So Ano Jud že likvidirali?
Jaz sicer ne vem, kdo je ta gospa oziroma gospodična, spomnim pa se, da sem pred dvema tednoma (torej pred volitvami) na eDnevniku brala blog, v katerem se je nekdo spraševal, kaj je z njenim blogom. Mislim, da so na koncu ugotovili, da je verjetno preprosto nehala plačevati zakupljeno domeno ali kakorkoli se že temu reče.
Njega sem videla pred dvema dnevoma, zato sem prepričana, da je še med živimi. Ta Ana Jud … Kdo je sploh ona? Jaz sem res prvič slišala zanjo, ko sem prebrala, da je njen blog “pogrešan”. V bistvu se sprašujem, kje sploh živim, ker jaz sploh nisem vedela za obstoj Reporterja. Tudi za obstoj Ekspresa ne. Za neki Slovenski tednik sem prvič slišala prejšnji teden. Očitno sem v nekih povsem svojih dimenzijah.
Kot sem napisala spodaj pri primeru župana Jankovića in njegovi odstranitvi z mesta direktorja Jankovića … Maščevanje je kot bumerang. Če deluješ po principu ne moč argumenta, ampak argument moči … Moder človek ve, da dejstvo, da nekaj lahko narediš, še ne pomeni, da je prav, to to res narediš.
Ja, JJ skuša še v teh dneh, kar mu je preostalo čimveč počistiti, tudi z ljudmi.
Z Ano Jud pa je že pred volitvami. Ga je zeloooooooo užalila, ker je grdo pisala o njem na blogu. Potem so njen blog ukinili, z obrazložitvijo, da ni plačevala računov, ki bi jih morala (za zakup ali nekaj podobnega)[/quote]
Če ni plačala računa za najem ali ni logično da so jo izklopili?
Volitve so mimo in ona je nazaj:)))))
http://www.anajud.eu/index.php?menuId=20&view=detail&contentId=180
Morda res, če to spada v polje modrosti … Vendar, moder človek tudi ve, da si je dobro ustvariti pogoje za nemoteno delo še zlasti če vzame v ozir nekatera zgodovinska dejstva, da nekateri ljudje pač ne izbirajo sredstev za dosego svojega cilja (povojni poboji, itd.) … Toliko o primeru Janković …, s čimer pa ni rečeno, da vsa t.i. levo usmerjena politična opcija ne premore visoko etično-moralnih posameznikov …, tudi ni rečeno, da omenjeni gospod spada v zgoraj opisano kategorijo ljudi … Je pa to dodaten vidik k izpostavljenemu … in samo možnost …
Sem pa s tem rahlo zašel iz razprave o Ani Judi … mislim pa, da zaradi tega ne bo prevelike zamere …
A ti sodiš ljudi po sebi? Ona je se je že pred volitvami obregnila ob nekatere novinarje in celo ob JJ-a. Sedaj samo nadaljuje…[/quote]
Takrat, ko se je ona začela obregat “celo ob JJ-a” (brrrrr! kakšen sakrilegij!), je bilo celo morskim ježkom že jasno, da lahko črnuharje reši samo še čudež.
Do katerega bi morda celo prišlo, če se samemu Vsemogočnemu ne bi zagravžalo, da je začel rdeče-črno progasti konvertit Dimitrij Rupel v sklopu predvolilne kampanje hoditi k maši v svojem volilnem okraju…