Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek Sociopatka Amber Heard uničuje življenje Johnnya Deppa

Sociopatka Amber Heard uničuje življenje Johnnya Deppa

Kaj si mislite o sociopatki Amber Heard, ki za svojo lastno promocijo in denar uničuje življenje Johnny Deppu.
Koliko takšnih zgodb je tudi v Sloveniji. Psihopatka se spravi na moškega in ga z lažnimi obtožbami poskuša okrasti in uničiti.
Žal se take zgodbe pogosto končajo tudi s povratnim nasiljen, ko se obupan moški, ki so ga zavrnile vse institucije, ker nasilnih žensk ne znajo sankcionirati.
Po svoje takrat sociopatke in psihopatke dobijo, kar jim gre. A vseeno bi bilo potrebno to žensko nasilje že prej ustaviti.

Žensko nasilje, o njem se res premalo govori.

Ženske so enako nasilne kot moški. Po nekaterih študijah celo bolj, ker moški svoje nasilje lahko izživijo skozi fizično moč. Ženske pa ga zaradi šibkosti in strahu nosijo v sebi, kjer se le krepi.

Ženske so nasilne na bolj skrit način z opravljanjem, uničevanjem ugleda in krajo premoženja.
Poglejte samo sociopatko Amber Heard, kako se je prisesala na Johnnya Deppa.

Se strinjam z napisanim, ne zaradi (mojega;)) Johnnyja, ampak ker poznam en primerek take ženske osebno, pa še kakšno tako, spotoma.

Grozljivka, zato se nikoli nisem mogla prav zagreti za “MeToo” gibanje, ker vidim vse sorte.

Še enkrat: nikoli še nisem srečala tako zlobnega pripadnika moškega spola kot pripadnico ženskega spola.

Sta kar vredna en drugega.

Ja baje ga je tudi prisilila, da se poroci z njo, ceprav se je branil z vsemi stirimi, to ne mores verjet kakse psihopatke so nekatere zenske 😀

Take wanna be Amber Heard so tudi v Sloveniji… na tone… do denarja brez dela…

popolnoma prav si napisala. Takšna nasilna sociopatka uničuje meni drago družino. Beri- ugrabitev otroka, manipulacije otroka, lažnive ovadbe, ko so ovržene, nove lažnive ovadbe. Vmes otroka ne vidijo mesece.

SOCIALNA, ORGANIZACIJE ALA OGULIN, RAZNI KLANI IZ TUJINE- vsi podpirajo nasilno sociopatko in uničujejo poštene ljudi, jih trgajo finančno in čustveno na kose. Mnogim se utrga in ubijejo takšne zločinske ženske, ampak, ali se kdo vpraša, da so za to krivi pristranski ljudje v teh službah? Kri imajo na rokah s podpiranjem zločink-

Yohnny Depp je že dlje časa hud pijanec in narkoman. Ko sta bila oba z Amber na nekem intervjuju, se je videlo kako sram jo je bilo, ker je bil zadet in seveda temu primerno odgovarjal. Droga človeka spremeni. Tisti, ki imate izkušnje z narkomani, veste da življenje z njimi ni sprehod skozi cvetoči park. Nekatere ženske niso rade v vlogi žrtve in Amber je pač ena izmed njih.

Hehe to se dogaja bedakom, ki mislijo s spodnjo glavo. Prav vam je! Pa zaradi te lepe mladenke se je ločil o žene. Karma is a bitch:)

Deep je mogoče bedak, ker je pustil dobro ženo. Ampak to ženšče Amber je motena, če pogledaš kak video, kako ga je na skrivaj snemala in hinavsko govoričila okoli njega, da ga sprovocira… kljub temu se jo v videu ni dotaknil kljub provokacijam, da snema, itak ni vedel.

mnogi možje pa vzamejo sociopatke iskreno, se poročijo z njimi, jo spoštujejo… jim je lahko prva ljubezen. One pa jih potem spravijo na kolena, najhujše žrtve so mali otroci, kjer jih imajo, žrtve so te nedolžne dušice v rokah sociopatk s podporo socialne, sodišč in vseh organizacij

New Report

Close