Najdi forum

Naslovnica Forum ‘Teorije zarote’ Sodba okrožnega sodišča

Sodba okrožnega sodišča

Dva dni po blokiranju izročitve Juliana Assangeja ZDA je okrožna sodnica Vanessa Baraitser zavrnila Assangejevo prošnjo za varščino in ga zadržala v priporu pri HMP Belmarsh, medtem ko se ZDA na odločitev pritožujejo.

Odvetniki Assangea so se danes zavzeli za takojšnjo izpustitev Assangeja, češ da bo sprejel stroge pogoje, vključno s hišnim priporom. Obrambni odvetnik Ed Fitzgerald je dejal, da morajo “naravne posledice” sodniške odločitve v ponedeljek, ki je odredila Assangeovo razrešitev, “” ta, da si vsaj pogojno povrne prostost. “

Fitzgerald je trdil, da je bil Assange od oktobra 2019 pridržan izključno na podlagi zahteve ZDA za izročitev. Zdaj, ko je sodnik odločil proti izročitvi, ni več razloga, da bi ga zadrževali v zaporu. Fitzgerald je opozoril, da je odhajajoči ameriški tožilec Zachary Terwilliger v odzivu na blokado Assangejeve izročitve včeraj novinarjem povedal, da niti ni prepričan, ali namerava prihajajoča Bidenova administracija nadaljevati pregon Assangea.

“Zelo zanimivo bo videti, kaj se bo zgodilo s tem primerom,” je dejal Terwilliger. “Sprejeti bo nekaj odločitev. Nekatere od teh se resnično nanašajo na vire in tja, kamor boste usmerili svoje energije. “

Fitzgerald je tudi trdil, da je treba Assangea izpustiti zaradi lastne varnosti. Belmarsh je decembra opazil povečanje števila primerov COVID19, sojetnik pa je pred kratkim storil samomor.

Nazadnje je Fitzgerald dejal, da bi morali Assangea iz “širših razlogov človečnosti” osvoboditi, da bi mu končno omogočili fizični stik s svojo družino – partnerjem in njunima majhnima otrokoma.

Tožilka Clair Dobbin, ki je delovala za ZDA, je dejala, da zavrnitev izročitve Assangea na podlagi duševnega zdravja – sodnica je presodila, da bi bilo izročitev Assangea zaradi velike nevarnosti samomora nepravično in zatirajoče – “visi na eni niti . ” Dobbin je dejal, da Assangejeva prošnja za azil na ekvadorskem veleposlaništvu v Londonu kaže na njegovo odločenost, da se izogne ​​ameriški izročitvi, in opozorila na pomoč WikiLeaksa prijavitelja nepravilnosti Edwarda Snowdena, ko je prosil za azil, potem ko je novinarjem razkril dokumente NSA.

Sodnik Baraitser je presodil, da ker so ZDA sporočile, da se želijo pritožiti na primer, “kar zadeva gospoda Assangea, ta zadeva še ni rešena.” Omenila je, da je Assange že pokazal pripravljenost, da se “pobegne”, in dejala, da meni, da razmere v Belmarshu “niso nič podobne” tistim, za katere je ugotovila, da jih bo zdržal, če jih bodo poslali v ZDA. Sodnica je zavrnila vlogo Assangeja za varščino in postopek zaključil.

ZDA imajo zdaj na voljo še 13 dni, da formalno vložijo pritožbo na odločitev o izročitvi, višje sodišče Združenega kraljestva pa bo odločilo, ali bo primer obravnavalo.

https://www.youtube.com/watch?v=swHyeqRJrAI

WikiLeaks- https://defend.wikileaks.org/extradition-hearing/

Seveda, marsikaj je sprožil, tudi o medijih, sej zato se nič kaj dosti ni o njemu govorilo toliko časa, ker je medije pokazal takve kaki so, v slabi luči..
Tu imaš gor marsikaj če se ti da iskat.
So tudi še “ne uradne” strani, niso izginile, samo reba poiskati.

https://wikileaks.org/

https://www.youtube.com/watch?v=R00XXENVBVQ

Kakorkoli rit obrneš ludo delikventno, si ti delikvent, zguba, klošar, smrdljiv pijanec, lenuh, zaostal butl v razvoju, psiho. Za nič od tega ti ni noben sistem kriv in nihče na svetu, razen tebe samega ne.

Lepo sem ti razložil vse zguba prdava stara. Čuvaj to malo živih sivih celih kaj ti izumirajo z vsakim tvojim neumnim komentarjem.
Status klošarja nimam, mam 2 stalna bivališča. Enega začasnega.
Ne smrdim, nisem pijanec.
Lenuh tudi nisem, sej skoz delam.
Zaostal definitivno nisem, da sem nebi znal niti računalnika prižgat.
Obvladam tehnologijo v Nulo.
Psiho tudi nisem sej ti maš te predispozicije, ker se redno javljaš z svojimi blesavi komentarji.
Koga krivim za stanje v svetu sem ti razložil na tvojem prejšnjem izbruhu norosti v drugi temi.
Čuvaj to malo sivih celic, čas ti poteka, prdonja blesavi.


Da si tupi smrad nad smradovi ne krivi druge. Delat se spravi, ne pa noret in krast, pa pijančevst. Takih izrodkov nihče ne sprejema nikjer.


Namesto da dneve in noči cvilišlenuhar psihopatski, zarukani , nepismeni o zarotah, bi lahko s kakim fizičnim delom vsaj za kruh samo zaslužilo.

Izrodek smrdljivi pa čepiš doba in čakaš, da ti ljudje preko socialne plačujejo pijačo, da se lahko nalivaš in futer, da nisi lačen. Ti pa ob tem še blodiš o zarotah gnida frdamana.

Psiho.

Viharni… As spet u fazonu???

Avtor! Da slučajno nebi nehal tem te vrste odpirat! Slučajno!!!

Ne res… Se tudi kaj res koristnega in pametnega zve, nauci itd… Pa jbmu mater sploh vedu nebi da so protesti če nebi tukaj videl.

Somebody, sej mi ne pade niti na kraj pameti da bi nehal, phahaha..
Te jebi-vetri lahko prdijo kaj čejo..

Ja psiho si ja izrodek gnusni. V reali te nihče ne mara in si odrinjeno gnida delikventna poškodna, si se pa na mon spravilo cvilit, namesto da bi si vsaj samo za kruh zaslužilo, smrad lenuharski ne vredni da sploh živiš.

Mi o jebi-vetru a jebi-vetar na vrata, prdonja daj si prst v rit in tih bod. Mogoče se ti kaka siva celica še regenerira,od prdca nazaj v glavo v izumrle sive celice, kabum, čirigu puh.puh-ba.


Kaj bi še rado pijandura in sraka tatinska? Še za osnovno šolo si bilo prezabito, od majhnega si samo gledalo, kako bo kje kaka priložnost, da boškomu kaj izmaknilo ali preklošarilo in se hvališ s tem, da si bilo v zaporu. Tu boš pa ti o neki znanosti in pravu ljudem sralo po glavi in vse psihopatsko posiljevalo, neprekinjeno eno za drugim, 24 ur dnevno. Marš smrad gnili, nižji smrad ne moreš bit kot si.

Ponavljaš se, raje komeniraj temo.
Spet ti moram razložit?
Nisem pijandura.
Nisem TAT, zato zato zadolženi mafijaši v Oblekah v Vladi in marsikje drugje.
Dokaži da sem komu kaj ukradel, potegni “veze” če jih imaš kje, pa daj kaki dokaz o teh Tatvinah kaj ih omenjaš, pol se lahko pogovarjamo naprej.
Verjameš mi da sem bil v zaporu, n verjameš mi pa ko ti razlagam o teoriji virusa da je napačna?
Čak mal nekaj mi zaupaš kaj rečem, nekaj ne. Kako to?
Nisi orginalen, ponavljaš se.
Poglej kako jaz lepo naredim temo, dam tekst, dam video, dam link.
Tvoji izbruhi so izraz tvojega psihičnega stanja, ni treb abit Freud da bi ugotovil da si poremečen v glavi in še bolj v Duhu.
Še enkrat ti povem, prdonja stari, tvoj čas bo kmalu potekel, sej se zavedaš tega?
Naredi kaj lepega za konec te Dimenzije iz katere odhajaš.
Lahko Noč prdonja stari zmešani.


Pijandura smrdljiva tatinska, niti osnovne šole nimaš, si prezabito, pa boš ti vsem pametovalo. Pojdi srat domov na Hrvaško ali v ciganskon naselje, od koder si pobegnilo gnoj ničvredni.

Stari prdonja, jaz sem za tebe gospodin čovjek, pa poglej kako se obnašaš, psiho jedan blesavi.

New Report

Close