Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek šola – v slabem stanju :(

šola – v slabem stanju :(

Prosim za nasvet oz. pomoč. Imamo zelo staro šolo, ki bi bila potrebna obnove ali celo rušitve. Ravnatelj in župan sta gluha oziroma polna obljub in praznih besed. V lanskem šolskem letu, se je zgodil neljubi dogodek, s stropa je padla luč sredi pouka. :(( Še vedno nič. Za silo so popravili, vendar to je tako – tako. Ko dežuje tudi zamaka. Slišala sem celo, da so že zelo načeti in nesigurni osnovni temelji šole. Kako naj pošljem sina v takšno šolo???? Mu je pa dobesedno čez cesto…zelo blizu. Kaj naj? Razmišljam o pismu, ki bi ga naslovila na ministra za šolstvo, na inšpekcijo…pa ne vem kje začeti in kako izpeljati?!? Morda na medije…časopis in TV??? Ne vem in prosim za kakšen namig oz. idejo, ker šola ni več varna!!!

Morda na Preverjeno, Tednik? Pošlji jim pismo s čimpodrobnejšim opisom, nevedbami imen (šole, kraja), če jih bo zanimalo, bodo naredili zgodbo (so že bile podobne).

Kaj pa morda pismo ministru za šolstvo??? Inšpektorjem?

Seveda tudi, obvezno!

Kar začni:

Spoštovani gospod minister (inšpektor),

sem mati 7-letnega sina, ki obiskuje osnovno šolo, ki se dobesedno podira, ob dežju zamaka, temelji so načeti ………

Hvala ti ***katka *** za vzpodbudo! :))

Ni za kaj, če bi pa rada kako konkretnejšo pomoč, recimo da ti na koncu preberem in popravim/dopolnem pismo, da bo res udarno (sem novinar po izobrazbi), pa mi piši na [email protected].

Evo, še ena novinarka. Piši mi na mail, pa ti sporočim e-naslov novinarja enega od dnevnih časopisov, ki pokriva vaš konec. Sigurno bo naredil/a zgodbo, ki bo spodbudila odgovorne k ukrepanju.

Absolutno se loti tega projekta! Ne pusti, da gre kar tako mimo.
Ko berem kaj takega, me kar zgrozi. Ko bo pa kaj hudega, bodo pa vsi nedolžni in nihče ničesar vedel!

New Report

Close