Najdi forum

Naslovnica Forum Koronavirus Šolanje na daljavo

Šolanje na daljavo

Tisti starši ki niste-nismo dali soglasja za testiranje in imamo sedaj na daljavo ali je res to kar berem in slišim da bodo otroci neocenjeni??

 

Jap. In ker do konca januarja ne bojo dobili ocen, bojo neocenjeni in sledijo predmetni izpiti na koncu šolskega leta.

Edino prav.

Če so starši prevzeli odločitev, da odtegnejo otroku pravico do izobraževanja v prostorih šole, zakaj ne bi prevzeli še odgovornosti za odločitve.

Pri nas so ponudili možnost, da otrok pride na ocenjevanje v šolo.  Pred tem se testira na eni od testirnih točk in prinese izvid s seboj.

Tistim staršem, ki so tako zarukani in preprečani v svoj prav, da  zaradi tega kar je en idiot objavil na Faceebooku, ne pustijo svojih otrok v šolo, bi moral CSD otroke odvzeti in jim omogočiti boljšo prihodnost pri drugi družini. Obstaja veliko parov ki ne morejo zanositi, bolje bi jim bilo tudi pri istospolnih parih.

Meni je tako žal otrok ki odraščajo pri takšnih anticepilskih talibanih, ki se spoznajo na medicino bolje kot 99% zdravnikov.

vsi starši, ki se upajo zoper stravit Janši temu fašistu- nacistu, bodo otroci ocenjeni šeče na koncu šolskega leta in če bo Janša takrat še na oblasti Uprepričan sem da ne bo) bo do poskrbeli, da bo otrok ZELO STROGO VPRAŠAN. Ministrica Kustec, pa itak nima nobene besede- AMEN! SMRT FAŠISTOM!

Take starse bi moral CSD vzeti pod drobnogled.  Anticepilci so zelo slab zgled za mlajso generacijo.           Ce ne verjamejo v znanost, solstvo ; je najbolje, da kar opustijo solanje.

New Report

Close