Najdi forum

Naslovnica Forum Koronavirus Šole bodo razširile okužbo. Zagotovo. Na vse. Naenkrat.

Šole bodo razširile okužbo. Zagotovo. Na vse. Naenkrat.

Kar še ni, boste videli v prihodnjih dneh. Posledice inkubatorja.

Tebi pa obilno prihaja na tale koronavirus, a ne. Vsaj ena dobra plat tega histeriziranja.

Tebi pa obilno prihaja na tale koronavirus, a ne. Vsaj ena dobra plat tega histeriziranja.
[/quote]
Šole se vedno zaprejo najprej. Ker so otroci preveč skupaj in največji prenašalci.
Po svetu so zaprte.Nekaj sto milijonov otrok je doma.


Šole se vedno zaprejo najprej. Ker so otroci preveč skupaj in največji prenašalci.
Po svetu so zaprte.Nekaj sto milijonov otrok je doma.
[/quote]

Ja, prvo se zapre tisto kjer je najmanj škode … daleč najmanj škode je z zaprtjem šole, hkrati pa se omeji velika masa prenašalcev. To je vsem jasno.

Ja, prvo se zapre tisto kjer je najmanj škode … daleč najmanj škode je z zaprtjem šole, hkrati pa se omeji velika masa prenašalcev. To je vsem jasno.
[/quote]

Ja pri nas pa je očitno zaprtje šol=kolaps gospodarstva. Oz najbrž kar države.

Glej, itak da bodo zaprte, vprašanje dni.
Utak bodo doma, v vsakem primeru. A bi bilo mnogo bolje če bi bili par dni prej kot par dni kasneje … saj v teh dneh razlike se samo mešajo in prenašajo okužbo med sabo, …

tudi tisti ki še niso okuženi, imajo z vsakim dnem xyz šans da bodo … no, na koncu bodo pa v vsakem primeru v varstvu pri 80 letni babici.

5letnika danes bo isto težko varovati kot istega 5letnika čez 7 dni.

Le da, če danes še ni okužen, čez 7 dni zelo verjetno bo!

Treba pa je razmišljat, da pri nas testirati nočejo, ker nimajo testov, zato se mora folk skrega da ga testirajo (pa četudi je bil v stiku z okuženimi itd),

Zato EPIDEMIJE KMALU NE BO!

ČE NI TESTOV, NI POZITIVNIH, NI EPIDEMIJE!

Nujno bi potrebovali PODATKE – ŠTEVILKE – koliko testov je bilo narejenih, koliko je pozitivnih, koliko so stari oboleli … STATISTIKA!

A če bi nam dali statistiko, bi nam bilo preveč stvari jasnih!

ZDAJ bi bilo dalec najbolj modro in odgovorno zapreti vse in zajeziti okuzbo. Pozar je najbolj pametno zajeziti ob iskricah ne pa ko se razplamti.

So morali malo počakati, da se otroci vrnejo s počitnic v tropskih krajih, smučišč v Italiji in Avstriji (že tudi čez 130 okuženih). Ti otroci so prinešene viruse veselo trosili ne le v šolah, temveč tudi na krožkih, v glasbenih šolah, na treningih, pri verouku, tabornikih. In iz manjših krajev se na treninge mnogi vozijo v večje kraje.

Samo res, NISO NOR MAL NI, niso normalni, res! Ko bo vse zadosti okuženo, bodo pa zaprli. Sramota !
Nam pravijo naj delamo doma, šolarji pa se cele dneve vlačijo okrog in večinoma potujejo z vsemi možnimi javnimi prevozi… 🙁

Pizzda so kreteni!

Državo bi morali voditi gasilci, ki imajo toliko zdrave pameti, da jim je jasno, da se požar začne gasiti že v zametkih in ne čakati, da se že razplamti. Solat ministru pa ni za zaupat niti predlanskega krompirja, saj bi mu ga sigurno požrli koloradski hrošči, medtem ko bi samo tumasto gledal.

Ne res niso normalni. Folku dol visi če se ta virus razširi. Zarad HISTERIJE bodo v Planici ob dobiček. Ueueue. Res kere budale. Boli me za Planico. Čez 1 mesec bo že čist vseen k je folk butast in hodi okoli ko da ni nič. Pa vrtci in šole odprte… Me zanima kam bojo dal pol otroke k bojo zaprl vrtce in šole k bo vedno več okužb. 2 tedna bi rabil zdj, potem bomo rabil mesece. Samo še čips pa pred tv in gledat komedijo in upat da se ognemo bedakov ki širijo virus, ki je samo “mal hujša gripica”. Jasno je, da je dnar še vedno bolj pomemben kot zdravje. 2 tedna bi rabl. 2 tedna!
No sj glede na izjave so se že vdal. Očitno je cilj samo upočasniti okužbe, da bi lahko sprot podelal rizične primere in ne preprečiti širjenja. Eh. Brezveze

Pred enim tednom bi otroke lahko še stari starši čuvali, čez en mesec jih ne bodo mogli, ker bodo na Žalah.


Na mestu!!!

Meni je tudi dvignila pritisk tista izjava o histeriji.
Ja pri nas že od začetka ni bil namen preprečitev širjenja. Ampak mi je tud jasno zakaj, zaradi tega ker se ljudje ukrepov ne držijo. Problem je sebičnost in sprenevedanje.

Ta Pirnatova bo lagala do groba, da upraviči svoje napake. Laže na vsaki tiskovni konferenci, če jo pozorno poslušaš.

Ona je tudi rekla to: Tretja faza pa je prehod v epidemijo, kar pomeni, da se bolezen pojavi v tako velikem številu, da se ne more več obvladovati. Takrat se izvedejo drastični ukrepi, kot sta zapiranje šol in vrtcev ter nadzor javnih prevozov.

Pri 5{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} smrtnosti, kot jo imajo v Italiji, bo ona čakala, da bo bolezen neobvladljiva, in šele potem zapirala šole.

Upam da se sedaj zavedate, kakšno nesposobno golazen imamo na vodilnih položajih. Tja jih je kadrovala vsa politika. Koruptivno hobotnico je treba futrat. Ko je.be narod, itak so ovce.

Sedaj pa imate njihovo propagando, kateri še vedno nasede veliko ovac, brez hrbtenice.

Realnost bo zelo kruta in kakor kaže bo stanje slabše kot v Italiji. Verniki molite svoje malike, sam prisegam samo in samo na naravo. Dvigniti svoj imunski sistem, da bo lahko premagal virus, za katerega vem, da ga bom dobil.

_______________________________________________ SAMOZDRAVLJENJE S KANABINOIDI V SLOVENIJI https://m.facebook.com/groups/438014413832415/?multi_permalinks=548310252802830&notif_t=group_highlights&notif_id=1613462320193479&ref=m_notif Zdravilec s konopljo in zdravilnimi rastlinami. _______________________________________________

New Report

Close