Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Sonček…

Sonček…

če se imata res cedalje raje potem ne vidim razloga za skrb, uživaj!!!! Ampak uživajta v vsem tudi v seksu!

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

BI!
Lepa si
Sp

ja midva sva povezana, ali ne ves tega in rada zelo te imam rada…..ampak ne pozabi da sem nagajiva in lahko vse tole tudi ni res, cmoka;)

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Saj on bi sexal, jaz sem neka “zabremzana”. Ne vem, kaj se mi dogaja. Verjetno bi tisti pravi pogovor rešil tudi ta problem.

ta “bi” pomeni, da naj sva skupaj?
Najbolj pa me žre, ko kdo pravi, če je bilo varanje vmes, da je potem vse skupaj nič. Da to ni ljubezen. Pol pa več ne vem, kaj naj si mislim.

Arči!Ne morem priti do besede!Pa a sta vidva normalna?Ne,saj ne pišeš iz kakega kloštra a ne?Ne morem verjet!Ne morem verjet!Pa kako sta lahko tako vzdržna?Ne,to ne more biti res!
Prosim,piši mi na mail,ker to me pa full zanima,kako je človek lahko tako vzdržen.
Ne,ne!
Sp

:)))
ne vem…sva pridna, kajne? :))

Ne!To je norost!Oprosti izrazu,ampak se ne morem pomiriti.Res me zanima,čisto po privatni plati,zakaj imaš tako kurčevo življenje,oprosti
Lepa si
Sp

Ne vem, kaj sem naredila v žvljenju da imam toliko sranja :(((
To je največji problem, da ima on rad nežen, na hitro opravljen sex, jaz pa sem total divja, glasna, nenasitna…
Tu se ne ujemava-žal :(((

To je nevarna situacija Arči!Ptič ti bo zletel z gnezda in potem te pa ne bo za utolažit,verjemi.Že sonči ti je povedala,da je sex pomemben del skupnega bivanja in če izostane se znajdeš v nevarnih vodah,verjemi!Lastne izkušnje!
Lepa si
Sp

saj vem, da mi lahko uide.
Tega se dobro zavedam. Samo če me je sram povedat svoje želje. Zadnjič sva se pogovarjala, da bova kupila digitalni fotoaparat, pol pa sem jaz rekla da bi se pol lahko fotkala med sexom, pa je total zblaznel, češ če sem zmešana kaj govorim. Pa da sem packa :(((((((
Kak naj imam pol veselje?

Arči,naredi kot jaz!Če se ne ujameš je pač hudo,zato VARAJ!
Skupaj lahko še vedno živita,če imata ostale skupne točke pošlihtane.
Vendar mislim,da si tvoj,tistega,kar ne najde doma poišče drugje.Toliko pa poznam našo moško naturo,da ti garantiram,da je tako!
Igraš(ta) nevarno igro!
Sp

Arči!Čist tko za intermezzo.Midva bi bila čisto za skupaj,moja žena in tvoj pa za skupaj.Jaz imam digitalca,pa razen en par fotk najinega sexa nisem uspel nič pametnega poslikat.Njo je sram,pa čeprav je to digitalc in slike,če nočeš,pač noben ne vidi.
narobe svet!
Sp

če se tak glupo počutim po varanju. Saj sem probala, pa imela sem se fenomenalno, samo…potem tisti občutek…

Jebi občutke.varaj pogosteje,pa bo to izginilo(no tu pa na pamet talam nasvete,ker velikih izkušenj nimam).
Ali je to sploh varanje?
Lepa si
Sp

ma kak jo je lahko sram? :((
To je nekaj full norega, mene osebno take stvari full podžigajo.

Zgleda, da bi potem tvoja in moj bila enkratna ljubimca :))

Ja, kaj pa tvoja ljubica?

Točno tako!Moja ima rada tako nežen in tih sex,da bi lahko,če si slučajno slabše volje zaspal zraven,meni pa paše tudi bolj divje in predvsem raznoliko.
Ja tvoj in moja bi bila idealni ljubezenski par!
Arči,kdaj se dol dava :-))))
Sp

ma ja…tisto nežno je en klinc vredno.
na ono zadnjo vrstico, pa se bova v mailu pogovarjala, saj veš kak je to…
😉

To bi lahko napisal pa samo na privat mail,sorry.
Lepa si
Sp

OK, pol pa grem jaz še zdaj malo po hiši letat z metlo gor pa dol.
Potem pozneje, ko pa pridem nazaj na net, pa prešaltava na mail;OK?

Prav,grem pod tuš in kasneje spet 😉
Lepa si
Sp

seveda kaj se cakas, pojdi in se pogovori !!!

New Report

Close