Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Sonček!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sonček!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ja saj je bila že en parkrat.In jaz si želim točno takih,preverjenih,ki stvar znajo.Učiti jih pri teh letih res nimam namena!Naj živijo starejše gospe in dame!
Btw,sonček,a ti ustrezaš mojim merilom?
Sp

Joj, si tako zahteven, da verjetno odpadem, saj ves povesene, pa nimam bele…pa zmaj sem… ja to je to…

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Brez zamere klapa,je prišla nazaj,pa je tam bolj zanimivo:-)
Juhu!

Ko nas boš pa ti iskal, bomo molčali, delali kaj zanimivejšega.

Mater me jebete v glavo!sam napišem neki,pa ste že tolk foušeni in ženska je spet šla noter!
Žverči,saj veš da vas imam vse rad,ampak vi ste trenutno virtualni,tisto bitje tam pa je na dosegu roke!In ta je lahko tudi tista,o katerem sem ti pisal na mail:-)
Lepotica si!
Sp

Saj ti pravim, nisem ti fauš, ni se pa treba spomniti na prijatelje samo takrat, ko ni sosede na balkonu………je tako?!

Tako je, dragi sprevržko, ali cutis krivico??? ali nas imas samo takrat kadar nas potrebujes, no samo vprasam???

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

jaz pa naredim tretje in gremo naprej…moja musketirja!!!

Jaz vas rabim non stop!Vendar tisto je bitje iz mesa ,vi ste pa virtualni,lahko ste samo poredni zafrkanti,kako naj vem,da ste res taki,kot upam,da ste?(Hja,pa še slik ne dobim od vas,da bi vsaj videl vaše pojave)
No,v glavnem je mimo.Ste jo pregnali..sosedo mislim.
Oprostite,ker sem vas užalil,ker vas imam skoraj vse zelo zelo rad!
Cmoka vsem eni pa še posebej!
Sp

Citiram:
“skoraj vse rad”

Saj vem, jaz nisem tam zraven, uuuueeeeeeeee.

Ne lepotička!Ti si pa na takem visokem mestu,da je bila tvoja replika povsem mimo.
RAD TE IMAM!
Zadostuje,da se ti prikupim nazaj?
Sp

Sicer ne bi rabil pisati z veliko, pomaga pa zelo….. vsaj ti me imaš rad, če me že kdo drug nima.
Pravi balzam, vseeno ti pa špeganje sosede ne odpustim v celoti, veš! To je pa resnično pohujšanje!!!

:-))

Ja,če bi jo pa rad na****u in tud take signale mi že polno let pošilja,da z ozirom na tisto,kar sem ti pisal privatno,mislim,da ni več daleč čas,ko bom tisto naredil.
Ampak me je še vedno malo strah.Daš kaj za spodbudo(na mail,mislim?)
Lepa si,res si lepa!
Sp

takoj, ko mi kaj kapne… Prav?!

Cmoka na lička, prijatelj.

Vračam prijateljica,vračam z dvemi!
Lepotica!
Sp

Izvoli prebrati, gospodič….:-))
Cmoka na lička.

jaz sem tule samo poredna , nagajivka, v resnici pa vse kaj drugega, priznam!!!

a daš meni tudi kaksen nasvet mogoče, kako naj sosedovega macka napodim ker mi rofka po mojih zvonckih…

Ja!

Eno piksno Whiskasa na par ur postavi čim dlje od tvojih zvončkov. Einfoh ko pasulj.

:-)))))

New Report

Close