Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Sonček!

Sonček!

Ja zunaj ja, saj se mi je zdelo, pa ti ni nič brenčalo tam okoli ušes…

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Ti se kar tolaži…razbojniček bo pa užival…
V petek boš v naših krajih…ali nisi zadnje čase kar preveč pogosto???
Imaš ljubico iz naših krajev???

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Ja imam(čeprav me malo drugače,kot bi jaz želel….)
Sp

Pa saj imas sokolčka, kje je, pokliči ga, se že smejim, tega ne bom nikoli pozabila;” Zgodil se je strašen zločin…”

Ali imate že novega kanarina???Ali sedaj samo tvoj tič poje, evo sem že preveč nagajiva…

Okej pustiva to debato, da ne boš zopet norel…

Trenutno samo petelin!In to je danes že ob 5-ih,ker smo ga pozabli zapret.Je celo soseščino zbudil.
Sp

A sokol?Je na listi vojnih zločincev v Haagu in ga prasca ni več blizu!
Sp

Ok, pozdravljam vaju, se zvečer mogoče kaj pišemo…
SončeK, zdaj bom pa jaz pobegnil, moram… pozdravi punce ;)))
Cmoka za nočka :*

Škoda, ker bi vsake toliko časa rabila enega tapravega sokola..;))!

Pa glih,ko postane najbolj zanimivo odneha!Jo že slečem,pa začnejo ptiči letat,bi rad od ljubice neki povedal,pa spet ni prav..ej,ej.Razbo poslušaj me!Od obljub se tu ne da živeti…umreti pa!
Sp

Razbojniček, bodi pridkan, kaj nas pocrkljaj ponoči, pokrivaj nas, nam zapoj kakšno uspavanko, pa ne preveč naglas, da nas ne zbudiš…

Cmoka, da se ti nočka ne bo vlekla preveč…pa-pa

Moj kanarin ga je fasal samo enkrat,božec!naj mu bo lahek kontejner!
Sp

Oprosti, ampak smeh me vedno popade ko se spomnim na ta dan…oprosti…cmoka;))

Ne, ne, saj nič ne obljubljamo, samo pišemo in se zabavamo, ni tako???

Da te ni sram!A imaš sploh kaj spoštovanja do pokojnika!?In tako lepo je pel revež!Ne,ne maram te več take!
Sp

pa saj sem se opravičila, evo eno cmoko samo mojo, jo čutiš???

Ne!zato ker je bilo eno kanarčkovo pero gor,zdaj ga pa izplunit ne morem!
Sp

Joj tele tvoje uganke, še dobro da naju vsi tile, ki špegajo ne razumejo in si mislijo da sva ubrisana, midva pa uživama v teh ugankah…cmoka!!!
Pa izpljuni že ta perje od kanarina, le kdaj je prišel, aja prejle, sem bila v kinu veš…pa ne znori, kar priznaj kolikokrat si bil ti ta vikend v kinu???

Pišuka!Ma ne me je*at s kinotom!?A veš,da me s tem prizadeneš?Saj veš,da je tu kino tako poredko!
Ja v petek zvečer je bila zadnja predstava….smrk.
Spet objokujem zapravljene priložnosti z Gorenjske…
Pa sem spet slabe volje…
Sp

Ej, pa ne no…pa jaz sem bila res v kinu, Tolpa iz New Yorka…mislila sem kako dober film je, pa je kot mesarsko klanje, mislim, da je še na klavnici manj svinjarije kot jo je v tem filmu…šlika-šlaka, pa sem te……si zdaj zopet dobre volje…

Ne,ker vem,da si bila v kinotu!
No jaz sem gledal pa Men in black…tko nekako sem bil oblečen v Naklem…
Sp

Seveda sem bila v kinu…saj sem ti napisala kaj sem gledala…
Sprevržko, ali je bila tista dobra bejba, saj veš ko si jo poimenoval p….v vaši družbi…si kaj užival z njo???

Ja je bila!Ona je bila pa Women in black z lepimi dolgimi tacami in ultra kurbirskimi najlonkami.Pa neko prosojno obleko je nosila,mrha!
Sp

Kako si upa, kajjjjjj, tebe rajcat…pa si kaj konkretnega naredil, recimo zaplesal kakšen tango…ali si jo samo požiral z očmi???

Ravno,ko sem zbral dovolj korajže,da bi malce zatancal,je vrag babjega hudiča nekam nesel in je točno tolko časa,kot traja en dober sex,ni bilo nazaj.Vmes sem pa jaz joške od ženine sestre stiskal 🙂
Sp

Ti sprevrženc ti, pa ti je kar pustila…oh ženske neumne…

New Report

Close