Najdi forum

Naslovnica Forum Politični čvek SOOČENJE PAHOR-JANŠA IN ODMEVI

SOOČENJE PAHOR-JANŠA IN ODMEVI

Gledam jaz včeraj soočenje in dobim Janšo nekajkrat kako izkrivlja svoje besede, kajti izjave, ki jih je dal npr. 6 mesecev nazaj so bile včeraj čisto kontra. Na bruhanje mi gre, ko se sedaj nenadoma sklicuje na povezovanje in na Drnovška.
Vrjetno je tudi Pahor malo nakladal, kakno stvar povedal drugače kot pred časom.
Ampak zmagovalci so mi bili v odmevih. Take pristranskosti od voditeljice, nekega urednika seveda Reporterja še en dečko iz FDV, ki je SDS-ovc pa že dolgo časa ne.
Povedat se niso upali čisto nič proti, razlagali so samo kako je Janša naredil to in ono super, Pahor pa narobe oz. da je bil naroden. Samo en profesor je skušal biti nepristranski.
Pa kam gre to vse skupaj, zdaj tudi drugače misleči oz. neodvisni ne smejo priti na TV in pokomentirat velikega.
Pa ta RTV je za odklopit itak ni nič pametnega. Vrtijo ali verske vsebine ali pa dnevnike izpred 40 let, pa neke stvari ki so jih posneli na začetku obstanka TV.

Lep dan

pizda sem zamudil oz pozabil na to soočenje a bo ponovitev

Ne samo to soočenje, večkrat se dogajajo pristranskosti. Če ne morejo voditelji drugače, pa ne pustijo govorcu dokončat misli. Ne zagovarjam nobenega, ne leve ne desne, a pristranski res ne bi smeli biti. Včeraj je bila pa res ena žalost in se mi sploh ni dalo poslušat. Rosvita Pesek (mislim da je bila ona)…. ma je že znano, da je pristranska, Makarovic je pa sploh ena posebnost. Eh, bomo že preživeli. Še takrat, ko bi človek gledal kaj, mora ugasnit. na srečo je vsaj olimpijada in se da gledat. 😉

Hehe, kateri pa? Pa ne da misliš JErneja Pikala, vidnega člana (takrat) podmladka ZLSD in Lukšičevega pomočnika?

Saj nimam nič proti nobenemu, smao o nepristanskosti nas pa ne tule farbat. Pa tudi poslušal sem oba na Politologiji, tako da vem iz prve roke, kaj govorim.

rtv je pod vplivom sds

OK ni bil nobeden nepistranski ampak je blo pa razmerje 3:1, če izvzamemo Frnkala.

A zato vabi profesorja, ki pripada podmladku SD?

Zanimiva tale tvoja teorija. Ki pač kaže na “kakovost” tvojega celotnega izvajanja…

a si ti že kdaj bil bližje tej ustanopvi kot na 50 metrov ko si hodil po ulici.

Soočenje Pahor-Janša si oglej na rtv.slo

A ni bila tole Lidija Hren?

Lidija Hren je vodila soočenje, v Odmevih pa so komentirali soočenje 4 gospodje. Takrat je vodila Rosvita Pesek. Blont sta pa obe. 🙂

Seveda si noben od profesorjev ni upal povedat, da je bil Pahor super – ljubi Bog ljudje a ste mogoče poslušal al sam gledal! Kakšne bedarije je kvasil…

New Report

Close