Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek šotor iz blaga

šotor iz blaga

Moja dva čmrlja zadnje časa iz vsega kar najdeta naredita šotor oziroma hišo. Pa bi jima z možem rada kupila kakšno hišico iz blaga, ki bi jo imela v svoji sobi. Ali obstaja kakšna takšna reč, ki je ni preba zabijati v tla, da se pritrdi in da ne bila to plastična hiša za 40.000 sit? Kje so jo da kupiti?

v šparu so včasih prodajali tak otroški šotorček, iglu za manj kot 3000sit. Si imela tudi kaj takega v mislih?

Obstaja že, samo nevem kje bi se to dalo dobit v Slo. Nazadnje sem jih videla na morju (Pula), so jih prodajali v eni trgovini. Je pa takšno leseno ogrodje (palice), ki se nekako sestavijo skupaj, preko pa je prevleka iz blaga, ki je porisana kot hišica (okna, vrata,…).
Meni je sedaj tudi žal, da je nisem kupila, ker ni bila draga.

Nekako tako zgleda, samo lepše je bila porisana. Mogoče bi se jo dalo doma naredit.

Lp

nekaj podobnega sem videla v trgovini s kamp opremo v spodnjem nadstropju. Mislim, da se imenuje Caravan ali Camping. Je malo zakomplicirano za razložit kje je – nekako za obvoznico, greš isto kot do avtopralnice preden je odcep za celovško iz bežigrajske strani. Spredaj so adiine prikolice – mislim, da se jih vidi tudi iz celovške. Imeli so razstavljeno v kleti, kjer so tudi šotori.

Mi smo tak šotor lansko zimo kupila na otroškem oddelku Mercator centra v Medvodah. Cene se ne spomnim, vem, da je bil pod 5.000. Zelo uporabna stvar.

Se psomnim ja luštna zadeva.

New Report

Close