Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Spanje pri odprtem oknu

Spanje pri odprtem oknu

Mi pa imamo ves čas okrog 20-22 stopinj v spalnici. Okna ponoči ne bi odprl za noben denar. In vsi smo zdravi, tako da ne vem če res škoduje, da ima človek normalno sobno temperaturo v prostoru, kjer spi.

Majuška…kaj plačujete TOMU? poleti?
Mi toplo vodo.

V spalnici, kjer spimo trije (tudi otok) imamo celo leto zaprt radiator (če bi bilo po naše, ga sploh ne bi potrebovali, ampak nismo mi delali stanovanja).
Tamalo okno pa je kljub temu malo odprto.

Smo pa v bloku, tako, da se že od ogretih cevi (kurijo kot bi bilo -20) malo segreje spalnica.

In vsem nam tako paše:) kar je najbolj pomembno.

ja vi toplo vodo, mi pa nek prispevek, a kaj. Celo nekurilno sezono plačujemo 3.555 sit.

Lp, Maja

mi pozimi nikdar ne spimo pri odprtem oknu … spimo v hiši v mansardi, ki nima stropa … zrak je itak hladen … ponoči pa še zahladi .. praktično je cela podstreha en prostor.

ko sem živela v bloku pa se je zgodilo da sem pozimi ponoči luftala ker je bil zrak slab.

B.

Ponoči malo odprto okno, če ne se mi zdi da me duši in moža tudi. Spalnica na žalost ni velika – okrog 13 kvadratnih metrov.

Mi stanujemo v bloku, kjer se mi zdi zelo toplo. Radiator v spalnici zaprt, okno odprto “na gor”, malčica stara 1 leto, tudi lani ko je bila novorojenčica je bil radiator zaprt, smo pa imeli zaprto tudi okno. Zdaj pa niti slučajno! Temperatura redko pade pod 18 stopinj.

Jaz mogoče še bi spala pri odprtem oknu, moj pa v nobenem primeru ne. Že tako ponoči vedno ko pride v spalnico, radiator nafula, čeprav je v spalnici čisto spodobna temperatura.

New Report

Close