Najdi forum

Naslovnica Forum Sex v mestu …spet so me srbeli prsti ;)

…spet so me srbeli prsti ;)

Pozno popoldne je vstopila v prazno stanovanje. Za dva dni, ga ji je odstopila sodelavka. Na široko je odprla okna, da je poznojesenski zrak zavel skozi vse prostore. Slekla se je do golega in stopila v kopalnico pod tuš. Pustila je, da se je vroča voda stekala po njenem utrujenem telesu. V roke je vzela gobico in se začela militi. Slišala je, da nekdo zapira okna in ni trajalo dolgo časa, ko se ji je njen najdražji prepovedani sad, brez besed pridružil gol pod tušem.
Nista spregovorila še niti besedice. Prijel je gobico in jo začel sam umivati kot malega otroka. Zaprla je oči in se prepustila njegovim rokam. Njeno telo se je začelo prebujati. Utrujenost je izginila, obstajal je samo še tisti mali prostorček in on. Z gobico jo je milil med nogami in kar naenkrat je začutila njegov oblasten sredinec, kako vdira v njeno notranjost. Tiho je zaječala, sredinec pa je še kar napadal in napadal. Palec se je igral z čedalje bolj nabreklim ščegetavčkom. »Poljubi me«….ji je rekel. Z obema rokama si je približala njegovo glavo, mu snela očala, ki jih je po stari navadi spet pozabil na glavi in se zagrizla v njegove napete ustnice, poiskala je njegov jezik, ga s svojim kot kača obkrožila in si ga posesala globoko vase. Poljubljala sta se noro, divje in v njegova usta je izkričala svoj prvi orgazem.
Gledal jo je in se ji smehljal, voda se je še vedno zlivala po njima, ko je sama počepnila pred njega in si v usta vzela njegovo mogočno nabreklino. Lizala ga je kot sladoled, okrog in okrog, jeziček se je igral, vse dokler ga ni strastno in hitro začela sesati. Z levico ga je čvrsto držala, desnica pa se je igrala z napetimi jajčki. Videla je, kako se je z rokama uprl v steni tuš kabine, z boki je narahlo suval v njena vroča usta. Stokal je čedalje bolj glasno, vse dokler ni začutila kako se je napel in že v naslednjem trenutku je imela polna usta njegove tople sperme. Še vedno ga je sesala, vse dokler ji ni odmaknil glave, ker enostavno ni več prenesel draženja.
Kopalnico sta še precej mokra zapustila. Zleknila sta se na precej veliko prazno posteljo. Njegov jezik se je spet polastil njenega, z roko je potoval po njenem telesu in se igral z zelo nabreklo in trdo bradavičko, ki je v njegovih rokah še bolj trdela. Kar naenkrat pa je zapustil njena usta in se začel spuščati v njeno še vedno mokro mednožje. Njegov jezik jo je v počasnih in mehkih potegih lizal od centra njene mokrote vse do ščegetavčka, kjer se je včasih zadržal malo več časa. Kar naenkrat pa je jezik začel vdirati v njeno pohotno, mokro in vročo notranjost. Dvigovala se je v medenici, da bi se mu še bolj lahko dala…..njegov jezik je začel lizati in sesati nabrekli in do konca razdraženi ščegetavček……oh, ja, jaaaa, jaaa, potem pa je samo še neartikulirano ječala. Telo se ji je napelo kot struna in v divjem drgetu je ječanje prešlo v glasno stokanje in v krike naslade, ko jo je začel prevevati orgazem.
Dvignil se je nad njo in ji ga dal globoko v njo. Jemal si jo je brezkompromisno. Njuna jezika sta se ljubila v svojem ritmu, vse dokler se ni napel še on. Čutila je kako jo polni in bila je srečna.

Daj si odpri svoj “ero” blog… 😉

New Report

Close