Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek Splavi kaj je še za pogledat?

Splavi kaj je še za pogledat?

Avtor: RobI
Datum: 23-01-06 10:46

Pozdravljeni!

Z ženo imava eno hčerko in 3 splave do 12. tedna. Sva v postopku zazčiščevanja, če je kaj z nama narobe. Dr. Pušenjaka sem že precej “mučil” na to temo, zato sprašujem še tukaj za osebne izkušnje.

Že veva, da je maternica OK, da sva kromosomsko OK, ščitnica OK…. Zame pravijo, da semena ni treba gledat, ker relativno enostavno zanosiva. Ali pač?

Kaj se pa še da preveriti? Zanimajo me preiskaje za antofosfolipidni sindrom in ostala “sisitemska vezivna obolenja” kar koli je že to. Ali to dela revmatolog? Kako te preiskave izgledajo? Izkušnje? Kaj vse se pri revmatologu da preverit?

Ali veste še kakšno drugo preiskavo, ki bi mogoče pojasnila razloge za ponavljajoče se splave?

Za vse odgovore se toplo zahvaljujem.

lp Robi

Moja kolegica je hitro zanosila, brez težav rodila zdravo punčko. Potem je ima 6 zaporednih splavov, šele po 3 so se zdravniki začeli malo bolj zanimati zanjo. Trije so ji povedali, da verjetno ne bo mogla donositi, ko je omenila, da že ima doma eno punčko, so večinoma debelo gledali, nič pametnega povedal, razen da je zdrava, dva pa sta rekla, da to je čudež.
No povedala ti nisem nič uporabnega, ampak podoben primer. Po 11 letih jima je uspelo in imajo še eno punčko!

ne vem sicer koliko verjameš / verjameta, ampak jaz bi vama obema skupaj priporočila obisk bioterapevta, ki dela po metodi dumančiča

lp

definitivno g. Marjan Knez…on je car

gsm:041 621 148

New Report

Close