Najdi forum

Naslovnica Forum Koronavirus Spletni nakup zivil

Spletni nakup zivil

Od vseh trgovcev ima moznost dostave na dom v mojem kraju samo merkator. In seveda ne prides na vrsto, vsi termini zasedeni ful vnaprej, sploh ne mores oddati narocila. Spar in Tus sploh ne dostavljata v moj kraj (okolica lj), mozen je samo prevzem na drive in v Lj.

Trgovci, se boste kaj organizirali? Dajte mal popedenat tole online prodajo in dostavo. Doma smo v izolaciji, v stacuno ne morem.

Res je V avstriji dostavlja amazon, interspar, dm, muller. Vse

Upam, da bodo ta teden res kaj porihtali. Vsaj delovanje spletnih naročil, da lahko prevzameš/click&dvig pri Mercatorju. Dostava je itak čisto zabezecana za 14 dni ali več.
Dobro, da sem prejšnji teden še lahko nabavila eno rundo, za dva tedna bo… nekaj rešujem z zelenjavnimi gajbicami in dostavo iz lokalne mesarije.
Ker bom potrebovala zdravila, se bom pa zapeljala mimo lekarne v Soči (drive in), menda so kar založeni in delajo do večera…
Delo od doma, na zrak pa v neko neobljudeno naravo.
Tako lahko največ naredimo;)
[hashtag=ostanimodoma]#ostanimodoma[/hashtag]


Tudi jaz bi rada dostavo iz Mercatorja pa ne vem, če dostavljajo v naš kraj.


Tudi jaz bi rada dostavo iz Mercatorja pa ne vem, če dostavljajo v naš kraj.
[/quote]

Pojdi na stran mercatorja in preveri, mi ne vvemo v kerem kraju si.

Naj že koončno omeejijo vstop v štacune, s tem se razbremeni prodajalke in del se jih lahko preusmeri na obdelavo online naročil.

Tudi jaz sem želela naročiti robo na dom, pa je vse zasedeno v naslednjih 14 dneh. Je pa možnost osebnega prevzema v Lj.

A zdaj že 14 dni?! Ajoooojj

Pa koliko časa rabijo za odreagiirat no, saj ta gužva že traja 14 dni, kaj jim ni jasno?!


Spar ima zasedene tudi termine za osebni prevzem. Sploh ni mogoce narociti. Mercatorjev edini drive in je pa v siski. Tja pa ne bi rada rinla, tam jevedno guzva.

New Report

Close