Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek spolnost po šestedesetem letu

spolnost po šestedesetem letu

Saj se ne gre zato, da bi si pri šestdesetih letih iskala ljubimca, le ojačati spolno slo pri možu in vzbuditi željo po nežnosti si želi avtorica.

Vse okrog vas je animacija in vi ste v centru animacije kot animator, animatorka. Center animacije je znotraj vas. Vaša naloga je, da znate drugo osebo, ki je v prostoru animirati. Ste kot v neki prostorski risanki. Sodelujete na vrhunskem več kot superfantastičnem forumu in tu se učimo vse sorte spretnosti, ni, da ni.

Ampak kakšno spretnost uporabiti, ko  moj partner, če le poskušam malce vzbuditi željo po intimnosti pri njem , mi zagodrnja-nehaj no.

Se drugače dobro počuti ob tebi? Ali se ti izmika tudi čez dan? Se pogovarjata?

Jaz bi ga enkrat čist tko, v povsem nepovezanem trenutku, ko bi bil sproščen in dostopen, vprašala kako to, da mu ni do seksa? Kr direkt 😁 pa potem pustila par dni, če bi moral sprocesirat odgovor, pa potem spet, ampak tko, samo radovedno in z občutkom. Tako, na nežno.

Jaz sem izvedela, da mu je sodelavka všeč.🙃 Ampak pri naju je bila res kriza, niti pogovarjala se nisva, nobenih poljubov, nič mu ni pasalo. Skoraj tri leta je trajalo, da se z res nežnim prigovarjanjem počuti za silo varno. Pa da sem mu meje postavljala, ko je bil grob z besedami. Meni ogromno pomeni, da sva vsaj za silo kolega, že zaradi otroka, da nisva sam cimra. Upam, da sčasoma postaneva kolega, če že ne prijatelja. Nekako sem mu dala vedeti, da uspevam le v prijaznem okolju😃 in mislim, da je dojel. Bova videla, kako bo. Zdaj mi občasno pusti, da ga zmasiram in se ne izogne dotiku. Občasno dopusti objem. Ampak res ne silim. Mogoče se zbližava. Sčasoma. Mogoče ne. Bo kar bo. Nimam recepta zate, žal😃 Upam pa, da sta prijatelja in se bosta uspela pomenit o tem, kaj ga v življenju teži.

Odgovor na objavo uporabnika
za prepozno, 01.08.2021 ob 12:04

Se drugače dobro počuti ob tebi? Ali se ti izmika tudi čez dan? Se pogovarjata?

Jaz bi ga enkrat čist tko, v povsem nepovezanem trenutku, ko bi bil sproščen in dostopen, vprašala kako to, da mu ni do seksa? Kr direkt 😁 pa potem pustila par dni, če bi moral sprocesirat odgovor, pa potem spet, ampak tko, samo radovedno in z občutkom. Tako, na nežno.

Jaz sem izvedela, da mu je sodelavka všeč.🙃 Ampak pri naju je bila res kriza, niti pogovarjala se nisva, nobenih poljubov, nič mu ni pasalo. Skoraj tri leta je trajalo, da se z res nežnim prigovarjanjem počuti za silo varno. Pa da sem mu meje postavljala, ko je bil grob z besedami. Meni ogromno pomeni, da sva vsaj za silo kolega, že zaradi otroka, da nisva sam cimra. Upam, da sčasoma postaneva kolega, če že ne prijatelja. Nekako sem mu dala vedeti, da uspevam le v prijaznem okolju😃 in mislim, da je dojel. Bova videla, kako bo. Zdaj mi občasno pusti, da ga zmasiram in se ne izogne dotiku. Občasno dopusti objem. Ampak res ne silim. Mogoče se zbližava. Sčasoma. Mogoče ne. Bo kar bo. Nimam recepta zate, žal😃 Upam pa, da sta prijatelja in se bosta uspela pomenit o tem, kaj ga v življenju teži.

Meni tudi veliko pomeni, da bi čutila njegovo naklonjenost do mene, pa imam občutek, da je z mano le zato, ker mora biti ampak bi najraje šel s kakšno klapo stran od mene.

Bili so časi, ko sva si veliko pomenila, ampak takrat sva bila manj skupaj, sedaj pa me tretira kot nekakšno nebodigatreba skrbnico in v tej vlogi se prav nič dobro ne počutim.

Če kam greva, izpade in se drži kot da je šel samo zaradi mene, sam pa ne zna zorganizirati nič, samo čaka, da mu kdo kaj naredi, sam se pa ne loti ničesar. Godrnja pa čez državo, čez družbo, name in na njegovo obveznost pa kar pozablja.

Gospoda boste morali začeti zdraviti in to na vrhunski animacijski način. Napisal sem, da ste kot v neki risanki. Tudi gospod je v tej vaši risanki. Naredite mu neko predstavo poljubno po želji, karkoli. Predstava je lahko tudi totalno odbita.

Veliko parov se “najde” prav po šestdesetem letu. In njihovo življenje, ne vem sicer, če je prežeto s spolnostjo, ampak vsekakor funkcionirajo.

Bodisi potovanja, bodisi izleti na vsak način uživajo v “prostem” času drug z drugim.

Poznam pa tudi nekatere pare, kjer mož uveljavlja svojo voljo v svojem prosme času in uporablja ženo samo za strežnico.

Žal je to velikokrat pri tistih, ki so že dolgo skupaj.

gospod

Uhh ja nic kontaktiraj me [email protected] jaz bi se pa z veseljem pocrtljal sem pa mlajsi od tebe

Ljudje božji, moški so že pri pedeset na pol impotentni, ne da bi naskakovali še pri 70 in to celo babo s katero je 30 let skupaj. Dajte no mir.

julij21, 08.07.2021 ob 10:45

Tvoj mož je starostnik, verjetno ima bolezenske težave. Tudi ti boš čez par let starostnica. Začnita se počasi pripravljati na smrt.

p.s. Bodi srečna, da te pusti pri miru. Tudi tebe bo kmalu minilo, nič bat.

Hahahahaha kera jajca

Kaka smrt budalo

90 letniki so nekateri še pri močeh  poglej angleško kraljico na konju,

60,70 let se še ni za vdat v smrt 😂

Razen če e te kaki rak ali kap trofne al nekaj takega

Očitno imaš 15 let in nimaš pojma o ljudeh pri teh letih! Zato raje ne pisari  tako butastih izjav.Pa glej, da te jutti na kolesu ne podre avto, boš tudi ti hitro tam, kjer ni muh!

Za julij21

Ne bo nič pomagalo. Ko mine mine. Najdi si drugega.. simple kot pasulj.

Ženske ste same krive, da moški ne sexa z vami pri 60, ali 50. Prej bi on vsak ali drugi dan, ve pa ne in ne, dvakrat na teden je že veliko. Pol pa se nam tudi pozneje ne ljubi spati z vami( sexati), ker nam pade hormon spolnosti.

Pred kratkim sem jih z eno, starejšo od mene 4 leta, super bejba, oba ločena,  bi sexala vsak dan, kar je tudi meni ugajalo, pa sem tudi imel enake probleme kot vi, samo da že prej. Mogoče je tudi, ko menjaš partnerja, boljše.

Pa lp

Že zločinec Josip Broz Titek je reku, da ni boljšega afrodiziaka kot mlada punca. No in ta stari slinavec je posilil in spolno nadlegoval na stotine punc, ker mu njegov mlahavec ni deloval… .

No tu leži odgovor, tvoj stari zagrenjenec bi erekcijo doživel samo ob mladi punci, ker pa ni posranec kot je bil Tito pa lahko o tem samo sanja, tako, da ga edino izlet na tajsko reši. Saj iskreno le katera punca, ki ni prisiljena v to bi si želela starega prdca.

Torej pošlji ga na tajsko ali pa pozabi na nežnosti saj mu na tebe dvigalka ne deluje, žal.

Ponosni gej, 10.07.2022 ob 09:02

Že zločinec Josip Broz Titek je reku, da ni boljšega afrodiziaka kot mlada punca. No in ta stari slinavec je posilil in spolno nadlegoval na stotine punc, ker mu njegov mlahavec ni deloval… .

No tu leži odgovor, tvoj stari zagrenjenec bi erekcijo doživel samo ob mladi punci, ker pa ni posranec kot je bil Tito pa lahko o tem samo sanja, tako, da ga edino izlet na tajsko reši. Saj iskreno le katera punca, ki ni prisiljena v to bi si želela starega prdca.

Torej pošlji ga na tajsko ali pa pozabi na nežnosti saj mu na tebe dvigalka ne deluje, žal.

Na stotine jih je posilil, a ni mogel, ker je imel mlahavega.

Razloži to skropucalo od tvoje možganovine.

Erekcijo je lahko doživel edino ob mladih puncah dobro beri drugič, posilstvo pa ni omejeno le na mlahavca ampak velja tudi v primeru vtikanja umazanih debelih prstov takih slinastih starcev v nožnice mladih deklet, ki prestrašene molče trpijo ko ji stari sluzek posiljuje in jim s prsti šari v notranjost suhe vagine pri tem pa si z drugo roko meče curaka in ga proba oživit ter zraven starčevsko hrope. Taki je bil tvoj Titek in tako je bila posiljena marsikaka 15 letna omladinka.

Ponosni gej, 10.07.2022 ob 09:53

Erekcijo je lahko doživel edino ob mladih puncah dobro beri drugič, posilstvo pa ni omejeno le na mlahavca ampak velja tudi v primeru vtikanja umazanih debelih prstov takih slinastih starcev v nožnice mladih deklet, ki prestrašene molče trpijo ko ji stari sluzek posiljuje in jim s prsti šari v notranjost suhe vagine pri tem pa si z drugo roko meče curaka in ga proba oživit ter zraven starčevsko hrope. Taki je bil tvoj Titek in tako je bila posiljena marsikaka 15 letna omladinka.

Tako si slikovito opisal kot bi to sam počel. Hropeš pa rad, kaj? 🤭

Ne sodi tega po sebi, za travme hropenja kot jih doživljaš se pa s svojim starim stričkom in dedijom zmeni… sploh pa sem gej kaj te niso v šoli učili čitanja.

a ste opazili da moderator namerno odpira 1 leto stare tem- točno 1 leto, da bi prelisičil forumaše, češ da je to nova tema??? pa daj moredator ne seri no!!!!

ja sem opazila že zdavnaj, je kar precej tem osveženih po 1 letu. Ja veš kako je, zdaj so dopusti, ni toliko ljudi, pča moderatorja lastnik foruma pritiska da odpira kakšne stare teme, ali pa si izmisli nove- jih sam napiše pod drugim imenom- predvsem take provokativne- teh je največ, v smilsu pravoslavci-muslimani, ali pa zakaj so Ljubljančani tako smotani itd…da se potem vsuje plaz odgovorov- vsak odgovor je tudi klik na reklamo in OD REKLME TA FORUM ŽIVI. Ste opazili kako vsakič ko kliknete na post- se vam odpre reklama in če klikneta na njo, ali pa če jo zaprete- je isto zabeležen klik…jaz naredim tako, da zaprem post, ne kliknem na reklamo, ne kliknem zapri reklamo, mapak zaprem post in v tem primeu ni klika na reklamo.

Mlajšega si najdi pa bo ju Hu hu

da ali ne, 06.07.2021 ob 16:44

Pri slabih šestdesetih letih imam močno željo po spolnosti. Imam pa moža, ki je starejši od mene osem let in mu sploh ni do dotikanja, do nežnosti, kaj šele, da bi mu bilo do spolnih odnosov.

On bi samo jamral, godrnjal čez državo, se jezil in pritoževal nad svojim zdravjem.

Večkrat se sprašujem kako da mu ni do mene, mogoče bi s kakšno drugo osmislil svoje dejavnosti na področju spolnosti.Mislim si, kako lepo bi se bilo predajati nežnostim brez bojazni, brez odgovornosti, samo prepuščala bi se drug drugemu, pa ni nič od tega, ker kadar se zlekne ali pa sedi, on kar zasmrči.

Kako poživiti njegovo aktivnost in oživiti spolno dejavnost s katero se človek, če že drugega ne, sprosti in razbremeni tesnobe.

Testosterona Mu manjka.

Moj je star 50, jaz sem 40 in že zdaj jamra. Vse ga boli, dejansko njega žal res. Pravi, da je izhubil libido in se sekira. In ljubosumen je za znoret, ker pač imam veliko moških prijateljev in kar naenkrat ni ok.

New Report

Close