Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek Spremembe Zakona o visokem šolstvu

Spremembe Zakona o visokem šolstvu

Da boste vedeli, kaj podpisujete:

Sej tole je pa čist OK!

In kakšna je razlika med mag pred in mag za imenom?

7 in 8/1 :))

Samo vprašam : je bil kakšen pomislek glede podpisov s tvoje strani?

A s tvoje strani pa ni pomislekov v zvezi s podpisi, zdaj ko končno veš za kaj gre? Samo vprašam.

Ma itak da tisti, ki podpisujejo na veliko, pojma nimajo kaj podpisujejo. Mešajo 7.stopnjo po lestvici, ki jo uporablja Zavod za zaposlovanje, kjer gre za tarifno skupino (ki bo itak ostala ista) s to Klasifikacijo, ki nima nobenega vpliva na zmanjšanje plač ali kaj drugega. Gre samo za možnost klasificiranja dosedanjih izobraž. programov, ki bi bili čimbolj usklajeni z bolonjskimi. Teli podpisniki so pa kot s plašnicami na očeh zagnali vik in krik, kako bodo sedaj kar povprek odpuščali in nižali plače. Dajte se najprej pozanimati, kaj sploh podpisujete.

Tale ludistična pobuda, ki nas davkoplačevalce utegne stati čisto po nepotrebnem 600 milijonov SIT, ker pač interna univerzitetna bolonjska klasifikacija nima veze s trgom dela, pove veliko o pridnosti (večne) študentke pobudnice in resnosti študentov, ki se gredo študentsko politiko.

… malo še počakamo…..

Mogoče se bo pa javil kdo, ki na lastni koži že kaj čuti posledice.

(če ni nikogar, potem res najbrž nima nobenega pomena; vendar ljudje imajo svoje ‘buče’ in če greste par forumov nazaj pogledat kako so se UNI petelinili in pomislite na oblikovanje plač v gospodarstvu, pa da je UNI direktor z istim razmišljanjem do VS…..jaoo jebena stranka)

Mi je čisto v redu 8/1! :))

Opa! 7! :)))

Jebena stranka si pa lahko z ali brez tega zakona. Vsekakor zakon k temu ne bo nič pripomogel. Če si zanič delavec, te lahko vrže na cesto tudi sedaj. Saj tudi če bo zakon v veljavi, se ne bo mogel nanj sklicevati, če te zabriše na cesto. Daj si malo razjasni stvari.

New Report

Close