Sprevržko, sedaj pa …
Čaki,ti si v nedeljo kruh močila,a ne?Jaz pa:bilo je tako:pred cca 14 dnevi je imela ljubica ta rdečo,pa ni blo nič(čeprav mi je mrha priznala,da ona uživa tudi v takem stanju,no khm,mogoče pa govori resnico),ta teden ma žena ta rdečo(ta ne uživa niti takrat,ko je nima),torej sklep:desna je malo otekla,sploh,ker mam od ljubice eno lepo slikco,pa to sem itak že napisal,ne.
Jasno?
Sp
Jaz sem v nedeljo ljubezen vodila, pa ne kruh mocila…a to je sedaj po tanovem, da gres namesto seksat kruh močit, ne, ne, jaz grem raje seksat kot kruh mocit, da ves…pa se opozorilo prebertite ker sem tole sedajle res kar malo prevec poredno napisala….no za tiste ki samo berete;)))Uživajte ali ne sprevržko…kaj misliš koliko naju zdele špega???
Ja opazuje kot jastreb, pazi ne igraj se s tem…
Ja jaz bi takoj fantazirala in se stisnila k tebi, to pa vedno , zakaj ne takole …a si to hotel, si pa skromen…
cmoka
Okej naj ti pomagam, jedel bi socno lubenico ki bi bila vsa mokra da bi kar teklo iz nje…., grizel bi lesnike , ki so tako trdi…in lizal sladko liziko vso medeno…in stiskal pomarancke take lepe okrogle polne ter božal svojega Francija, je tako, si to hotel ali boš delal!!! cmoka