Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Sprevržko, sedaj pa …

Sprevržko, sedaj pa …

Kdo?Ti al ona?Čaki malo,kanon se mora malce ohladit,da se ga ponovno napolni.Veš,to je tist težak,ta debel,debela Berta so baje to v prvi vojni klical…
Lepa si
Sp

Ja tvoja ljubica , kdo…..pa drug…

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Ja tako:desna rokica na muco in tam je ena taka full privlačna stvar,pa malce gor,pa v krogih,pa kaj te bom učil,saj znaš,ne?

ej, komu ti tole, jaz znam ja, ali znaš ti???

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Gospodična Sonček!Bi bili tako prijazni,da bi meni to demonstracijo na vašem mednožju dovolili prikazat?
Hvala,bi bil zelo počaščen!
Si pa lepa,muca(najbrž) tudi!

Ja lepi sva obe, to itak vedno, ja pokazala bi že pokazala, ampak kako ti si nekje tam, jaz pa nekje tu in ninala bova brez te pravljice…

No gospodična Sonček,potem pa nič:Bom pač moral to demonstracijo na kateri drugi izvest.
Hvala za nesodelovanje.
Lepa si
Sp

No, no, saj se bova dogovorila, samo ne danes, kdaj drugic, prav…nekoč že…ali pa ne…

Gospodična Sonček!Pri tej temi tratite moj dragoceni čas!Medtem sem se že z gospo ljubico dogovoril za ta tretma.vseeno hvala,če pa se slučajno premislite,je tu moja vizitka.Hvala
Sp

Okej, pa naj ljubica to obdela , opedena, naj uživa in ti tudi saj je tako najbolj prav…cmoka obema…

New Report

Close