Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek Srake kljuvajo kabel od klime

Srake kljuvajo kabel od klime

Ma znorela bom, sploh ne morem več delat, sam še te srake podim.

Ob službenem oknu mi grejo ven kabli za zunanjo enoto klime in srake mi hodjo srat gor na enoto in kljuvajo zaščito na kablih in vlačjo veje. Ne vem verjetno bi si rade gnezdo naredile na kablih, sam tole je že ko v “Hičkoku”. Parkrat se je že zgodilo da so se zalelete v okno, pa še glasne so in štorkljajo in serjejo in in ……………….AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA, zmešal se mi bo.
A ma kera kako idejo da jih prepodim razen da sred poslovne stavbe postavim strašilo.??????

Pa lep sončen vikend
W.

A nimaš nobene grde sodelavke:-)))

:)))))))))))))))

Na žalost ne. Še kak konkreten predlog???

imaš možnost nastavit kakšno otroško vetrnico? Nam se je to obneslo. Ko je pihalo se je tudi vrtelo in je bilo še lepo gledati. PA kakšna cunja ….Ne vem, drugače pa res samo preganjanje.

Morda bi lahko narezala trakove iz folije, pa jih ne nekaj trdega nalepila, tisto trdo pa pribila ali pa zopet nalepila?

Vem, da se ptiči srebrnih trakov bojijo. LP

ojoj, men je pa nekdo napol požrl brisalc na novem volkswagnu. sem mislila, da ga je napadla kakšna podlasca, al pa kuna. vidla pa sem srake kso se motale okol brisalcev. ja kaj je pa zdej to, a delajo gumarske izdelke v žitu al u kolinski?

A se je še komu kej podobnga nardil?

Jao, Winnie! velik sreče in upam, da jih boš odgnala, če ne pa kr kakšno past nastav, pa bo obara, ha, ha…..

Se mi zdi al je letos res več srak? Resno. Jaz jih odpazim na vsakem koraku, ko se sprehajam z vozičkom. Pa zjutraj jih poslušam, kako se derejo. Da so pa take pobalinke, pa nisem vedela, da kljuvajo vse živo.

Svinec vedno pomaga!

cveto – ti si pa en pacek

Winnie – mogoče ti hoče sračka namignt, da je že skrajni čas za obisk pri frizerju

al ti hočjo pa mal podkurt za polet

hihihihi

GRRRRRRRRRRRRRRRRRR

JUMBUCK!!!

bereš mi misli-že cel teden gledam skozi okno in se sprašujem od kje toliko vran.prej je bilo veliko golobov in vrabcev,zdej so se pa razpasle srake in vrane.pa prav napadalne izgledajo.delajo si gnezda in uničujejo vso okolico:žice,trte,ograje,….
res je kot v filmu Ptiči napadajo

New Report

Close