Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Sram me je, ampak zavidam puncam, ki jim ni problem najti moškega

Sram me je, ampak zavidam puncam, ki jim ni problem najti moškega

Odgovor na objavo uporabnika
N N, 21.08.2022 ob 14:23

Meni to ne uspe. Sem v zgodnjih tridesetih, po nekajletni zvezi spet samska, dobivam komplimente samih FF, ki jih zanima moje telo, moja svežina, ne vem, kaj; kakšen pohvali moje oči, obraz, nasmeh, že mislim, da je prijeten, potem se pa zabulji malo nižje od vratu in pokvari ves vtis.

Kje punce najdete moške, ki vas spoštujejo in ne gledajo samo kot meso?

ko boš razumela, da je spolnost gonilo sveta, da s ezaradi vagine in penisa dogaja vse, da so moški taki zato, ker jih je take naredila mati narava, ki se ji gre izključno in samo za nadaljevanje vrste, da moški čez to ne moremo, potem si takšnih da ne rečem neumnih vprašanj ne boš zastavljala. tiste ženske, ki na to, da vas moški spolno oprezajo gledate kot na nekaj slabega, ne razumete poante, ali ste ,lade ali naivne ali pa suhe med nogami. s tem ko se moški telesno zanima za vas, to je velik kompliment , ki se s spoštovanjem , in vsem podobnim pač ne izključuje. prvo je vizualni vtis, potem pride vse drugo, če pride. Vesela bodi, da si lepa , mlada , vitka, čez 10 let ali še prej boš gubasta, debela najbrž, nezanimiva za tipe razen za tiste dejanske fehtarje za praznenje. tisto pa bo obup.

Koliko problemov s temi luleki. Ženske bi morale iznajti neko aplikacijo, ki bi nam resetirale možgane na nežne lezbične odnose, njih pa ignorirat, naj se sabljajo s svojimi tiči in drug drugemu jajca tehtajo.

Tako kot je narava moške naredila “na določen način”, je tudi ženske. Zato so nasveti tipa igraj se sama s sabo (ali preklopi na lezbične odnose) brez vrednosti. Moški hočejo ženske in ženske hočejo moške. Tako se vrti ta svet. Res je tudi to, kar pravijo, da je sex 10% zveze, če štima in 90% zveze, če ne štima.

Da te raje gledajo v joške kot v oči, ni čudno. Globoke misli, pogovore in raznorazne dejavnosti lahko imata po sexu oz. vmes, haha.

Kaj bi rada povedala s tem, da se zabulji malo nižje?

taki me nikoli niso zanimali, 21.08.2022 ob 15:23

Jaz sem tudi samska, ker mi je prelahko dobiti moškega. Pa nisem lahke sorte, da bi jih tako privlačila, tudi nikoli nimam svojih atributov na izvoli, da bi buljili v moje oči pod vratom. Dobim lahko with a blink of an eye tako nekoga na položaju, premožneža, kot navadnega državljana, ki se bodisi hvali s svojim takšnim in drugačnim premoženjem, ali pa da nima nič, ali pa se sploh ne hvali, ali pa je na začetku normalen, potem pa pade dol maska, ko misli, da me bo že položil :). Dobim jih lahko iz vseh spektrov, velikosti, profilov, in debelinami denarnice. Ampak jih nočem. Zakaj? Ker mi je prelahko jih dobiti, vedno je bilo tako,s em tega navajena od mladosti – ker tisto, kar se mi dobesedno meče pod noge, mene ne zanima, ker so prelahek plen. Ker mi tisto, kar se mi tako ponuja, nikoli ni bilo zanimivo za intimno, skupno sobivajočo  vezo. Mene moški mora osvojiti, pa ne tako da se pustim fehtat in prosit – samo znati me mora kavalirsko, ne vulgarno osvojiti.  Kavalirskih moških je pa izjmeno malo – pa s tem ne mislim, da me mora vozit na večerje in pijače -kos mi mora biti intelektualno, verbalno, humorno in seksualno.

Ker tudi sama nisem ne vulgarna, niti primitvna, še manj pa nerazgledana ali neizkušena v rokovanju z moškimi.  Zato sem trenutno samska in mi tako tudi prija. Za kak dober seks, če im paše se zmenim tudi drugale – ampak s tujci, ne Slovenci  in predstavniki nacij bivše Juge, imam kar nekaj prijateljev izpred 10+ let,  raztepeni po Evropi in Tujini, smo v stikih in ja, če nanese pot ali posel – smo večinoma iz iste branže, se dobimo, se strastno poseksaš, če in ko ti zapaše, brez obveznosti in koristi in to je to. Mi tako ustreza – drugega ne rabim trenutno.  Ko bo čas in ko mi bo pot prekrižal tisti, ki me bo osvojil tako, da si bom rekla, ta me je pa vreden za kaj več, ker mu tudi jaz bom nudila vse in še več, potem. Pa če bo to čez 5 ali 10 let, pa trakrat. Meni se ne mudi nikamor in za nič. Do takrat pa mislim uživati po “My way”.

“Za kak dober seks, če im paše se zmenim tudi drugale – ampak s tujci, ne Slovenci  in predstavniki nacij bivše Juge, imam kar nekaj prijateljev izpred 10+ let,  raztepeni po Evropi in Tujini, smo v stikih in ja, če nanese pot ali posel – smo večinoma iz iste branže, se dobimo, se strastno poseksaš, če in ko ti zapaše, brez obveznosti in koristi in to je to. Mi tako ustreza – drugega ne rabim trenutno.  Ko bo čas in ko mi bo pot prekrižal tisti, ki me bo osvojil tako, da si bom rekla, ta me je pa vreden za kaj več, ker mu tudi jaz bom nudila vse in še več, potem. Pa če bo to čez 5 ali 10 let, pa trakrat. Meni se ne mudi nikamor in za nič. Do takrat pa mislim uživati po “My way”.”

Srečen vsak, ki te je/te bo zgrešil.

Nižje kaj, 22.08.2022 ob 12:59

Kaj bi rada povedala s tem, da se zabulji malo nižje?

Da občuduje svojega, ko mu raste.

Kamal, 21.08.2022 ob 14:49

Težko boš našla takega oz. ga potem popredalčajo v drugo vrsto, ki pa ni muška. Moški je lovec in zato si mora ogledati plen. Vsaj tako pravijo.

Šalo na stran. Te moške, ki ti iščeš so verjetno bolj zadržani tudi ne skočijo sami v tebe, kot ti praviš kot v meso. Boš morala ti priti bližje. Drugače pa pohvale imaš lepe oči so tudi bolj plehke, ker oči imamo pa res vsi lepe, če že drugega ne.

Zame je lepota določene osebe odraz njenega obnašanja, sprejemanje drugih s nasmehom, da skrbi za nek osnovni videz, se zna smejati, je prijetna, poštena do drugih bla bla itd. V bistvu lahko dodate kar koli. Na prvem zmenku ne moreš spoštovati določene osebe saj je niti ne poznaš. Za ta namen imamo pa bonton kako se obnašati. In če spoštuješ bonton ne more iti veliko narobe. Spoštovanje si je treba prislužiti skozi čas.

Nimate vse lepih oci in ce ti kdo rece da mas lepe, ni nujno da to rece vsaki, ki jo sreca. Ce ne sprejmes komplimentov, takih nedolznih, pa res nisi vec za nikamor. Doma ostat in gledat turske nadaljevanke, ker tam pa res ne smirajo in si talajo komplimentov.

Uporabniško ime je že oddano, 22.08.2022 ob 13:04

“Za kak dober seks, če im paše se zmenim tudi drugale – ampak s tujci, ne Slovenci  in predstavniki nacij bivše Juge, imam kar nekaj prijateljev izpred 10+ let,  raztepeni po Evropi in Tujini, smo v stikih in ja, če nanese pot ali posel – smo večinoma iz iste branže, se dobimo, se strastno poseksaš, če in ko ti zapaše, brez obveznosti in koristi in to je to. Mi tako ustreza – drugega ne rabim trenutno.  Ko bo čas in ko mi bo pot prekrižal tisti, ki me bo osvojil tako, da si bom rekla, ta me je pa vreden za kaj več, ker mu tudi jaz bom nudila vse in še več, potem. Pa če bo to čez 5 ali 10 let, pa trakrat. Meni se ne mudi nikamor in za nič. Do takrat pa mislim uživati po “My way”.”

Srečen vsak, ki te je/te bo zgrešil.

Ha, daj, pusti ženski domišljijo. To, da domačine tako klišejsko demonizira, tujce pa malikuje, kaže na pretirane fantazije in frustracije. V resnici ni probala ne enih ne drugih.

erfdt, 22.08.2022 ob 12:36

Tako kot je narava moške naredila “na določen način”, je tudi ženske. Zato so nasveti tipa igraj se sama s sabo (ali preklopi na lezbične odnose) brez vrednosti. Moški hočejo ženske in ženske hočejo moške. Tako se vrti ta svet. Res je tudi to, kar pravijo, da je sex 10% zveze, če štima in 90% zveze, če ne štima.

Da te raje gledajo v joške kot v oči, ni čudno. Globoke misli, pogovore in raznorazne dejavnosti lahko imata po sexu oz. vmes, haha.

Oh.

Kakšna zaostalost.

Bom se kr predstavil. Kot ze povedano 100x danes veliko ljudi pozabi na karakter cloveka kadar zagledam zunanjost. Jaz zase lahko povem, da mi je vsec ce je zenska urejena ter ima lepo postavo saj jo imam tudi jaz, ker se ukvarjam z sportom. Mi je oa pomembno povezanost, ljubezen in skupni interesi v zivljenju. Sem prijeten moski z veliko pozitivne energije ampak v ljubezni preprosto ne uspe, ker: Lepe zenske ljubijo barabe zato s svojo postenostjo in pridnostjo nikamor ne pridem. Ce bi te zanimalo moj mail:

[email protected]

Lep pozdrav

keri so bolj kvalitetni, 21.08.2022 ob 14:47

A ti povem zakaj sem jaz samska? Ker mi je bilo prelahko dobiti tipa.
10 let je že tega, je tip mislil, kolk sem stara  in ne vem kaj še vse… je prišel na  zmenek kot klošar, pol pa ravno da ni vame zlezel, ampak itak mi ni bil všeč, ali pa je prvi vtis tolk zajeball, sej še sedaj ne vem…
Zadnji tip nekaj let nazaj, sebičen, tolk sebičen, da nočem tipov videt več od tedaj, pa sej jih tudi prej nisem…. Sem ga tudi odslovila.

Sedaj delam le na sebi.

😂Mislim da si sama sebi največji sovražnik. 🤣

Zalost, 22.08.2022 ob 13:36

Bom se kr predstavil. Kot ze povedano 100x danes veliko ljudi pozabi na karakter cloveka kadar zagledam zunanjost. Jaz zase lahko povem, da mi je vsec ce je zenska urejena ter ima lepo postavo saj jo imam tudi jaz, ker se ukvarjam z sportom. Mi je oa pomembno povezanost, ljubezen in skupni interesi v zivljenju. Sem prijeten moski z veliko pozitivne energije ampak v ljubezni preprosto ne uspe, ker: Lepe zenske ljubijo barabe zato s svojo postenostjo in pridnostjo nikamor ne pridem. Ce bi te zanimalo moj mail:

[email protected]

Lep pozdrav

Pizda si patetičen…

Ko sem sam spoznal sedanjo partnerko, mi nekako ni bilo, da bi jo pa sedaj takoj po….l,dosti raje sem bil v njeni družbi in sva se imela čist ok, no nakar je pa po treh mesecih ona izbruhnila in me nekako po…ala, ker sam nisem hotel oz.sem čakal na pravi trenutek da nebi vsega za….l.

No drugače sva še danes skupaj po 23ih letih

Ampak eni ste res patetični. “Sem dober človek, ampak nimam sreče v ljubezni” Torej postani svi.nja. Kje pa piše, da moraš biti dobričina, da bi se katera zaljubila vate? V zgodovini so največja moška govna imela najboljše babe.  Delaj malo na svoji duhovni širini in odkrij seksi praš.iča v sebi. Če si hočeš dobro. Kaj ku.rac vztrajaš v tistem, kar ne daje rezultatov?

Skratka, ko te človek potem vidi, pa bruhne v smeh. Poznamo take, ki se hvalijo preko neta, v  živo pa kamenodobna žalost. No, za v kakšno romsko naselje si menda dobra za deklo.

Počakaj še nekaj let, pa boš dokaj nevidna za moške in bo tvoj problem rešen…

Ti si motena v glavo, raje o tem več govori.

ti si motena, 22.08.2022 ob 14:44

Ti si motena v glavo, raje o tem več govori.

Ti si čudovito povezan v glavi in prav je, da se s tem hvališ

Ja večina ste zafrustrirane,  nastrojene proti moškim in za vse ste si ustvarile negativen vzorec, zato vidite moškega kot neki slabega….Seveda se, da bit sam brez težav in si mislit, da je tako lažje…ampak brez rednega seksa ni dobrega zdravja, ter postaneš spolno zatrt in to ima vpliv na kakovost življenja…Same sebi škodite in to zaradi fukfehtarjev, ki so obupani in poizkušajo pri vsaki z takšnim načinom, ki vsekega normalnega kr odbije (tud normalne moške), ki spoštujejo svojo mamo in nasplošno žensko… Vredo fanti ti ne bodo pisali in te prosili, ter zavajali, da boš dala…Lepe punce ljubijo barabe, ker normalni vam niso tko privlačni in zanimivi kot plejerji…Pol pa jokcate, da ni spoštljivega…Seveda so sam opaziti jih je treba

Ženska, če je pripravljena ločiti plevel od kvalitete, ne bi smela imeti problemov pri iskanju partnerja. Res je, da izbiranje zahteva kar nekaj časa, ampak prej kot slej se nekaj najde.

Osebno poznam kar nekaj tipov, ki jim ni cilj seks, ampak imeti družinsko življenje. Tudi sam sem tak. Zase lahko rečem, da sem ga v 35ih letih namočil samo 4x, nazadnje pred 12imi leti – od takrat sem namreč samski.  Če sem lahko 12 let zdržal brez seksa, nevem, zakaj bi bi zdaj moral položiti prvo žensko, ki mi nameni malo pozornosti. Namesto na seks sem osredotočen na kaj bolj resnega, dolgotrajnega.

Večji problem je, kar berem na forumih: Ženske nočete imeti nekoga s tako malo izkušnjami, ker seks s takim ni dober. Spolne izkušnje pa moški lahko dobi samo tako, da položi čim več žensk. Meni seks nikoli ni bil prioriteta, zato se moram resno vprašati: kje naj zdaj najdem takšno, ki je pripravljena nekaj imeti z neizkušenim? Mi lahko ena to razloži?

Problem vseh vas, tako moških kot žensk, je nezavedanje absurdnosti sveta v katerem živite.

Ne eni ne drugi prepotentne domišljavosti današnjih žensk niti prepoznati ne zmorete. Normalna se lahko zdi le popolnoma feminiziranim kastratom. Namreč, le takšen se bo z moderno žensko sploh še ukvarjal.

Pot do ženske, če si jo moški danes sploh še želi, ni da posstane v ne vem vse katerih ozirih boljši. Namreč, še vedno ga bodo obdajale absurdne ženske.

Pot do ženske je, da se preseli tam kjer ženske še obstajajo. Daleč stran iz norišnice v kateri živite brez, da bi se tega sploh zavedali. In tam tudi ostane. Za kar si je seveda treba pripraviti pogoje.

moraš dozoret, 22.08.2022 ob 08:34

Išči prijatelje ne pa tipa. Udeležuj se zadev, ki ti nekaj pomenijo, tako se spozna nekoga, ki je na tvoji vibri. Če greš pa direkt v lov na tipa, bodo pa seveda padali na seksualno privlačnost, kaj pa misliš. Boš rekla, da si ti tipa ne ogledaš, če ti je vizuelno zanimiv? Sori, ampak punce ste tudi totalno nezrele. Rade bi tipa dobesedno na horuk, a hkrati hočete, da on ‘vidi vašo dušo’. Za videnje ‘duše’ potrebuješ prijateljevanje in nek skupen interes ter precej druženja. Tako kot se parčkate danes, seveda vse bazira na seksu, na čem pa naj? Ampak same počnete isto, mudi se vam v odnos, hočete tipa – na hitro pa se to zgodi samo in edino preko spolne privlačnosti na prvo žogo. Tako da imaš dve možnosti – ali nehaš špilat princesko in daš nekomu, ki te osvaja, možnost da se spoznata, ali pa išči skupne interese, kjer boš nekoga spoznala preko prijateljevanja. Špilat princezo, ki noče biti ‘spolni objekt’, a hkrati hoče fanta dobesedno takoj tu in zdaj, je pa smešno. Seveda si spolni objekt, tudi on je tebi spolni objekt. Če se pač parčkate na horuk, boste delovali preko hormonov. Lahko pa vseeno iz tega nekaj narediš in fanta spoznaš na druge načine. To je ena pot, druga pa je, da popolnoma opustiš ‘iskanje tipa’ in se osredotočiš na lastno rast in interese – tam boš fanta spoznala preko tega. Prva pot je krajša, kar bi punce sicer rade, ker pač nočete biti same in hlepite po tipu, a če se greste na horuk, morate sprejeti igro hormonov. Druga pot je daljša, trajalo bo dlje, da pride ustrezni, boste pa tu lažje dale ‘dušo na ogled’.

Tole drži in tudi ne drži. Ne vem sicer, če si moški ali ženska. Ampak kot ženska, ko spoznavam moške, bi jih vsaj 99% hotela neki na horuk. Zadnjič se dobim na 2. zmenku z enim fantom in je že kar hotel z neko romantiko navalit name. Sem ga pri priči ustavila, a me je to njegovo dejanje tako odbilo, da me je minilo ga spoznavat naprej, čeprav mi je bil sicer zanimiv. Vse nekaj na hitro in takoj želijo.

Spet po drugi strani pa imaš tiste, redke, ki pravijo, da najprej prijateljstvo in potem kaj več. Tukaj se mi je recimo enkrat tudi pri enem zataknilo, kajti vedela sem že takoj 100%, da kaj več med nama nikoli ne bo, ker pri nekaterih pač to takoj veš. Sem mu tudi povedala, ampak sva se vseeno družila in on je kar upal in upal na nekaj več.

Problem tako moških kot žensk je, ker bi nekateri želeli počasi, drugi pa hitro. Imaš M/Ž, ki bi se najraje kresnili že po prvem zmenku in imaš M/Ž, ki se jim še 5. srečanje zdi prehitro za objeme, poljube ali kaj več. Sploh to velja za moške, ampak tudi ženske niso redke. Če bo moški dolgo čakal, ga bo 50% žensk dojelo kot neizkušenega… če to impliciraš naprej, si bo takšna ženska mislila, kakšen more biti ta moški šele v postelji… če še to impliciraš naprej, ženska ne bo hotela nič imeti s takšnim moškim. Razumeš bistvo problema?

Ni enotnega pravila, kdaj je primeren čas za objemanje, prvi poljub, skok v posteljo. Zakaj? Zato ker eni iščejo izključno seks (in se bojo na podlagi kvalitete odličili kako naprej), drugi pa imajo raje ljubezen (in jim seks ni pomemben). Zato se dela po občutku, odvisno kaj kdo išče.

Pojavi pa se vprašanje: Kako naj M/Ž ve, ali potencialnemu partnerju ustreza počasno ali hitro stopnevanje? Na čelu nikomur nič ne piše. Če žensko direktno vprašam na prvem zmenku, bom izpadel čudak in se me bo losala preden bo natakar prinesel pijačo.

Ja, plenilci,kaj češ..

👍

Anonimno 4954, 22.08.2022 ob 12:26

Koliko problemov s temi luleki. Ženske bi morale iznajti neko aplikacijo, ki bi nam resetirale možgane na nežne lezbične odnose, njih pa ignorirat, naj se sabljajo s svojimi tiči in drug drugemu jajca tehtajo.

Jah, v času fertilne dobe se velika večina ne bo strinjala s teboj.

New Report

Close