Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Sram me je, ampak zavidam puncam, ki jim ni problem najti moškega

Sram me je, ampak zavidam puncam, ki jim ni problem najti moškega

Odgovor na objavo uporabnika
Hitro ali počasi, 23.08.2022 ob 19:59

Problem tako moških kot žensk je, ker bi nekateri želeli počasi, drugi pa hitro. Imaš M/Ž, ki bi se najraje kresnili že po prvem zmenku in imaš M/Ž, ki se jim še 5. srečanje zdi prehitro za objeme, poljube ali kaj več. Sploh to velja za moške, ampak tudi ženske niso redke. Če bo moški dolgo čakal, ga bo 50% žensk dojelo kot neizkušenega… če to impliciraš naprej, si bo takšna ženska mislila, kakšen more biti ta moški šele v postelji… če še to impliciraš naprej, ženska ne bo hotela nič imeti s takšnim moškim. Razumeš bistvo problema?

Ni enotnega pravila, kdaj je primeren čas za objemanje, prvi poljub, skok v posteljo. Zakaj? Zato ker eni iščejo izključno seks (in se bojo na podlagi kvalitete odličili kako naprej), drugi pa imajo raje ljubezen (in jim seks ni pomemben). Zato se dela po občutku, odvisno kaj kdo išče.

Pojavi pa se vprašanje: Kako naj M/Ž ve, ali potencialnemu partnerju ustreza počasno ali hitro stopnevanje? Na čelu nikomur nič ne piše. Če žensko direktno vprašam na prvem zmenku, bom izpadel čudak in se me bo losala preden bo natakar prinesel pijačo.

A ti je tako težko obdržat tiča v hlačah do nekje npr. 5ega zmenka ? 🙂

no sex before monogamy, 24.08.2022 ob 20:12

A ti je tako težko obdržat tiča v hlačah do nekje npr. 5ega zmenka ? 🙂

Če vidim, da je ženska vesela moje družbe in meni ob njeni družbi čas kar leti, lahko čakam tudi do 10. zmenka, pa tudi če si niti poljuba ne izmenjava v tem času. Nekaterim pa je problem, če ga imajo na 3. zmenku še v hlačah. Prav tako imaš ženske, ki jim je problem, če so  na 3. zmenku še suhe. Taka bo hitro smatrala, da zanjo nisem zainteresiran in bo svoj čas raje namenila komu drugemu – jaz pa tako zaradi čakanja izgubim žensko, za katero bi bil pripravljen čakati tudi pol leta. O tem ti govorim.

ni problem, 24.08.2022 ob 22:45

Če vidim, da je ženska vesela moje družbe in meni ob njeni družbi čas kar leti, lahko čakam tudi do 10. zmenka, pa tudi če si niti poljuba ne izmenjava v tem času. Nekaterim pa je problem, če ga imajo na 3. zmenku še v hlačah. Prav tako imaš ženske, ki jim je problem, če so  na 3. zmenku še suhe. Taka bo hitro smatrala, da zanjo nisem zainteresiran in bo svoj čas raje namenila komu drugemu – jaz pa tako zaradi čakanja izgubim žensko, za katero bi bil pripravljen čakati tudi pol leta. O tem ti govorim.

Takih žensk je verjetno zelo malo in so najverjetneje dovolj pogumne, da ti nakažejo takoj, da se ne obotavljaj preveč, ker bi one že. Predvidevam. Če te ne prime kar za mednožje sama, verjetno spada v drugo, bolj množično kategorijo, ki raje spozna moškega prej, preden skoči med rjuhe z njim, ne glede na to kako ji je vizuelno všeč.

Tako bi jaz vedela, če bi bila moški. Pa energetsko začutiš in komot vprašaš, če nisi siguren. Da je da. Ne je ne. Tako preprosto je. Pa to ne pomeni, da te zavrača ali ji nisi všeč, samo malo več časa potrebuje, da se ob tebi sprosti.

Najboljši so oni tipi vrste “nice guy”, ki jočejo po forumih, kako so ženske oh in sploh prasice, ničvrednice, ki ne spregledajo njihovega bleščečega karakterja. Dajte nehat, večina vas je debilov in včasih doživljam second hand embarassment, ko prebiram vaše komentarje po forumih ali v jih poslušam v živo. Ni čudno, da se vedno več žensk odloča za samska življenja. Sicer pa niso nič boljše. Lepa glava, skozi njo pa burja.

Lahko se meni javis…pa bova kako rekla

zelo težko je najti kar tako na mah takega moškega. Človek mora bit dovolj odprt in pripravljena na spremembe in pogovre. Takih je malo in običajno so bolje izobraženi v določenih strokah. In vezani.

z možem sva na točki, kjer sva postala prijatla, ampak se lahko pogovarjava in se sprejemava z vsemi napakami in razlikami vred. Da sva prišla do tega, je bilo veliko težkih in bridkih let. Od začetka je bil tudi on tak kot ga je opisala gospa v drugem postu – sebičen, mamin sinko, len, ni poslušal, ni bil prisoten ipd. Potem se zgodi življenje in njegove tragedije in se ljudje spremenimo.

skratka poanta zgodbe je – brez vlaganja vase, v odnos, v partnerja, v pogovore in razščiščevanje, ne bo ničesar. Če si mislite, da boste kar na mah dobile princa na belem konju, sanjajte še naprej. Tega ni. Tiste, ki ga, vsaj na videz, imajo, ga imajo, ker so taki ljudje, da si sproti rešujejo težave, odnose, razlike ipd. S otaki ljudje.

New Report

Close