Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek Sramote:-)

Sramote:-)

Ko berem cudne navade.. Sem se spomnila,da imajo kaksne revije vcasih rubriko,kjer objavljajo hecne sramotne zgodbice,ki so jih prispevali bralci-kaj se jim je kaj zgodilo:-)

Jaz sem eno mojih navedla ze pri ‘cudnih navadah’..haha… :

Vcasih se mi namrec zgodi,da pozimi slecem hlace z najlonkami vred in kaj je bila posledica-enkrat grem na srecanje in potem mi en rece: ‘kaj pa ti gleda ven iz hlac’ -in pokaze na konec najlonke od prejsnjic,ki je nisem opazila ko sem se oblacila:-) Tako me je bilo sram,da ne morem povedati:-)

Pa se ena..

Enkrat me je prijelo po dnevni sobi plesati v spodnjem perilu,ker je bila super glasba na radiu in sem bila sama doma… potem pa opazim sosedo,ki me zija z balkona(imajo ga ravno v pravi visini,da lahko vidijo not k nam:-) )

Jaz sem šla pa enkrat z zobno ščetko, zataknjeno v zadnji žep pri kavbojkah na avtobus (zgornji del krtačke mi je gledal iz žepa). Zjutraj je bila v kopalnici gužva in sem se šla umit na WC, potem sem pa ščeto vtaknila v zadnji žep in jo pozabila ven dat. Videl so me tako na lokalnem avtobusu, kot potem na mestnem, ko sem šla do fanta. Šele tam sem videla, kaj mi gleda iz žepa.LP

Ker sem noseca, nosim hlace na spago. Ko se usedem me vse reze in zato si jih odvezem. Enkrat je prisla moja tasca na obisk in jaz sem polezavala in se usedla ko je stopila v dnevno sobo.

Vstala sem da bi pripravila sok in v tem trenutku so mi hlace dol padle in sem bila samo v spodnjicah. Dojela sem kaj se je zgodilo sele po 4 metrih hoje. Tasca pravi da itak ni nic hudega in da ni nic videla, meni je bilo pa tako nerodno.

ha. nekaj podobnega se je meni zgodilo v službi….Imela sem krilo, ki se zaveže na strani. Stala sem v prodajalni, pred delikateso, kjer sem popravljala cenike in naenkrat čutim nekaj čudnega po nogah….skoraj me je kap; krilo se mi je odvezalo in mi prav lepo počasi, kot na kakšnem striptisu, zlezlo dol….Da o čudnih pogledih ljudi in hihitanja, ne govorim….Kaj mi je preostalo drugega, kot , da sen se sama sebi nasmejala, krilo lepo oblekla nazaj in delala naprej….

Jaz sem enkrat (pri fantu) zjutraj na zajtrk prišla z narobe obrnjeno pižamo Notranja stran je bila kar naenkrat zunanja, pa vsi listki so veselo štrleli, jaz pa opazila šele po nekaj pomenljivih pogledih 🙁

**************************************************************** The old dreams were good dreams; they didn't work out, but glad I had them. (Robert Kincaid v Najinih mostovih)

Moja babice je rekla, da mora otrok imeti pižamo narobe obrnjeno, da ga čarovnica ponoči ne odnese…

A zato je blo men takrat tko fletn 🙂

**************************************************************** The old dreams were good dreams; they didn't work out, but glad I had them. (Robert Kincaid v Najinih mostovih)

Seveda! :))

Ko prebiram tele naše “naj” dogodivščine, sedim pred računalnikom na žogi in se krohotam, da žoga kar poskakuje. Mož se seveda dere z druge strani dnevne, da hoče on tud (slišat, jasno). Evo, po vaši zaslugi sem tako izvedela, kaj je xx let nazaj v študentskih časih ušpičil. To je bilo v času, ko ni vsak študent imel svojega avta za na faks in smo se skoraj vsi po vrsti vozili s trolami. No, tako je moj najdražji neke zime ob zapuščanju trole na stopnicah stopil eni ženski pred njim na dolgo kiklo in gospa je avtobus zapustila brez kikle.
Moža že kakšno uro zaslišujem kakšna je bila reakcija, pa je danes tako redkobeseden, da sem uspela uloviti samo “ja znorela je, a ne”.

LPM

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Poraženec vidi problem v vsakem odgovoru. Zmagovalec vidi odgovor na vsak problem.

:)))

*lunca*, ob tvojem postu sem se spomnila moje prigode s trolo. Kot prodajalka sem imela v službi priponko, kjer je bilo pač navedeno kdo sem in firma. In nič kolikokrat sem šla ob koncu šihta s tole priponko domov na trolo in to ne pozimi ;))), ko natakneš čez bundo pa se nič ne vidi. Iz tega razloga priponke nisem hotela nosit potem tudi v službi (nisem in nisem se mogla navadit na ta dor in dol), pa sem imela kar fajn probleme s šefom, ko me je ves čas napizdeval.

Tale druga pa se je zgodila doma. Oni dan me zjutraj pred odhodom v šolo ko malemu zapenjam bundo, le ta vpraša zakaj jaz nimam enakih copat. Od nočnega dojenja sem bila tako zadeta in nejevoljna, da sem ga še enkrat vprašala kaj me je vprašal. Ponovil je svoje vprašanje, jaz pa jezna, češ a mene je najdel za rugat, se nanj zderem da kaj spet nekaj bluzi. Navihano me je pogledal izpod čela in pokazal s prstom na dol. Zazrla sem se v svoje noge in glej ga zlomka, na eni nogi sem imela coklo, na drugi pa japonko. Ne rabim pisat, da je bila japonka na desni nogi, ki me bolj boli zaradi nohta, sem se pa čudila kako to, da nisem čutila razlike, saj bi jo po vseh pravilih morala. No njemu sem se kislo nasmehnila in mu priznala napako oziroma se mu opravicila za neprimerno vedenje. Navseyadnje je bilo vprasanje na mestu.

Se opravicujem zaradi sumnikov, ampak kar naenkrat ne delajo. Je komu jasno zakaj se to zgodi / no pa se vprasaja ne najdem vec

Uf semse spomnila ene otroške. Vsako leto maja smo otroci hodili k šmarnicam (Večerne maše) no in enega petka zvečer se jaz odločim da grem k spovedi. Ful je bla vrsta (ker so otroci šli zadaj k spovedi, da so lahko čvekali) in mene začne tiščat lulat. Pa si govorim: sej boš zdržala. In res zdržim, potem pa pride vrsta name. jaz grem noter, začnem govorit, kako sem mamici nagajala, pa atiju nazaj odgovarjala…. Kar naenkrat zaslišim šššššššššššššššššš in ugotovim, da mije ušlo. Pa tko lepo kiklco sem mela oblečeno;o) Jaz pa ruk ven iz spovednice in letela domov čez ene njive, samo da me ne bi kdo videl. Joj kako me je blo sram. Sem tok jokala, da tud mamine tolažbe niso zadostovale.

Glede šumnikov…..meni so izginili ko mi je nekdo nastavil 🙂 messengerjev toolbar. Ko sem jo pobrisala je bilo ok. Mislim da je bil postopek nekaj časa nazaj napisan (se ga ne spomnim)

Saj ponavadi samo berem in se smejim… Sedaj pa se nisem mogla upreti, pa bom prispevala tudi svojo neumnost:

Hčerka je bila še dojenček in je imela visoko vročino. Merila sem ji vsakih nekaj minut, kmalu pa panična oddrvela k zdravnici.
Ko je pediatrinja dvignila hčerkici bodi, da bi jo poslušala, je pod pazduho našla termometer, ki je pod bodijem, tutico in zimskim kombinezonom kot skriti potnik potoval z nami.
Seveda sem se strašno opravičevala… joj, kako me je bilo sram. Še dobro, da se ni razbil (pa ne zaradi termometra :).

New Report

Close