Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek SREČANJE SREČE

SREČANJE SREČE

:o)))))))). Kdo jaz? Ali vsi?

zajček …. 🙂 ja veš.. včasih smo tud mi tavelki taki kot otroci…. mu daš bonbon, pa hoče drugič celo vrečko ne da :))))))

hehehehe vsi :))))))))))))))))

Rad te imam,ker med drugim ne pozablja na mene!

Marija,greš na klepet zdaj?

Predragi prijatelj, jaz ne znam priti na klepet,
verjemi. Sem že ničkolikokrat poskušala, pa ni
in ni šlo. Bi pa rada tudi to plat računalniškega
poznavanja obvladala, res.

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Hm Marička iz službe bo bolj težko.Ponavadi je klepet zaščiten s požarnim zidom…Probaj od doma..Doma bo šlo..Nič posebnega klikni samo na klepet,se ti pokaže tisto opozorilo ali sprejmeš pa bla.bla..pa klikneš seveda Da..no in potem se ti prikaže Palček smuk::heheh hecam se..potem s eti prikaže prva stran klepeta,v katerega vpišeš svoje uporabniško ime..in klikneš poveži.Pa si noter..Eko simple ko pasuljče..hehe

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

Ni ponedeljek, pa sem se vseeno dodal v niz.

Pridem pozno, dregam grozno, bi rekel Predin, hehehe….

Čau Mariči !

Marry!Ko se ojunačim se ti javim na mail.Čustveno dekle si,lepo pišeš.Vse to pomeni,da se ne motim v tebi.Prvo preberem tvoje poste,ki me vedno bolj bližajo k tebi.Vse je mogoče,vsemu se ne da upreti.

KR, samo nekaj malega: nisem dekle! Ah, ne, ne,
ne ustraši se, tudi fant nisem. Sem…….. ženska
srednjih let! Samo to! In nič drugega. Čustvena ?
Morda celo malo preveč! Hvala ti? Čemu se želi
človek upreti?

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Čau srce! Sašk, hudo te pogrešam!
In tisti tvoj post, mater, mi je zmigal
domšljijo, ja! Uni na vrhu!

Srečanje za 8. marec tudi meni žal odpade!
Moram še šefico obvestiti, da me ne čaka
zaman! Že tako name vsi čakajo, ne bi rada,
da ona čaka!

Ah, kako neumno se mi je tole izpisalo:
hočem reči, da doma vsi nekaj čakajo name!
Ne drugi, drugod sem odpadla, kot zrela
hruška!

Tudi sam nisem več rosno mlad :-))

Dobro, samo da se razumeva, to je
najbolj važno. Prijeten, sončen dan
ti želim, KR, ti si ga meni že polepšal.
Hvala ti.

New Report

Close