Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek Srečanje za dan žena !

Srečanje za dan žena !

Pomlad prihaja v deželo,
dekliške sobe – polne sladkih muk,
še mene, starega moža ima me,
da bi na zid, napisal – “@!#$” !!!!

Ja tako je draga gmajna….

Šefica se je vrnila iz dopusta in ujel sem jo na tadobri nogi, tako da mi je pustila vzet tisti klinčev dan dopusta, da bom uštukal vikend in namočil dupe v mlako v Čateških, pozabil doma telefon, in za en teden odložil ramadan po pustu.

Me je pa zdej okupirala maximalno in po vrnitvi bo podobno, pa boli me kita za to, samo da grem. Še dva dni bom nekaj štukal dopoldne, popoldne, drugi teden pa verjetno neki seminarčki po Ljubljani ipd…se beremo ko se…..

Čipindelsi v Perli za 8 marec bojo pač tako zame odpadli in s tem žal tudi snidenje z Gaio, Nikitko….in ostalimi ki bodo prišli…pa saj tako upam, da se kmalu spet dogovorimo za kaj konkretnega.

Vsem popkom in ritkicam lubčke, fantom pa zauh-pa ročno-pa bočno !

Čau!

PS
Tisti verzi zgoraj so samo približni (na pamet) …od Flisarja bojda.

Jebemti milo mater editorju strežniškemu Gatesovemu… FUUUUK bi moralo pisat, kjer so čačke.

Jaz pa v jok!
Itak so vsi odpadli kot zrele fruške..zdaj pa še ti ritko namakat..dobro..no..

Bova pač z Nikito vse sami popili!! Tako!!

Pa lepo se imej in ODKLOP. :o))
Pomlad je just around the corner (vsaj tle pr nas, pusti kaj se dogaja okoli po Sloveniji)..pa bo že še šansa, da se izljubimo. Heh.

O Gaia, še se martraš?

Ja….upam res na skorajšnje snidenje, navsezadnje…mi smo imeli lani enkrat marca al aprila srečanje pri Kitajcu v Ljubljani….in bilo bi super ga ponoviti….

Lepo se imej tudi ti, pa se kej preberemo potem.

Čau.

Ma ste face tuki!
jaz sem iz spodnjega štuka in samo slučajno sem pridem.Vaš Jani,pa tudi pride k nam,pa vabim tudi ostale dol v našo kletko(ker tam smo baje samo izobčenci).
Lepi bodite
Sprevrženc

hahahaha Sprevrženc :)))))))))))))))))))))9 pozdravljen tuki na drugi strani izobčencov :))))) Ne se sekirat.. tud mi smo svoje vrste izobčenci in z veseljam pridem tja na vašo stran izobčencov :)))) , samo zadnje čase zmanjkuje časa še za tuki :)))

Fajn mej pa seveda dobro jutro :))))))))))

New Report

Close