Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek Srednja leta – najlepša leta!

Srednja leta – najlepša leta!

Vse, ki ste zainteresirani za nov forum, prosim, da pripišete komentar k naslovu. Najboljši komentar bomo objavili.

Naj bo izviren in naj pove vse kar želite, da ta forum zajema.

Verjamem, da imate veliko dobrih zamisli.

primož

“KO NISI VEČ ROSNO MLAD”

Dobro samo opis naj vsebuje o čem se naj tukaj pogovarjate. Opis je lahko dalši.

Primož

hehe…jaz sicer ne spadam sem, ampak me zanima o cem bi se lahko v tem forumu sploh pogovarjal….obujal spomine na mladost, ali se tolazili da niste vec stari 🙂

Edvin

si mislil več mladi ?

Mlad si toliko kolikor se počutiš. Tole pišem zato, ker sem ravno včeraj videl v ljubljani najlešlo mladostno ljubezen, kar jih lahko obstaja na svetu.

Z direktorjem se peljeva v avtu po Aškerčevi ulici. Pred filo faxem se vstaviva na semaforju in čakava na zeleno luč. Na drugi strani pa iz avtobusa številka 3 ravnokar izstopata dva star človeka. In naj ti povem res stara na pogled. Oča je imel klobuk plašč, hodil je dokaj pokončno zelo čil, vendar zgubanega obraza. Prav začudeno sem ga gledal kako se rahlo smeji. Mamca, že močno sključena, zrihtana kakor se za starejšo mamco spodobi, z prav lepim klobukom na glavi in belimi rokavičkami.
Ko sta izstopala, jo oča, lepo prime za roko in ji pomaga iz avtobusa. Nato pa nekaj najlepšega, akr lahko človek vidi. ( mladost v srcu – kdor to doseže je lahko najsrečnejša oseba v vesolju)
Ko stopita na tla, jo na rahlo poljubi, se primeta za roke, ( ne pod roke) za rokce. In skupaj neverjetno srečna, držita za roke in gresta naprej svojo mladost.

Edvin mogoče si še res mlad, naj ti svetujem. Sedaj je tvoj čas, da vse narediš, da bo tvoja starost mlada. Vstarosti delati za mladost, je kar jalovo delo. Želim ti veliko prijetnih trenutkov v mladosti in nikar ne pozabi, vsi gremo isto samo z drugo letnico.

Primož

no ja se strinjam….mogoce se pa kaksnemu od “tastarih” nase teme res zdijo neumnosti….

sicer imam pa tudi jaz sorodnika, ki sta ravno tak kot si opisal.

Moz in zena stara priblizno 80 let….ko jih vidis se obnasata kot dva zaljubljenca pri 15 letih. Npr. on jo gleda v naravnost v oci jo boz za rokco in na vsake tok casa kar mal zajoka…sploh ne ve kaj bi ji se povedal, kupuje ji roze ji pomaga kuhat pospravlat, skratka nosi jo po rokah….ko to gledas se kar mal zamislis ce je to sploh mogoce. In res je… ful zanimiv obcutek ki se ga ne da opisat tudi za opazovalca…

No vidiš,

in verjemi “tastarim” se ne zdijo te teme nič čudne. Taki kot sta tvoja sorodnika, se našim debatam samo prisrčno nasmejeta.

Zato poskrbimo, da bodo imeli tudi starejši svoj “kotiček” debate, kjer se bodo lahko tudi mladi kaj naučili in privzeli kakšen koristen nasvet za svoje življenje.

Le tako naprej občuduj in probaj kaj sprejeti še za svoje življenje, kar vidiš.

primož

da stric primoz 🙂

Moj predlog:
So trenutki, ko smo srečni, ure, ko smo zadovoljni in dnevi, ki jih moramo živeti –
vprašajmo, svetujmo, poklepetajmo o sebi in o vsem …

Jaz bi dala poudarek predvsem lepim stvarem.

LP, Kaja

odpiram stare teme

starost mladost

New Report

Close