Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek starejsi vec seksajo kot mi mladi

starejsi vec seksajo kot mi mladi

https://youtu.be/YdtpD0hPf9g

https://www.youtube.com/watch?v=cyukvEz7E_I&has_verified=1

https://www.youtube.com/watch?v=xSFeIcC2Dzg

Ja in? Če ti ne seksaš a ona tud ne sme. Kira si ti budala…
Bravo mama.

Pa ne najdem take ,ki rada sexa. JST bi vsak dan. Pa grem proti 50.

Kje pa piše, da ko prideš v določena leta da ne smeš več seksat? Daj nuna, samo zato ker ti ne maraš seksa, ne pomeni da ga drugi tudi ne. Tudi jaz upam da bom v tistih letih še seksala 🙂 Očitno ne veš kaj je dober seks in si ne predstavljaš da to počneš kasneje 😉

Dobra tema, tisti v srednjih letih , ki nismo sužnji telefona, pač radi sexamo, kjerkoli, kadarkoli,… samo z KOMERKOLI, tisto pa ne, radi imamo dober sex ne tak na ex, pol pa še cartanje ,nežnosti,…..hmmmmm, kakšna ZA,…

Zanimiva tema, spremljam in se mi dogaja hahahaha

Ugodnosti pa kake nove cunjice pa vecerjice ma po moje prej on. Pol pa dva deci wiskija na eks pa gremo na staro mamo 😂

Z našo že 5 let ne sexava ,ker se ne razumeva.
Sex drugje me ne zanima sem se popolnoma odvadil in ga tudi ne potrebujem.
Sex je ena od potrditev da moraš žensko poslušati delati vse tisto kar ona želi in hoče.
Pri 50 leti hvala lepa imam druge aktivnosti z sexom se ne obremenjujem.
Vi samo sexajte, samo škoda ker prej ali slej se to neha potem pa jezik pride prav

F U K A T F U K A T J E T R E B A
če ne doma pa drugot

Bravo vsaka cast za tvoj odgovor,vse je res,nic ne gres drugam iskat ce imas doma ,to velja tudi za sex,100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}

Ja takole je. Tam kjer imajo samo enega otroka pri hisi jaz mislim, da je v spalnici zalost.

Najcenejsa zenska je prostitutka. Najdrazji sex je pa doma.

Ni tako nooo 🙂 z ženskami je treba znat, pa ti jedo iz rok.. No, res je da moraš dobiti tako, ki goji enake vrednote in želje, ki ti je podobna po obnašanju. Potem ni težav. Nas zavedejo s tistim rekom “nasprotja se privlačijo” … ni res.

avtorica, splošni problem današnje družbe: ženske imate 1000 izgovorov, da ni sexa, buljite v telefone in se smilite same sebi, bi ne-bi, mi je hudo, če moški pomaga v gospodinjstvu, je copata, ne sexamo, če vara, ne sexamo, če vas pretepa, ne sexamo, bistven je coffe z prijateljico…. vaše mame pa so še old school, navajene da se sexa, doma skuha, pospravlja, se pravi zdraven poskrbet za moškega in sexat tudi če včasih malo manj paše, ampak vejo, da s tem moškega držiš v šahu…

👏 bravo

Odgovor na objavo uporabnika
Sex sex sex, 06.01.2021 ob 09:30

Če bi imel partnerko ,ki rada veliko sexa in obožuje sex tako kot ga jaz bi bil najbolj srečen moški na svetu. Vsak dan sex ali pa vsaj vsak drugi dan. Halooooo ni lepšega od sexa. Če se dva taka najdeta je to zmaga.

Bravo

Kaj je ze to sex?…4plus let…nic…Tema….Susa…

To je normalno. Vse starejse od 45 – 60 , ki jih osebno poznam imajo 20 let mlajse ljubimce in so ful srecne. Itak vejo, da veza ne bo obstala in uzivajo sedaj v tem trenutku.

Ko prides v ta leta, bos ti tudi.

Jaz ji dam čisto prav naj uživa dokler more, Pravijo da se v 100 letih znuca za debelino enega bukovega lista.

Jaz i dam čisto prav, naj sexa dokler lahko, Pravijo da se znuca v 100 letih za debelino enega bukovega lista.

Lamija, 05.01.2021 ob 19:52

Danes sem po dolgem casu obiskala svojo mamo. Po vec urnem cvekanju sem ugotovila, da moja 60 letna mama vec seksa kot jaz. Ona si je nasla 20 let mlajsega prijatelja z ugodnostmi. Ma da ti pamet stane. Pa kaj nekatere zenske v letih res ne zdrijo enega dneva brez f**a.

Kako si pa to ugotovila? Mislim, mama ti je dala vse te natančne podatke?

In zakaj točno bi morala tebe vprašati? In zakaj točno se zgražaš, tudi ne vem.

Roxi, 05.01.2021 ob 20:32

Seks je kot droga. Ko ga enkrat probas ne mores vec brez njega.

Pol je boljš, da ga nikoli ne izkusiš. Ali kako?

Če iščeš ene 20 let mlajšega prijatelja, me kontaktiraj.

[email protected]

New Report

Close