starejsi vec seksajo kot mi mladi
Moraš biti pa orenk premaknjen, da greš fukat starko. Saj si kot nekrofil!
Sive dlake, iz pizde teče ru.rjava tekočina, zaudarja,…, zobna proteza, krčne žile, inkontinenca urina in blata…..in ti imaš tak apetit?
To je normalno. Vse starejse od 45 – 60 , ki jih osebno poznam imajo 20 let mlajse ljubimce in so ful srecne. Itak vejo, da veza ne bo obstala in uzivajo sedaj v tem trenutku.
Ko prides v ta leta, bos ti tudi.
Lipov list, 30.01.2022 ob 15:30
Moraš biti pa orenk premaknjen, da greš fukat starko. Saj si kot nekrofil!
Sive dlake, iz pizde teče ru.rjava tekočina, zaudarja,…, zobna proteza, krčne žile, inkontinenca urina in blata…..in ti imaš tak apetit?
To je normalno. Vse starejse od 45 – 60 , ki jih osebno poznam imajo 20 let mlajse ljubimce in so ful srecne. Itak vejo, da veza ne bo obstala in uzivajo sedaj v tem trenutku.
Ko prides v ta leta, bos ti tudi.
Ej, Lipovček – ti si to dal čez, da imaš take natančne info, kakšne so ženske pri 60-ih? Mladinec si, kolk maš let? Tam ene 20?
Lamija, 05.01.2021 ob 19:52
Danes sem po dolgem casu obiskala svojo mamo. Po vec urnem cvekanju sem ugotovila, da moja 60 letna mama vec seksa kot jaz. Ona si je nasla 20 let mlajsega prijatelja z ugodnostmi. Ma da ti pamet stane. Pa kaj nekatere zenske v letih res ne zdrijo enega dneva brez f**a.
Stari moški sedaj veliko seksajo … po zaslugi modre tabletke … z mlajšimi ženskami … če imajo dobro pod palcem … da jim dajo. Prej so pa samo poskušali z velikim trudom, kar verjetno tudi nekaj šteje? 🙂
Izmišljena tema tipičnega fu.kfehtarja, ki ima najbrž oma fetiš. Ženskam je seks z moškimi v glavnem odvraten. Mlade ga prakticirajo, da bi ohranile družino, ampak slej ko prej počijo in se ločijo. Ne zdržijo seksualnega nasilja. Stare mame so zdržale, ker so morale. Niso pa bile srečne. Zakaj je bilo včasih toliko vdov v srednjih letih, ki so po smrti partnerjev zacvetele in doživele devetdeset ali več let, ne bom tukaj razpravljala. Poznamo rože, ki zdravijo, in rože, ki …
Danes se ženske in dekleta raje ločijo, kot bi prenašale tisti vaš “dober seks”.
Definitivno pa ne bo ena babica, ki se je komaj rešila pohotnega ku.rca, ki jo je teroriziral pol življenja, zdaj, ko je končno našla mir, izpolnjevala perverzne zahteve novega idiota.
Desperadodajka, 31.01.2022 ob 15:23
Izmišljena tema tipičnega fu.kfehtarja, ki ima najbrž oma fetiš. Ženskam je seks z moškimi v glavnem odvraten. Mlade ga prakticirajo, da bi ohranile družino, ampak slej ko prej počijo in se ločijo. Ne zdržijo seksualnega nasilja. Stare mame so zdržale, ker so morale. Niso pa bile srečne. Zakaj je bilo včasih toliko vdov v srednjih letih, ki so po smrti partnerjev zacvetele in doživele devetdeset ali več let, ne bom tukaj razpravljala. Poznamo rože, ki zdravijo, in rože, ki …
Danes se ženske in dekleta raje ločijo, kot bi prenašale tisti vaš “dober seks”.
Definitivno pa ne bo ena babica, ki se je komaj rešila pohotnega ku.rca, ki jo je teroriziral pol življenja, zdaj, ko je končno našla mir, izpolnjevala perverzne zahteve novega idiota.
O fak. Tebi pa manjka nekaj kolesc v glavi. Revica 50 odtenkov sive ti je pa res ornk škodila.
Ti rabiš sex terapevta, če ti ta ne pomaga ti preostane še samo samostan.
dojenje=zdravo, 03.02.2022 ob 12:47
“Pa kaj nekatere zenske v letih res ne zdrijo enega dneva brez f**a.”
Ne da ne zdržijo, končno se ozavestijo, da jim pripada. Končno se vas neumne mladine znebijo iz spalnice, iz hladilnika in iz proračuna … samo nadomeščajo kar so zaradi vas se odpovedovale zadnjih 40 let.
Nobenemu nič ne “pripada” v seksu. Na obeh straneh.