Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Starša me ne marata

Starša me ne marata

Odgovor na objavo uporabnika
Simona76, 18.08.2023 ob 16:47

Nisi napisala, kaj delaš? Najdi službo. Recimo negovalka, da boš imela Keš. Pojdi v najem, da se osamosvpjiš. Nauči se kuhat. Kupi sexy spodnje perilo. Nabavi nova oblačila. Stara vrzi stran. Hodi na zmenke. Daj oglas na ona on. Pojdi v kako društvo: gasilci, lovci. Preberi knjigo: Življenje je Tvoje Louis L. Hay.

l

V teh krogih si lahko ti iščeš deda, pizda ti pokvarjena.

Kaj misliš, da si bom pijanca in kurbirja na glavo nakopala?

Iščem poštenega in mirnega kot sem sama.

Starša te dobro poznata in ziher vesta da si izmeček…najdi si delo pa v najem..ajde

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 10723, 03.08.2022 ob 09:05

Vem, da nisem najlepša, vem, da izgledam kot piflarka iz sredine 80ih let in če me že fantje ne marajo in nimam veliko prijateljev bi mislila, da ustrezam vsaj staršem.

Kmalu bom 30 in do sedaj sem imela enega fanta, tega s katerim sva zadnje leto živela skupaj. Po razhodu sem se preselila nazaj k staršema v mojo najstniško sobo. Želela sem si razumevanje, tolažbo in oporo, dobila pa zgražanje in obrekovanje. Starša sem namreč slišala, ko sta se pogovarjala o meni, da ni čudno, da me je fant pustil, ker je bil prelep in presimpatičen zame, ki sem čudaška, dolgočasna siva miš. Da zdaj v teh letih sigurno ne bom več nobenega moškega dobila taka kot sem in bom postala stara teta njima na grbi. Ne veste kako zelo boli. Staršema ne morem niti v oči pogledati, gabita se mi, sovražim ju. Odšla bi a trenutno nimam kam. Ne morem verjeti, da sta sploh opazila, da nekaj ni vredu. Škoda se mi zdi jima razlagati kaj je narobe, če sama ne vesta. Duša mi joče, ker nikoli nisem naredila nič slabega, da bi starša lahko o meni imela lahko tako slabo mnenje. Naj sebi nastavita ogledalo, saj sem njun produkt, kaj ni tako?

Svoje otriku nikoli ne bi rekla da je grd.Niti v obraz niti v pogovoru z nekom.

Tebi pa predlagam in svetujem da malo stil oblačenja in frizure spremeniš kot je trenutno v modi..pa se boš sama počutila boljše in lepše..Pa še staršem boš zaprla usta.Srečno

kako šele mene nežive me ne prenesejo, pa jim noč nočem, daleč stran od njih, samo nekaj sikajo in delajo zlobo… če bi imela zagotovolo,da ne gresta sedet, bi me vsem na očeh z mučenjem ubila – tako energijo se čuti od njiju dveh…

ne razumem zakaj me nista ob rojstvu dala raje komu drugemu, no ja očitno potem ne bi imela nad kom sadizma izvajat, zato sta me obdržala.

New Report

Close