Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek ste kupili nove šolske torbe?

ste kupili nove šolske torbe?

Ko je šla hčerka v 1. razred, smo ji kupili kvalitetno torbo, ki je kar nekaj stala. Uporabljala jo je v 1. razredu (zelo malo), v 2. malo več, ampak torba je še OK.

Ampak ona navija za novo, midva z možem pa praviva, da je ta še dobra za 3. razred.

Kupujete vsako leto nove torbe, ali jih imajo vaši otroci za dlje časa? hvala

Mi smo si postavili pravilo: za vsako trijado novo torbo. Torej v 1. 4. in 7. razredu. Itak dokaj kvalitetne torbe zdržijo dovolj dolgo.

Absolutno jih imajo za več let.
Prva hči imela isto torbo od 1. do vključno 5. razreda,
druga od 1. do vključno tretjega, potem je to torbo dobil sin in jo prav tako uporabljal od 1. do sredine 4. razreda, ko je razpadla.
LP!
Nina

Nina Pirnat, dr.med., spec.epid.

Starejša hci je imela torbo prvi dve leti, nato si je zaželela nahrbtnik in smo ji ga kupili. Potem sledi sin, kateremu smo spet kupili novo torbo (ker s princeskami na torbi pa res ne more v šolo), prav tako jo je imel dve leti, nato dobil nahrbtnik. Mlajša hci je dve leti uporabljala prvo torbo nastarejše, letos mo ji kupili novo. Sinovo torbo sem podarila sestri za njenega sina. Jaz pa otrokom verjamem,da se naveličajo ene in iste torbe, saj navsezadnje jo nosijo vsak dan 10 mesecev. Tudi jaz nimam samo ene torbice za službo, ampak jih rada menjam.. Moje razmišljanje je tako: ni potrebno kupovati torb za 100 eur, tudi za 50 eur se dobi kvalitetno torbo, ki zdrži nekaj let, potem pa je otrok vesel, če dobi novo.

Prvo torbo je imela do vklučno 4 razreda, potem si je v petem izbrala ruzak, sedaj pa spet navija za nov ruzak, ampak glede na to, da je še prejšni čisto dober, ga verjetno ne bo dobila.LP

Naša prva hčerka je imela torbo od prvega do konca četrtega razreda, druga pa od prvega do konca tretjega razreda potem smo prešli na nahrbtnik ki ga je prva nosila ko konca osemletke in bi bil še dober za eno leto , ampak letos gre v gimnazijo in smo ji kupili novega. Mlajša hčerka pa gre letos v sedmi razred in ima še vedno isi nahrbtnik in bo verjetno do konca son. šole, Smo pa res kupili kar kvalitetne in lepo ravnata z torbami kakor tudi z drugo lastnino.

moj sin je dobil v 1. razredu torbo Seven (takrat je stala 7.000 SIT) in jo ima še v srednji šoli, že 11 let.

Tudi mi smo pred 8 leti kupili torbo Seven in jo im še vedno.

Meni so sicer res lepe npr schneiderjeve torbe, pa še kakšne podobne, ampak cena mi pa absolutno ni!

Glede na to, da smo od šole oddaljeni 500 m in, da upoštevam, da tudi jaz nimam ene torbice za npr. 10 let, ima naša za 2. razred nov nahrbtnik – izbrala si ga je sama – je velik, lahek in poceni. Če ne bo zdržal celo leto, bomo pa kupili še enega, ki ji bo všeč.

Lani smo kupovali anatomsko in ne vem kakšno še torbo, pa tudi mapa za liste ni šla lepo notri, šivi so popustili tam, kjer je imela puščico in je zadnji teden nastala luknja.

To je sicer samo moje mnenje, ostali pač delate po svoje.

New Report

Close