Ste slišali? Milko Novič je obsojen na 25 let zaradi umora!
A sodišče je verodostojno samo takrat, kadar sodi v prid desnici in SDS-u? Ko pa kakšnega SDS-jevca obsodi, pa je rdečkarsko, mafijsko in komunajzarsko sodišče, ane? Razumem tvojo “logiko”, ja.
Saj je nekdo že zapisal zgoraj, na ustavnem sodišču je več vaših, se pravi desnih, saj ga bodo naknadno oprostili in še veliko odškodnino bo pokasiral.[/quote]
Ma daj no.
Če pa ta ni pravino obsojen.. Je bilo javnosti sporočeno kot informacija, da ga je sosed videl, kako je pucal svoje kolo 16. decembra, da ga “kao” pripravlja za kolesarjenje ( čas sovpada s časom takoj po dejanju), kamera je na mestu zločina posnela kolesarja. Pozimi, decembra……
HRVATAR ZLOČINSKI https://actacroatica.com/en/surname/Novi{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}C4{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}87/
Cakaj malo, kakor vem, se da smodnik povezat z tocno dolocenim tulcem in pistolo iz katere je bilo streljano. V tem primeru je cisto nepomembno, ali ima na sebi 1 sled smodnika, ali 100. sledi. Samo da je vmes taprava. Ce je imel na sebi smodnik, ki je bil na tulcu, ki je ubil direktorja, je kriv in nimas tle kej debatirat.
A noratv pa se pripravlja odgovor? Rabijo par dni? Ker ne vidim, da bi kaj komentirali.
Jasno je, da je tip kriv – morilec!
Ne poznate njegovih zavajajočih izjav, laganja, spreminjanja izjav, pa mobi hehe, ……….. pa potem odvetnik z umaknitvijo ‘nezakonito’ pridobljenih dokazov!!
Takoj, ko se začne to, veš, da je tipson kriv!
Čudno, da mene nikoli ne potegnejo v nobeno štalo. Ker imam čisto vest!!
Jaz verjamem, da marsikaj ni razčiščeno – je pa kriv!
Naj mi kdo pove, zakaj so odvetniki rekli, da se bodo na razsodbo “vsekakor” pritozili?
Ali ti odvetniki sploh verjamejo v njegovo nedolznost, da izrekajo take splosne besede?
Vsekakor, ta beseda deluje, kot da nimas pojma o nicemer, sodnica in tozilka pa sta od samega zacetka prepricani v njegovo krivdo, dokaz je, da ga ne izpustita iz pripora.
Vsekakor ne, ti pa si ocitno prepricana v krivdo tega cloveka le zato, ker sta v to prepricani ta tozilka in ta sodnica. Veliko ljudi meni drugace. Na zacetku Odmevov govorita tozilka Blanka Zgajnar in odvetnik Ziga Podobnik.