Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ste vse ženske take packe kot moja žena?

Ste vse ženske take packe kot moja žena?

Pod tušem me nonstop lulat.

Tole je pa pretiravanje gospod moz.

Jaz se tudi kdaj populam v banko ko se tusiram ker me vedno lulat ko slišim vodo, ne morem si pomagati. Tudi v bazenih me non stop tišči in hodim na pol ure na wc. Dobro sperem in to je to. Ko toliko govorite o bakterijah, A ko Zvezdana Mlakar promovirala pitje jutranjega urina , to je pa super zdravo? To je ogabno ne pa lulanje v tuš

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno942, 01.03.2023 ob 19:31

Packin mož, 01.03.2023 ob 18:35

Zadnjič sem se slučajno zadrževal v kopalnici, ko je žena pomagala pri tuširanju mlajši hčeri. To je tiščalo lulat in žena ji je rekla, naj se polula kar tam, pod tušem, da tudi ona to redno počne! Da to ni nič takega, ker itak voda vse odplavi, da se tako med tuširanjem prečistiš še notranje. Kar debelo sem pogledal, rekel pa nisem nobene, se mi pred hčerjo to ni zdelo pametno. Žena je namreč mahnjena na čistočo, pri nas imamo sterilno skoraj kot v kakšni ordinaciji, lekcijo s spuščeno straniščno desko sva vzela že takoj na začetku zveze. Nič nimam proti čistemu domu in rade volje sodelujem pri tem, čeprav je včasih že malo tečno. Tudi garaža, ki je v moji pristojnosti, je pospravljena, tako vem, kje je kaj, in v domu je enako. Ampak to lulanje v tuš kabini? Sem moški, pa mi kaj takega na kraj pameti ne pade. Hkrati mi je dalo misliti o ženi, da ne deluje ravno vedno tako, kot pravi. Pa da je ob vsej sterilnosti ena navadna packa. Pozneje sem z njo govoril o tem in se ji ni zdelo nič takega, mi je pa prala glavo, ker za sabo nisem pospravil pogrinjka.

se strinjam, da je to svinjsko ravnanje… doma imam wc z razlogom in ga tudi uporabljam. Niti v sanjah mi ne pade na pamet da bi kadarkoli  urinirala v banjo, pod tušem… to je ogabno.

Itak, da ne. Umiješ se, ko je zunaj nevihta ali v fitnesu in doma greš čist pod tuš.

Lol…naj se poscije kje hoce…vazno da squirta 💛

Kolikor opažam je bolje, da je vsak človek v svojem stanovanju pa se nišče ne bo kregal in nad čim zmrdoval. Otrok pa tut boljše da nimate, pa bo svet srečen in rešen.

Voda vse odplakne, tako da pri tem ne vidim problema, pa še narava ti bo hvaležna!

bakterije hahahaahah, 01.03.2023 ob 19:26

Seveda lulam pod tušem in tudi menstruacijo si umijem pod tušem,  kje pa naj?

Al vi se najprej umijete nekje drugje, potem pa greste čisti pod tuš?

Tudi USEKUJEM SE V ROKO pod tušem, zobno pasto pomešano s SLINO PLJUVAM v umivalnik, škandalozno ane.

Haha, super odgovor! 😁😁😁

Fuj, 01.03.2023 ob 18:55

Povej ji da bakterije ostanejo v tušu in potem nazaj na čisto oprane noge- ogabno. Bolje moker na wc se usest kot tole.

urin zdravega člloveka je sterilen in brez bakterij, samo ce redno lulas pod tusem bos imel verjetno rumene fleke

…da ne lulaš pod tušem ko teče voda…ne vem…jaz vedno lulam pod tušem…in se s tem sploh ne obremenjujem…urin zdravega človeka je sterilen, bolj kot voda ki priteče iz pipe, tako da…v čem je problem…

Meni je veeno kaj kdo počne med tuširanjem; lulanje, menstruacija, moški tudi še kaj dodatnega počnejo tam not, ampak na koncu moraš res sprati z vročo vodo za seboj. Sicer se pa že tudi sproti odplakne, ampak vseeno. Dojenčku še kakanje spereš nad banjo ali lijakom.

Pa dajte nehat, vsi lulamo v morju in pod tušem, večina tudi v bazenu. Pa ne delajte se preveč fine.

To je vse naravno, psihiči zakompleksani.

Vedno sem lulala med tuširanjem, dokler nisem pred kratkim prebrala, da to ni zdravo, in sicer zato, ker (kot tudi več vas tu piše) te potem vedno, ko slišiš vodo teči, prime lulat. Zato zdaj poskušam zadržati in to je tudi dobro za mišice tam spodaj:)

W za bb, 02.03.2023 ob 15:24

Jaz se tudi kdaj populam v banko ko se tusiram ker me vedno lulat ko slišim vodo, ne morem si pomagati. Tudi v bazenih me non stop tišči in hodim na pol ure na wc. Dobro sperem in to je to. Ko toliko govorite o bakterijah, A ko Zvezdana Mlakar promovirala pitje jutranjega urina , to je pa super zdravo? To je ogabno ne pa lulanje v tuš

Bolan folk k ne zna v banjo scat Kalce levo

Fionca, 01.03.2023 ob 21:43

Jaz imam vse čisto in tudi Lukan pod tušem. V Švici ponoči ne smeš na WC ju potegniti vode.  Nevem kaj tako omplicirate,

A res, kaj pa ce imas diarejo ali pa bruhas ene petkrat ponoci … Valda potegnes vodo al kaj. Al se nagnejo kar cez okno pa pade, kamor pade

Nlb ali Skb?😭

To je kle že blo.

No, pa a je laži mokro hčero dvignt iz bane, jo dat na školjko, vse polit, ker je valjda mokra…

Čez drek gre voda. Itak se opere vse pol

Itak pa gre kanalizacijska cev iz bane v kolen od školjke, tko da končni rezultat je isti- v vsakem primeru  “gre v Lublanco”.

Je pa dobra tista za zadržat. Bom to tamalim reku, k bodo v banji naslednjič, da probajo mal zadržat. Za vajo. K preveč tiščat, spet ni zdrav, baje. Najprej zdravje, pol kultura….

Anonimnež,

Joj, pazi, kaj govoriš.  S tako izjavo znaš sprožiti prijavo na NIJZ, saj vidiš, kako absurdno puriranski so …. te bodo še linčali …

Meni je pa zanimivo, da se je gospod očka toliko časa zadrževal v kopalnici samo zato, ker je mami pomagala pri kopanju mlajši hčerki!? Ampak to pa nobenega ne moti!!

Skopirano iz revije Jana, rubrika Prostovoljno pred poroto, kjer objavljajo tezave bralcev. Tu je bilo objavljeno na dan, ko je revija že izsla, tako da ne vem, kaj je namen tega pretvarjanja.

Že sama pomisel, da bi se polulali v kad , ti sproži občutek , da to nekako ne gre opraviti tam.  Žena ni packa pač pa verjame da bo voda opravila svoje. Tako ji je govorila mama in sedaj ona to govori hčerki. V bistvu ne spremeni dejstva da je žena v bistvu urejena in čista ženska. Mogoče samo lepo poveste , da vas to moti in da za vnaprej s hčerko to opravita v školjko .

☺️☺️☺️

https://www.slovenskenovice.si/polet/dokazano-ce-med-tusiranjem-lulas-si-junak-evo-zakaj-presenecen-bos/

Seveda lulam pod tušem in moji otroci in partner. Meni ni nič takega. A ko perem ustran tepih izpred vrat, pod tušem ( kje pa ga naj) je pa vse ok?

A folk resno ne ščije pod tušem? Lahko se cedi dol voda z umazane riti, nog, pri urinu pa je konec? Ni nekega racionalnega razloga za to.

V tuš scat je najbolj higienično, če kaj šprica, se sproti spere, že pri školjki je to problem.

New Report

Close