Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ste vse ženske take packe kot moja žena?

Ste vse ženske take packe kot moja žena?

Večina ljudi lula pod tušom pa naj bo to zdravo ali ne.

Odgovor na objavo uporabnika
Packin mož, 01.03.2023 ob 18:35

Zadnjič sem se slučajno zadrževal v kopalnici, ko je žena pomagala pri tuširanju mlajši hčeri. To je tiščalo lulat in žena ji je rekla, naj se polula kar tam, pod tušem, da tudi ona to redno počne! Da to ni nič takega, ker itak voda vse odplavi, da se tako med tuširanjem prečistiš še notranje. Kar debelo sem pogledal, rekel pa nisem nobene, se mi pred hčerjo to ni zdelo pametno. Žena je namreč mahnjena na čistočo, pri nas imamo sterilno skoraj kot v kakšni ordinaciji, lekcijo s spuščeno straniščno desko sva vzela že takoj na začetku zveze. Nič nimam proti čistemu domu in rade volje sodelujem pri tem, čeprav je včasih že malo tečno. Tudi garaža, ki je v moji pristojnosti, je pospravljena, tako vem, kje je kaj, in v domu je enako. Ampak to lulanje v tuš kabini? Sem moški, pa mi kaj takega na kraj pameti ne pade. Hkrati mi je dalo misliti o ženi, da ne deluje ravno vedno tako, kot pravi. Pa da je ob vsej sterilnosti ena navadna packa. Pozneje sem z njo govoril o tem in se ji ni zdelo nič takega, mi je pa prala glavo, ker za sabo nisem pospravil pogrinjka.

No , no , no  to pa res ni nobena tako huda drama…..so še hujše stvari na svetu tako da dragi gospod pozabite na to pa tudi packa ni. Je pa ena zadeva, ki lahko ženo opozorite. Lulanje med tuširanjem ni priporočljivo zaradi zdravstvenih razlogov. Vnetje mehurja in tako naprej.

Fikus997, 01.03.2023 ob 19:53

Kje je problem? Meni vedno paše pod tušem spustit. Tudi v lijak ali v kuhinjsko korito sem že, če je vse zasedeno. Je kar je. Pa smo vsi živi in zdravi.

A fuj no v kuhinjsko korito..

Pod tušem se polulati ni nič nenavadnega in tudi fuj ni, ker je vse splahne z vročo vodo. Če bi se nekdo pokakal v tuš kabini, ne rečem. Tudi, ko imajo ženske menstruacijo, se morajo umivati, tuširati.

V bano, bazene lulati je pa seveda druga pesem. Absolutno no-go.

Fuj, 01.03.2023 ob 18:55

Povej ji da bakterije ostanejo v tušu in potem nazaj na čisto oprane noge- ogabno. Bolje moker na wc se usest kot tole.

Daj ne kozlaj. Voda vse to odnese in popolnoma nobenih bakterij ni zaradi tega.

Ma to vsi delamo. Nič takega. Delaš si skrbi brezveze.

mož zate

predlgam ti, da tko narediš. 1 si naredi res sexy atetlko športno telo. 2 začni hcat v tuš kabini.  3 začni si  umivat zobe z tuš gelom. torej pod tuš vzameš še zobno ščetko in si med tuširanjem ko voda teče po tebi še lepo zobe umiješ pa magar isi daš pasto gor, pa poleg še greš hcat.  tko bi jaz naredil.  zakaj?? ker vidiš kako gre to očitno. men se ne zdi to ugabno. jaz ti povem, kaj sme jaz delal, ko sem bil na terenu v vojski.  in se nismo tuširali  4 dni in več.  res ugabno. ampak  sem dobil glivicem ed prsti in sme res želel naredit ta teren, sem si hcal po porstih, da sme si z urinom pač razkužil in to je bilo to.  lih isti dan smo prišli do točke kjer smo imeli mrzlo vodo pod tušem v mrazu minus 15.  odprt tuš. sam ošotorka okoli in cisterna. ja??  pač malo postani umazan.  tko naredi preden jo boš pofukal, idi 1h prej tekat. pred tekom se stuširaj in po teku če že rabiš tuš se samo z vod ostuširaj. brez mila . in jo pofuki kot kurbo.  zgleda da rabi  to. bolj umazano bolj divje. bolj pravega deca.  boš moral postat bolj umazan.

In tisti, kj lulate doma pod tušem, lulate tudi v javnih tuših ( bazeni, fitnesiii)

OGABNO!

New Report

Close