sterilizacija
Eeeeeeeeeeeeh!
Ti si pa en nejeverni bučman! No, ja, teoretično res ne upajo zagotovit 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}, pa vendar – če pot PREREŽEJO ali ZVARIJO…. kako pri hudiču bo mala nevarna pika zlezla tam skozi, no?!?!?!?!??!?
Jaz v zanesljivost ne bi dvomila.
O maj gudnes!
Pa vi ljudje res tako malo berete?
Moška sterilizacije se imenuje VAZEKTOMIJA.
Postopek je sedaj zelo kratek, opravi se z lokalno anestezijo, resda je potrebno moda nekaj časa zelo paziti, nič dvigovati, je še kar boleče nekaj dni, vendar se zadeva izplača.
Predvsem zato, ker je žensko telo narejeno za “domačo proizvodnjo” hormonov in ni preveč smiselno dodatno uvažati hormone.
Kdor se je malo globlje pozanimal, beri izobrazil, o učinkih kontracepcijskih tabletk, ne bo nikoli ženi niti ljubici, ki jo naj bi imel še bolj rad, predlagal uporabo hormonov.
Torej jaz sem vazektomijo opravil že zdavnaj in ni mi žal. Niti moji dragi.
Spolnost je dobila povsem novo razsežnost, o kateri velika večina lahko le sanja.
Spolna sla? Pravijo, da različno. Pri meni je še močnejša.
Sperma? Še vedno je tu, še vedno je je dovolj, še vedno se moja draga lahko poigra z njo….le malih migetavčkov ni v njej.
Moški, kateri je pameten in spoštuje žensko telo, se bo odločil za vazektomijo.
Pozdrav vsem skupaj in želim vam čim bolj varen seks. Pa čim manj “bom pazil”….
Zaenkrat sami +i. Prej vedno razmišljanje a sem vzela tableto, matr, spet moram po recept (vedno zadnji trenutek), ko sem jih nehala jemat, je bla pa sploh kriza. Na mojega moža se zanest ni blo glih ne vem kolk {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}, kondomi tko, tko, s tem, da so jih nama otroc enkrat z buciko našpikal, samo hvala nekomu tam zgoraj ni blo posledic.
Počutje po sterilizaciji, tko, telesno super, če mi ne bi zabičali, da nekaj časa ne smem težkega delat, mi tud to ne bi bil problem, mogoče manjša bolečina v spodnjem delu trebuha nekaj dni. Dajo ti pa ornk narkozo, ne lokalno. Tko, da, priporočam vama ta poseg. Res je pol vse bolj sproščeno.
lp
Nasmeh daje življenje,
veselje do življenja pa nam daje smisel za nasmeh!
poglavitni ZA je ta, da je poglavje “otroci” pri meni zaključeno … pa nekako mi ni blizu vsa ta kemija, ki jo vnašamo v telo v želji ne zanositi …
mojca, me pa zanima, kako je z gospo, ki jo poznaš? ona, ki je zanosila navkljub starilizaciji … so kaj “raziskali”, kako se to lahko zgodi? Mi namreč ni jasno, če nekaj podvežejo ???
lunca, tkole pravi pušenjak:
Seveda pri učinkovitosti operacije vsak faktor doda nekaj, tako usposobljenost kirurga kot naravni procesi celjenja pri ženski. Kirurgi praviloma takšno operacijo opravimo vedno enako, torej rutinsko, tako kot pristajajo piloti v normalnih razmerah za letenje. To seveda pomeni, da se pri 999 od 1000 ne zgodi nič drugače kot pričakujemo, pri 1 od 1000 pa očitno ne in narava najde svojo pot, da ob procesu celjenja nastane nenaravna komunikacija med ločenima koncema jajcevodov. Lahko seveda pride tudi do nenamerne neprevidnosti kirurga, da morda jajcevoda ne preveže ali ne prereže dovolj oziroma razlogov za nazaj, ko se zgodi ponovna nosečnost običajno ne moremo več ugotaviti. Zato ženskam pred sterilizacijo pač pojasnimo tveganje, da kljub sterilizaciji lahko zanosijo z verejtnostjo 1/1000, kar je najmanj primerljivo z redno uporabo KT ali z materničnim vložkom v nekaj letih.
hm hm hm