Najdi forum

Naslovnica Forum Sex v mestu stimulator za moške

stimulator za moške

Oj,

mene pa zanima al kdo ve, a obstaja za moške kaj za rajcat… Ženske mamo kroglice, moški pa….? A obstajajo kakšne kroglice za moški anus… al pa kj za na tička gor, kar bi zlo rajcal….

Kroglice za rito obstajajo, ampak jih uporabljava oba (seveda ne hkrati:)), tako, da niso izključno za moške, mislim, da obstaja za penis kot en prstan?, ki naj bi podaljševal erekcijo. tega ne posedujeva, zato naj ti o tem kdo drug kaj pove…
Tole sicer ni iz seks Shopa, ampak moj ma rad toplo (ne vročo!) čokolado na svojem. Menda je krasen občutek, ko dajem gor in ko ližem dol:))

Men je pa najboljš stimulator dobra ženska rit, ali pa krasne dečve, k ste tu gor.

Velika, okrogla, srčasta, majhna?

Kaj pa vem, kakor kdaj – nekaj srednjega lepo srčastega, sam ne super suhega! Sicer pa ne vem zakaj se mi to dogaja – jaz bi resnično kar vse, tako ste mi všeč (ti še posebno …nikomur ne povej). Ne vem, naj mi nekdo razloži ali sem samo jaz tak norc, al se to tudi drugim dogaja!

Nisi norc, po moje se vsem cedijo sline. Le ne povejo tega naravnost. Tudi ti si meni zelooo všeč. Kaj pa morem zato? Pa ne povej tudi ti nobenemu, prav? Kakšna je tvoja ritka? Kakšne so tvoje hlačke na njej? Kakšne barve imaš dlake? Skodran zelo? Dej se no malo opiši!

No, to pa lahko:
Rit dost mišičasta, taka hruškasta. Spodnjice take minice v sivi barvi, kot spodnja majica, da me vedno zarad tamalga (ne tvojega otročička) tiščijo takrat ko je “vroče” (žena pravi, da je to kazen, ker na take stvari mislim – pa še kako prav ima). Precej sem dlakav, malo kodrast okrog k., barva NOIRE. A ti še pokažem?

Boš enkrat, KIR, boš. Všeč mi je siva. A ti je kej vroče? Še ne? Potem te ne tišči. Še.

Si me že tako zakurla! Uf kaj bi bilo šele, ko bi te videl! Tudi ti lahko poveš isto kakšno perilo imaš na sebi, kakšne barve so tvoje dlačice okoli male. Ali imaš čist obrito

Si zadel. Čist sem obrita. Zelo mi je všeč občutek popolne gladkosti. nekaj tako nežnega kot so ženske obrite sramne ustnice, pa še ne ….Imam svetlo moder komplet, tak fleten. Niso tangice. Tiste me med sedenjem motijo. Bi si skoz popravljala ritko. Mi je postalo že vroče…

Meni je plastika odveč! Raje ima masažo anusa, pa še to ne vedno. Edino od plasitke mogoče je v redu neki mali “ritni vtikač” na katerege se moški vsede, ona pa sede nanj. Tako med premikanjem rahlo občasno pritiska na prostato. Seveda za tiste, ki imajo prostato občutljivo, kar pa nimamo vsi.

Maš pa srečo, da nimaš tistga, kar mam jaz! No imaš le občasno, pa kjub temu ne veš kako tišči. Obožujem svetlo modro

… pa pumpica, pa umetna vagina, umetna lutka…. maš glih vse, kaj ti srce poželi, edino je bolj vprašljivo kaj od tega je zares uporabno…

New Report

Close