Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek Stojmenova: “interpelirana sem, ker sem tujka, migrantka, čefurka”

Stojmenova: “interpelirana sem, ker sem tujka, migrantka, čefurka”

Emilija Stojmenova Duh danes na interpelaciji igra vlogo žrtve, rekoč da jo interpelirajo, zaradi njenega balkanskega porekla.

Samo, da bi se izognila vsebini – 13 tisoč preplačanim, računalnikom, ki že leto ležijo v skladišču v Logatcu.

VESELI OČE, TROLU, SDS GOVEDO KATOLIBANSKO, JEBO TE JANSA U ŠUPAK

to je čista manipulacija Duhove, igra žrtve, na karte “kao slovenskega nacionalizma”, to je v neki vrsti napad na državo s strani Balkanca!!! Tako nas tudi malo po malo uničujejo ti ta južni, s tem da nam očitajo balkanofobijo nas v bistvu teptajo. Dosti je bilo tega!!!! Kdaj bodo Slovenci spregledali?

Ali se računalnike kupuje na zalogo? Zastareli računalniki ne podpirajo vseh programov, so počasni in v skrajnem primeru neuporabni. Kdor za svoje delo potrebuje računalnik, so take zadeve zelo pomembne. Tudi nejasnosti kdo je sploh upravičen do teh računalnikov…veliko je zadev, to, da je čefurka in migrantka sploh nima veze pri tem. Zelo čudno je, da sploh ne razume zakaj je interpelirana.

Spet se vlada ukvarja sama s sabo 😲

Narcistka ki igra na karto žrtve. Fuj

Ko ni argumentov je to najbolj prikladno.

Ampak je že počasi zlajnano in ljudje ne nasedajo več.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf8doBqE_Fc9HXucyU6P2TkOIJXPeEh6nRoCOkcZ11T4CqB6w/viewform

Revica je totalno zabita, ampak ni sama kriva. Krivi so tisti, ki so jo postavili na ta položaj!

prasica naj si jebe mater kurba pofukana smrldjiva. mrš prasica

Ne samo ona. Celotna vlada je umsko invalidna

kaj je ofce. saj boste do novih volitev že vse pozabili. kot pri cerarju, šarcu, holobu.zdaj pa le žrite regrat. saj ste to hoteli. že od leta 2011 vas na suho jebejo. istrski osel bi šel 1x na led in nikoli več. vi pa vedno znova in znova.

Odgovor na objavo uporabnika
beeeee, 28.03.2024 ob 13:15

kaj je ofce. saj boste do novih volitev že vse pozabili. kot pri cerarju, šarcu, holobu.zdaj pa le žrite regrat. saj ste to hoteli. že od leta 2011 vas na suho jebejo. istrski osel bi šel 1x na led in nikoli več. vi pa vedno znova in znova.

Popolnoma drži!

Navaden osel gre na led le enkrat, malo bolj neumen pa mogoče dvakrat.

Slovenski osel pa gre na led desetkrat, pa tudi petnajstkrat…

 

Na svetovnem prvenstvu za najbolj glupo nacijo imamo Slovenci zelo velike možnosti, da osvojimo zlato medaljo!

Gotovo je zelo jezna, da ne more še “črnka” dodati v opis. Kakšna revica bi bila šele takrat! Povsem upravičeno pa bi sicer lahko dodala “z omejenimi umskimi sposobnostmi”, saj gre tudi v tem primeru za zaščiteno kategorijo.

Na enem soočenju pred časom je bila zelo elegantna in pomirjujoča.  Uuuu, tob bejba – ta je naša. Zdaj pa se vidi, kako nesposobna je, kako glumi in kako je zaje…bala vse.  Antipatična s sprenevedanjem,  nekim obljubam!!! Pa daj utihni in morala bi kazensko odgovarjat, vrnit NAŠ denar.

 

Ja, take odkrite umske omejenosti ne vidiš vsak dan, izjema je le Bratuškova. Baba je tolk zabita, da ne more dojeti, da je tam samo zato, da se pokradejo milijarde preko nje.

Odgovor na objavo uporabnika
Nina271, 28.03.2024 ob 12:33

Narcistka ki igra na karto žrtve. Fuj

Kako moraš biti toliko tup, da kljub vsem dokazom in kazalnikom rines v nasprotno smer  vožnje na AC in to še javno izpostavljas?

Ta izgovor je že izpeta in obrabljena fraza iz titoističnih časov. Osnova vsebine interpelcije je drugačna.

Računalnikom  se bo iztekla garancija, kar je bil tudi namen ,saj so bili tudi kupljeni brez garancije. Njo je pa lahko sram, tako kot veliko takih , ki smo jih v Sloveniji lepo sprejeli, so s sabo prinesli svojo kradljivsko naravo.

ampak, čez bo le prišla, tak kot takrat ona podlasica od Sanje…upam, da bo tudi tale štriga kmalu dobila svoje…ma, kje jih Robert najde, mu poturijo ali kaj ali ni drugih …

Pokvarjena do amena! Pravi, da nas ne moti, da je porabila naš težko plačan denar od davkov za brezvezne stare računalnike, ki stojijo v skladišču! In je niti sram ni za to izjavo!

In mi naj bi bili proti njej zakaj že? Prišla je z juga, dobi dobro plačo vsak mesec za praktično nič dela, ker do zdaj razen velikega trošenja našega denarja (med drugim tudi za njena osebna potovanja in počitnice) ni pokazala še ničesar, pa je praktično pol njenega mandata že mimo, za Slovenijo ni naredila še čisto nič dobrega, škode pa veliko, reagira pa čisto enako kot vsi afriški in azijski (pa tudi vzhodno evropski ilegalni) migranti. Mi smo racisti, ker jih ne želimo preživljati. Ker delati nočejo (jim ni treba), so pa nasilni in nas ogrožajo, prodajajo droge na ulici in pred šolami naših otrok. Grdi smo pa vedno mi. In butasti Slovenci jih še zagovarjajo, kako ubogi so. In tudi ta ministrica pljuva po roki, ki jo hrani, potem pa si še dovoli pljuvati po ljudstvu, ki dela za njeno plačo.

Če sem pisal, da imajo ta južne 1/2 kg pudra na sebi zanjo to ne velja. Ona ima dvojno dozo pudra, običajnega za južnakinje.

 

V ostalem se strinjam s predhodnimi komentarji. Mi preživlamo ta južne, one (oni) pa takole vračajo…..

Oni ni samo migrantka in čefurka mapak je nespsobna migrantka in čefurka je v velika razlika.

Kaj zdaj bo že vsak priseljenec, če bo storil kaznivo dejanje, igral žrtev, da so ga kaznovali, ker je priseljenec?! To je pa res zadnje, kar je lahko vrgla v zagovor.  Zakaj sta potem odstopili Dominika in Sanja? V bistvu mi državljani doživljamo s takimi izjavami nacizem nad nami.

Digitalna preobrazba…

Ma naj gre en novinar že enkrat v Logatec pogledat te fantomske DUH računalnike.

Pomoje sploh ne obstajajo.

 

New Report

Close