Najdi forum

Naslovnica Forum Sex v mestu Stotič: ORGAZEM

Stotič: ORGAZEM

Jasno…. stokrat obdelana tema… orgazem. KLjub temu imam vprasanje:

Imam problem z doseganjem orgazma… nestetokrat sem ze poskusila s samozadovoljevanjem, s prsti, s tusem, … pa nic! Med seksom sploh ne, ceprav sicer uzivam v stiku z fantom. Tudi oralno me se ni pripravil do vrhunskega uzitka… v glavnem: Loteva se me obup!!!

Ce se igram s prsti lahko pridem do zelo prijetnih krcev v noznici… in predstavljam si, da je to podobno orgazmu, samo da bi morala biti zadeva tko ene 10x mocnejsa. Ob teh krcih po ostalem telesu ne cutim nicesar posebnega. Ima katera podobno izkusnjo? Kaj je narobe z mano??

Sicer nimam nobenih posebnih zadrzkov glede lastnega telesa ali seksa nasploh…

Help, I really need it!

Pojma nimam…Pa probaj s kakšnimi porniči in se probaj sama,ampak nežno na začetku in šele potem mogoče bolj močno.Pa ne bodi skoncentrirana samo na ščegetalček.Meni oralno do zdaj tudi še ni prišlo,pa tudi ne,če sem se sama,ali pa da me je partner z roko.Mi pa vedno s curkom vode,vedno ko gledam porniče in se božam in vedno ko sem jaz na fantu obrnjena proti njemu,ali pa v misjonarskem položaju,se tem da se on nagne tako,da skoraj leži na meni.Drugi položaji so mi pa drugače veliko bolj zanimivi,ampak orgazma pa ne doživim.

Hm…zanimivo…jaz mislim, da tukaj ni pravil, receptov, navodil…..

Poskrbi za čimbolj sproščeno telo in daj glavo na off…..morda si premlada, ženskam libido raste z leti, večini ….. če boš vstrajna, pride, zagotovo pride…

Veliko sreče!

lp zarja

Meni je od začetka lahko prišlo samo na en način. Z leti, ko pridobiš izkušnje in potrebno sproščenost v odnosih na splošno in v postelji, se je tudi to spremenilo. Nikar obupat! Vse lepo je še pred tabo – dobesedno.
Igraj se sama s seboj, čimvečkrat, naj ti bo ob tem prijetno, ne trudi se za vsako ceno doživeti orgazma in prišel bo.

Jaz sem nekoč imel žensko, ki sama nikoli ni prišla do konca medtem, ko ji z mano pa to niti slučajno ni bil problem. Do konca je prišla tudi, če sem ji nudil samo masturbacijo, da o seksu ne govorim. Sicer pa ti svetujem, da si izklopiš iz glave tisto v stilu “sedajle bova pa seksala”, ampak se prepustiš toku dogodkov in o seksu sploh ne razmišljaš. Niti ne razmišljaj ali ti je prišlo ali ne. Samo prepusti se užitkom in selj ko prej bo prvi tak, “ki bo prvi” 😉

mmmm, tebe bi pa rade volje imela ponoči zraven 🙂

Jaz bi pa kar z obema ostal v postelji celo noč.Bi bilo zelo pestro.

Imej čas..imej mir..imej ob sebi vse kar te rajca..in potem raziskuj sebe..telo..sprosti se …in mora ratat..če pa ne..ti svetujem obisk najprej svoje ginekologinje..zaupaj ji tezavo..in ona te bo poslala naprej..pa ne zelim zdaj delat paniko..ampak zakaj bi trpela brez veze..ko je lahko le kaksna malenkostna zavora..

p.s. Mogoce pa je to orgazem…ne pozabi da vsak clovek nekak po svoje dozivlja vse to..če nekdo zelo intenzivnega..se ne pomeni da ga bos ti tudi…in uni prijetni krci..kaj če je ze to orgazem…

Imam podobne probleme kot ti. Vendar sem jaz svojega zaenkrat “rešila” s pomočjo vibratorja (v angleškogovorečem svetu znanem kot Jessica Rabbit). In ko sem probala….ne bi nikoli zamenjala. Postal je bolj ali manj redni dodatek pri igricah v dvoje ali ko sem sama.
Priporočam!

pa si pomislila na to, da se ne bi obremenjevala s tem ali ga doživiš ali ne in s tem, kako naj bi zgledal? Preprosto uživaj, če ti paše, če ti ne paše verjetno itak ne bi delala tega.

Užitki se pa sčasoma krepijo… podobno, kot da bi našel, kje ga zgrabit
:-)))

Tudi jaz sem kar nekaj časa rabila, da sem ga dosegla s fantom. Najprej je prišel ob samozadovoljevanju. Igraj se sama in to nežno. Nato boš videla kje in kaj ti najbolja paše. Sedaj pa ga najlažje doživim če sem jaz na njemu in to obrnjena proti njemu in z glavo na off. Prepusti se užitku. Pomaga tudi masažno olje, da mu ga namažeš po trebuhu oziroma čim nižje in pride do norega trenja. Oglavnem ne obupat, bo prišel najprej blagi in nato nooooori.

sicer to ni dobra tolažba vendar ti lahko zaupam da imam podobne probleme…sicer redno sexam šele malo več kot leto dni,full uživam in vse je ok samo orgazma pa še nikoli u življenju nisem doživela-niti s fantom niti sama! se pa ne obremenjujem ker uživam vdno bol in to mi je dovol!! ko bo bo če ne pa mi je dovol ta užitek;)

lp

Na tvojem mestu bi se obrnil na strokovno pomoč. Nič te ne stane, no, upam da imaš dodatno zavarovanje 😉 Ampak brez heca, tudi zase je treba kaj narediti!

Jaz pa mislim, da doseže orgazem, saj krči v nožnici pravzaprav so to, pač pri nekaterih močnejši, drugje spet ne.

Ja seveda je to to.
Samo mislim, da ne doživi tako intenzivnega, da ga čuti po celem telesu, da jo v nogah ne trese in butne v glavo.
Po moje bo potrebno še malo vaje, več sprostitve in ne neprestano razmišljati, kdaj bo, kdaj bo?
Kako pa je z izlivom, apple? A si ga že doživela?

Orgazem te vrže, ali pa ni nič. In kaj te še najbolj zrajca? Ko boš zelo uživala misli na tisto. Sicer je pa veliko v glavi.

Najlepsa hvala vsem za odgovore in opis vaših izkušenj. Strinjam se z 189, da bi me moralo vreči. Verjetno je prvič manj intenzivno, potem pa vedno bolj. v mojem primeru (ce so tisti krci res orgazem) bi to pomenilo, da bi vse skupaj po tolikem casu zacela dozivljati mocneje. Pri meni pa tega napredka ni in ni. Vem, da se moram sprostiti, ampak težko je iz začaranega kroga misli: “ali kaj čutim, joj nič ne čutim, joj spet ne bo nič.”

Zaradi tega problema sem se že posvetovala z ginekologinjo, kot mi si mi svetovala, sara*, ampak pravi, da naj se ne sekiram, da je z mano fizično vse ok in da ga bom že še doživela. In da so mogoče tisti krči orgazem, samo bolj neizrazit. Težko verjamem.

Izliv… ne…. če misliš ženski izliv, ne. Valda sem pa čist mokra.

Vibrator… mislim, da je pomoc tusa precej podobna zadeva, sam da pri meni povzroči zgolj tiste krce, ki so sicer njama, samo kaj, ko so obcutki samo v medenici. Nic se mi ne zavrti v glavi.

Me pa zadeva obupno muči, priznam. Predvsem zato, ker sem spolno aktivna 3 leta in stara 23let. Torej sem imela dovolj časa, da se navadim, nisem popolna začetnica (ok, glede orgazma očitno sem). Tolažim se s tem, da kot vsi pravijo, najboljši časi šele prihajajo :-))). Upam, komaj čakam.

Morda še kakšna ideja?

hvala!

PS: Ena, želim ti, da bi ga kmalu doživela, ker je moja izkušnja, da ti samo užitek ob stiku s fantom čez nekaj časa ne bo več dovolj. Jaz celo razmšljam, da mogoče moj fant ni pravi zame… sploh,ker je baje oralno najlažje doseči orgazem, midva pa tudi tu nisva uspešna. Razen seveda ko je on na vrsti.

ojej, jabuček, saj si še čisto zelen:)) malo heca pa vseeno ne škodi, kljub vsem pripombam. Glej, če imaš zagotovilo, da je fizično OK, se moraš “porihtati” pač še v glavi. To je včasih težje, ampak vsaj na operacije ni treba hodit.
Glej, meni osebno je vibrator precej bz, imava jih kar nekaj, ampak nekako to ni to, tuš je pa nekaj drugega:)) Če tudi pri “tuširanju”:)) doživiš te krče, ki jih opisuješ, moraš morda samo še malo nadaljevati, se še malo igrati z vodo in po možnosti misliti na kaj rajclih.
Na konkurenci – psst – spolnost.com so ene take luštne erotične zgodbice, ki kar podžgejo domišljijo… in ostalo.

LP in veliko sreče.

točno tako…tudi jaz mislim tako…orgazem se čuti, tako, da te nese do neba, odklopi glavo, zadane u bit tvojga telesa…………….ali pa ga ni…

To, da je “kao” , samo ni še tako močen…to je bla bla…

Heeej deklina 23 let…..na dobri poti si…..malo še počakaj, pa boš vidla kakšne orgazme boš žela….

..čez par let se boš spomnila, kaj sem ti rekla…….leta igrajo vlogo, res jo igrajo….pa sej ti bo vse jasno…samo malo še …:))

Ej, Apple, če ti fant ne nudi dovolj, si ti zato tam, da mu poveš kaj ti je všeč in kaj ti ni. Če pa tvojih želj ne zna upoštevat, je pa res kriza.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

New Report

Close