Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek Strah pred vodo

Strah pred vodo

Sem klicala zdaj na morje, kjer je moja deklica z atijem. Se je danes prevrnila z obročom in zdaj jo je strah , da bi šla v morje. Ali mislite; oz. kakšne izkušnje imate; a je možno, da se bo sedaj bala vode? Upam, da ne…….

Oh, če se spomnim sebe, jo bo strah kmalu minil. :)) Najkasneje jutri, ko bo videla ostale otroke, kako čofotajo in uživajo.

samo ne potencirajte ali ne silite jo v vodo. kot da se ni nič zgodilo. če nekaj časa ne bo hotla, tudi ok. nobene drame okrog tega, pa bo kmalu kul.

Oj Mojci, ne se bat, da se bo deklica zdaj bala vode. Saj bo do jutri že pozabila na “nesrečen” dogodek. Naj jo očka da čas in ko se bo odločila bo sama šla v vodo.

Smo že imeli tak primer in se je deklica v pol ure po “nesreči” sama spravila v vodo.

Lepe počitnice deklici in lep pozdrav mamici,
Naja

Jaz bi pa rekla, da je odvisno od otroka. Mojo 5-letno hčerko val pošprica, pa eno uro ne gre več v morje. 2-letni sin je padel v ribnik in se pri tem skoraj utopil, pa je šel takoj, ko smo ga preoblekli, nazaj k robu, čofotat po vodi.

Se pa strinjam, naj je ne silijo v vodo.

Moj starejši se je pri 15m prevrnil s čolnička, v plitvi vodi da bolj plitva ne bi mogla biti. Tisto leto do konca dopusta (še 1 teden) ni hotel v vodo, pa ga nisva nič silila. Naslednje leto pri 2 letih se dogodka ni spomnil, oziroma se ni bal vode.

New Report

Close