Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek Strojanovi se selijo 2km blizu mene

Strojanovi se selijo 2km blizu mene

Naslov pove vse, enkrat sem že napisala kako je bilo pri nas pred 30leti, ko je cigan nekomu ukradel živino ali pridelek in tudi če ga je zalotil, mu je le-ta zagrozil, da mu bo požgal kar ima ali pa ubil oz. se na kakršenkoli način znesel nad njegovimi otroci… tudi dandanes niso nič drugačni, še vedno niso zaposleni, niso davkoplačevalci, niso prijavljeni, nimajo urejenih razmer… večina!!!

NIČ nimam proti nobenemu, ki ni iste narodnosti, kot sem sama – SLOVENKA, bodoči svak je druge pripadnosti bivše Jugoslavije… ČLOVEK JE ČLOVEK, samo primitivizma ne prenesem… NAJPREJ GLEJ SVOJE DOLŽNOSTI IN ŠELE POTEM SVOJE PRAVICE… približno tako je tudi ko si v službi, izpolnjuješ dolžnosti, veš kakšne so tvoje pravice, če ti jih kršijo, se zanje boriš…

Ne vem več kaj bi napisala, s čim bi lahko utemeljila svoje mnenje, le-to ima vsak svoje, ampak…

Strojanovi morajo iti na svoj dom.
Ti ne bodi čustvena. Oni so Slovenci tako kakor si verjetno ti in tudi jaz sem.
Davki, prijava….itd. niso tvoj problem. Že 15-16 let živimo v demokraciji in oblast z njihovimi “produkti-vladanja” podpiraš tudi ti, in upam tudi “Strojani” vsaj z dejanji je tako videti.

“Oni so slovenci kakor si verjetno ti in tudi jaz.” Tale stavek mi nikakor ni všeč. Jaz nikogar ne ogrožam, ne ustrahujem, ne kradem, delam, upoštevam zakone…..in da ne bom še naštevala… Lahko so Slovenci, toda nikakor niso taki kot jaz. Dokler se ne bodo hoteli civilizirati in jim bo naša država vse h riti znesla – se jim tudi ni potrebno- bo tako. Meni je čisto razumljivo, da je ljudi strah in se upirajo. Jaz bi se tudi.

Bajsika, ne selimo se k vam, brez skrbi. Spet deziinformacija.

Kaj tebi ni všeč je tvoj problem. Slovenci smo različni nismo vsi takšni kakor ti jaz. Smo pridni in tudi pametni, smo pa tudi tudi alkoholiki, narkomani, delomrzneži, nepotrebni socialni podpiranci-lenuhi…..marsikaj….pa tudi cigani ali romi.

Država k riti nosi marsikaj…in tudi k ciganski bo znosila…..ali začela s procesno prenovo njihovega načina življenja……otroke glej ne staro Strojanko ali Strojana…..poglej in videla si da ti malčki potrebujejo ljubezen …..dosti bolj …..da ne rećem kakor mi stari-starejši kozli..

H komu izmed vas vsaj 1x/dan pride avto ali kombi in šari po vašem dvorišču oziroma po vašem vrtu in lopi… ko pa te zagleda ti po možnosti reče da tega pa itak ne rabiš… vedno so eni in isti…

bajsika, bova skupi stopila, pa preprečila da začnejo še nam strat tukaj po glavi. Če si greš pogledat za fabrko, boš vidla da ljudje ne mislijo tega dovoljit. Prišli so iz sostra, iz vevč, iz kašlja… Brez skrbi, nebojo tuki žvel.

Nimamo nič proti ciganom, mamo pa proti že vnaprej potrjenim kriminalcem.
Pa pika.
Kar naj jih Jankovič preseli na njegov vrt. K nam jih ne bo.

Vedno brskajo, kadar jim damo možnost.
Moram reči, da včasih na ta račun tudi kaj privarčujemo.
Huje je nevidno odvajanje za “različneže”.

Ste naravnost grozni

Ljubljančani ste pa res divjaki. Podpiram izjavo g. Jankovića, da je z vami nekaj narobe, če se imate za toliko boljše od Strojanovih.

A si ti glup/a ali kaj .
pa da imamo te kriminalce tukaj,pa kaj si ti nor…da nam bojo kradl svinjal.posileval grozil..pa ti jih vzam mona jedna neumna…

pa da se bojo socializiral,japajade..strojanovi pa že ne saj kamor pridejo kradejo in vlamlajo…pa ti si brez mozga ej..

to še cigani niso,proti ciganom nimam nič,saj jih že imamo tukaj,pa so normalno umirjeni,res da imajo svinjak okol bajte,je pa vsaj mir..

pol pa da nam uturuijo strojanove..ej ni šans..pod nobenim pogojem..to kriminalsko golazennn…no chance…
nej jim jankovič s svojim dnarjem sezida bajto,pa naj jih ima sam pred nosom,,pa naj jim on sam sam da priložnost,da se socializirajo..kaj misliš da bi rekel na moj predlog,AA???!!!!!!!!!!!!!

pa to ni res no!

a bi jih ti vzel/a,ne verjamem sam tle si pameten…

No, tale že spada med tistih nekaj deset.

očitno si enak kot strojani..ker jih tok zagovarjaš….

ja lahko je bit pogumen in pameten..ko jih nimaš pred nosom..sam teb to očitn ni jasn!!!!!!!!!!!

Jaz ne bi imela nič proti njim v svoji bližini.

povej s kje si,,bomo predlagal,vašo lokacijol!

pa še ostalim krajanom predlagaj,pa se zberte,pa pomagajte strojanom…

je lahko govort,kajne…

zdaj se pa skrivaš…verjetno si ena s tiste lokacije ki si odločno nasprotovala,da bi jih k vam preselil,prav tako mik od zgoraj..pa se zdaj tle neki gresta,da jih neb spet k vam probal uturit….

Je bila že predlagana. 🙂

Sem iz Ljubljane in podpiram naselitev Strojanovih v Sostro. Glede na to, da so nekateri pri poročilih že obljubljali, da se bodo v tem primeru odselili od tam, se bomo morda vsaj znebili nekaj nestrpnežev.

Bravo, Kris. 🙂

jaz bi kar vsakemu enega (z njim jih pride najprej še 10, potem pa kaj hitro še nekajkrat toliko :))) poslala, pa jih imejte doma :)))

ko se ena tu gor oglasi v zvezi s “samohranilstvom” pa takoj po njej a ne (!)…njim pa je treba zagotovit vse od sekretpapirja do najnovejšega marcedeza…kdo bi le meni zagotovil elektriko, če ne bi plačala računa…mah, saj je brez veze…oni itak vedo, kje morajo “udarit”, ravno zaradi takšnih, s tem razmišljanjem…klinc pa nestrpnost in nerazumevanje! vse skupaj na vlak in čez mejo!

Se samo podpisujem pod tvojo izjavo.
Lepo povedano.

Sedaj grem pa na nočno stražo v Sostro

Ko nekdo napiše, da GRE V SOSTRO na nočno stražo, se vprašam, če morda ne protestirajo vedno isti ljudje, ne glede na to kam želi Strojanove naseliti.

Sem uspel še prebrati to sporočilo. Sem pa samo 500 m stran od te bajte v katero hočjo preselit te Strojane. Te kriminalce.

Tuki se ne gre za to da so oni ROMI ali CIGANI, kakor jim že hočeš rečt. Stvar je v tem da sem iz prve roke že slišal, kaj vse se je že dogajalo v Ambrusu, pa v Postojni. Neglede na to kam jih preselijo, vedno bojo mel probleme.

Edino rešitev za njih vidim da jih razpršijo po celi državi.
Saj jih ni samo 30. Vseh je 60, potem jih pa pride še kakšnih 60 dodatnih njihovih kompanjonov.

Malo pobrskaj po teh forumih, pa boš najdel veliko resničnih zgodb o njih.

Vsi ki pa niste še povedali svoje vasi ali občine, pa naj vas bo sram. Pravite da ste jih pripravljeni sprejeti, pa kljub temu ne navedete svoje občine ali vasi.
Na dan z besedo, ali pa raje utihnite.

Zdej se mi pa že mudi, sirene že tulijo.

Bojim se samo da se jih bo od danes naprej slišalo še leta in leta …

NIHČE SI NE ZASLUŽI BITI DISKRIMINIRAN ZARADI NARODNOSTI!!!
HOČEM LE BITI VARNA, KO STOPIM NA LASTNO DVORIŠČE IN ISTO ZA SVOJO DRUŽINO… jebeš zelenjavo na vrtu… jebeš železnino na vrtu, ki je v lasti družine že 200let in si jo “cigani” ogledujejo vsak dan…

“Cigan” je človek tako kot sem tudi jaz, samo ne maram pa blizu ljudi, ki kradejo…

New Report

Close