Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek študij

študij

Ali bi se odločile za izredni študij kljub riz. nosečnosti?

Sama sem izredna študentka na FOV. V prvem letniku ni obveznih vaj, potem pa se začnejo. Če nimaš frekvence, ne moreš na izpit.

Po mojih izkušnaj pa so vseeno bila predavanja zelo koristna. Rizično pomeni, nič vožnje z avtomobilom? Je predpisano tudi, koliko časa lahko na dan sediš? Ker, študirati pa skoraj moraš kako uro ali dve na dan.

Midva z možem razmišljama o dojenčku, samo bova še počakala. Sama vem, da bi mi bilo zelo težko s študijem. Boš pa spoznala kar nekaj punc, ki zmorejo vse, kapo dol. Jaz bi zelo težko.

Vprašaj se, če boš lahko obiskovala predavanja in doma študirala kljub rizični nosečnosti. Če tega ne boš zmogla, potem študij preloži. Moje mnenje seveda,

Mojca

Kaj pa študij na daljavo (DOBA ipd.)?

Zakaj pa ne? Če maš voljo boš to ziher naredila! Sama sem študirala prek Dobe in delala na diplomi dve leti, da sem diplomirala :(. Sedaj ko pa imamo pupo pa študijske obveznosti na drugi fakulteti tudi najbrž že zato, ker je potrebna večja organizacija lažje opravljam.
Nekoč mi je rekel en gospod, ki ga drugače cenim in spoštujem rekel: Če si nekaj želiš to izpelji, vedno bodo vzroki za to, da se nečesa ne lotiš ali vztrajaš do konca…. Pri meni to drži.

New Report

Close