Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek Študij po visoki upravni šoli-fakulteta za upravo!

Študij po visoki upravni šoli-fakulteta za upravo!

Končano imam Fakulteta za upravo – bivša Visoko upravno. delo iščem že več kot leto dni, pa ni nobene možnosti in na našem koncu nas je veliko brez službe s to izobrazbo.
Željo imam nedaljevat izobraževanje, pa ne na Fakulteti za upavo, ker me to ne zanima, pa tudi dela ni. Zanima me če kdo ve kakšne so možnosti za izobarževanje po tem faksu, kam se lahko vpišem, kaj mi svetujete…..

za vsako informacijo bom zelo hvaležna!

No, jaz sem se pa ravno zaradi tega vpisala na FU. Da bom dobila službo. Sicer mi je pa kmalu postalo jasno, da tudi po diplomi ne bom dobila zaposlitve, kot je tudi prej z ekonomsko nisem.

Lep pozdrav, Marjeta

Poskusi na Fakulteti za managment, kjer imaš več opcij:
– lahko se vpišeš v 3. letnik dodiplomskega programa za ekonomsko izobrazbo
– lahko pa študij nadaljuješ celo na magisteriju, opraviti moraš le 2 oz. 3 diferencialne izpite.

Tudi sama razmišljam o tej opciji – trenitno sem na FU vpisala absolventa. Lahko pa povem tako: delodajalci seveda gledajo končano šolo, vendar v isti meri (če ne celo bolj) gledajo delovne izkušnje. Sama delam že od 20. leta in sem se dokaj hitro zaposlila, kar mi je dela neprimerljivo več izkušenj kot ves študij.

Je pa magična formula za zaposlitev naslednja: diploma (kot vstopnica) + delovne izkušnje (da te delodajalec sploh resno vzame) + veze in poznanstva (žal, skoraj nuja v naši mali državici).

Srečno!

New Report

Close