Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek Surströmming

Surströmming

Bi kdo? Kje v Sloveniji se lahko kupi to okusno jed?

Sem kupil na ebayu. Dobro, da sem konzervo odprl na terasi, ker se celo s terase smrad ni dolgo polegel. Najhujši prdec je parfum proti temu.
Okus je sicer dober, samo moraš imeti obvezno zamašen nos.

https://www.youtube.com/watch?v=KbpHoBOlJBY
🙂

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Spet ena ki ne ve kaj vse bi se še spomnila, samo da bi bila oh in sploh in and all v Slovenski podrti bajti, kjer okna ne dihtajo niti deset odstotkov. Samo da se je neko konzervo, ki ni od vas.
Mogoče kakšen pregled pri strokovnjaku, kjer bi ugotovitev bila potrdilo, da je ženšče precej zblojeno in ne ve kaj vse bi v svoji bedi še gor dognalo!

Večina vas je tukaj neumnih, nerazgledanih, zavistnih in brez osnovnih življenjskih načel. Ne znate komunicirat, najhuje je to, da ne znate niti brat. Jaz se absolutno z vami ne bom zapletal v pogovore, zato se ne trudite s citiranjem mojih sporočil. Če bom pri kateremu od vas začutil, da mu povem kakšno nazaj, bom to storil verjetno zato, ker se mi je v svoji gluposti celo zasmilil in mu bom bedaku še enkrat pojasnil. Redki pa boste deležni moje pohvale. Ker vas nimam kaj hvalit. Norcev se pač ne hvali. Neregistrirani no-name kozli pa samo stran. Vi ste pa nizko, da verjetno delite globino z nafto!

Mi v Sloveniji imamo druge okusne jedi.


Polarni, si to ti?

Narocis jih lahko pri Cleansmoke.si.

Tukaj imaš povezavo:

 

https://cleansmoke.si/izdelek/surstromming-original-roda-ulven-ribe-sledi-v-slanici-300g/

 

Samo pazi ker ful smrdijo, ni za vsak želodec!!!

New Report

Close