Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek Svakinja že nekaj mesecev živi z nama

Svakinja že nekaj mesecev živi z nama

Svakinja se je po dolgih letih razšla s partnerjem. Ker nista skupaj ustvarila nič, ona sama pa tudi nič nima, razen res dobre plače, naju je prosila, če je lahko za kakšen dan, toliko da si najde najemniško stanovanje, pri nama. Kaj pa sva hotela, privolila sva. Teh nekaj dni se je zavleklo, v tri mesece in kar ni videti konca. Meni pa počasi cela situacija preseda.
Denarja za stroške nama itak ne daje, ker kdo pa je vedel, da bo toliko časa pri nama, pač nismo dorekli. Za gospodinjstvo ne prispeva, ker ona itak nič ne je, kar pa ni čisto res. Kar naprej vtika glavo v hladilnik in omare in pojamra, da če midva res nimava nič veganskega pri hiši. Dddd, ne nimava, zdaj prav zanalašč ne. Kaj in kako se prehranjuje nimam pojma in me res ne zanima, vem, da nama kdaj pa kdaj izgine kakšna zelenjava ali pa temna čokolada. Pospravlja stanovanja ne, ker ona pač nima časa. Cunje meče k najinim, a na misel ji ne pride, da bi jih kdaj oprala. Kupila sem še eno košaro za umazano perilo in tja mečem njene cunje. Ma ne bom ji prala. Res je lena ko fuks.
Zadnjič sem se o vsem skupaj želela pogovoriti z partnerjem, torej njenim bratom, pa ni imel ravno posluha. On pravi, da ni tako hudo, da je itak skoraj cel dan ni doma, pa da se bo kmalu odselila. Ko jo vprašam kako kaj kaže z najemom stanovanja, pravi da ali ji ni všeč, ker je grdo, če ji je všeč je pa predrago. Naj omenim, da ima punca neverjetno dobro plačo, kjer par nekaj 100 eur, ne bi smelo igrati vloge.
Zdi se mi, da ji ji je pri nama fino. Zadnjič mi je omenila novega tipa. Zdaj samo čakam, kdaj bo še njega privlekla k nama.
Ne da se mi več prenašati ene prevzetne trape, ki izkorišča najino dobroto. Zakaj so bratje vedno zaslepljeni, ko gre za njihove sestre? Kako naj naj izpeljem zadevo? Če jo postavim pred vrat bo znorel moj partner.

 

zabriši babnico leno in izkoriščevalsko ven iz stanovanja. Naj se enkrat v življenju znajde sama, ne da je vedno na grbi nekomu.

Pred leti je bila moja znanka v podobnem položaju. Čez čas je na obisk začel prihajati še njen tip, ki je vedno pogosteje prespal, sploh čez vikende in še svoje prijatelje vlačit na obisk. Seveda je bilo samoumevno, da je bil hitro domač v hladilniku. Pravočasno naredi red. Vpliva pa tudi, kdo je lastnik stanovanja.

Če si (so)lastnica stanovanja svetujem tole:
Najprej se pogovori s svojim možem –
dorecita točno določen datum izselitve in koliko naj prispeva za stroške. Potem pa samo skupaj povejta še svakinji vajin dogovor.
V kolikor se mož ne strinja bi mu povedala, da boš v nasprotnem primeru žensko lastnoročno postavila pred vrata in takoj za njo še njega. (ker če te ne upoštev potem tako ali tako z njim nimaš prave prihodnosti)
Če stanovanje ni tvoje in ga je financiral samo mož oz. njegovi se pa poskusi pogovoriti z njim o nevzdržnosti takega bivanja, zahtevati pa ne moreš nič. Lahko samo greš.

Zakaj imam občutek, da je zgodbica izmisljena, samo da se bo objavilo na fb a ne?

Ce pa je je resnicna, spokaj za sebe, naj tip odloci, s kom bi raje zivel.

Moram reči, da odnos brat sestra tudi meni ne gre v račun. Če se partner ne odziva na tvoje želje in prigovarjanja, vzami svakinjo ti v roke. Dorecita pravila. Pa jasno ji daj vedeti kdaj je zadnji dan za njeno izselitev.

Ljudje brez sramu in občutka za druge, vedno dobro skozi pridejo. Dejansko jin ne gane prav nič. Ona se verjetno tudi pod razno ne zaveda kako se vidva oziroma ti počutiš zaradi njenega obnašanja. Njej je verjetno tudi edino logično, da ji vidva nudita streho nad glavo dokler bo ona tako želela. To so ljudje pijavke. Čimpej se jo znebi, potem pa jo imej na distanci.

in to je treba takoj obesit na veliki zvon. Če ti je v napoto jo pa k meni pošlji.

O ti sirota, kaj v resnici nisi pričakovala kaj takega? Moški so pussyji, vzemi stvari v svoje roki. Postavi ji datum do kdaj naj se izseli.

ti poznaš njen življenjski ritem in ji ga zagreni dovolj, da ji ne bo več udobno pri vama.
Najprej se začni obnašat bolj seksualno, kadar je doma. Osvajaj partnerja, hodi naga okoli, mogoče začneš osvajat še njo. izmisli si kakšne svoje podrobnosti in jo zasipaj s svojimi problemi. lahko tudi zanosiš in bosta rabila njeno sobo. začni se učiti igrati kakšen inštrument.
na glas poslušaj muziko, ki je ona ne prenese.

Povej ji da se ti zdi da je njenih nekaj dni že zdavnaj mimo in naj se spoka. Če njenemu ljubemu bratecu kaj ne paše lahko gre z njo. Pa ni teorije, da bi prenašala koga v svojem stanovanju.

Posedi jo pred računalnik, odpri stran z oglasi za najem in predlagaj, da ji pomagaš pri iskanju stanovanja. In ne popusti, dokler ne najde.

Poglej, punca je iznajdljiva. Daj jo povprašaj, če je na račun zastonj življenja pri vama, že kaj privarčevala. Meni se tudi nikamor ne bi mudilo, če bi bila na njenem mestu.

Partnerju postavi ultimat. Ti ali ona. Boš hitro videla na čem si. Če se bo odločil za sestro, ti spakiraj svoje kovčke, ker to ti bo pa dalo zadosten odgovor.

Upam da si svakinja najde stanovanja, vidva pa upam da ne bosta kdaj njo fehtala ko se bosta znašla v krizi, če praviš da ma super plačo.
Takrat pa žrita črve iz bližnjega travnika

Če ne gre na lep način, naj gre pa na prevaro. Naštudiraj kako bi ji lahko kaj ušpičila, jo prestrašila ali pa kaj podobnega. Morda se naveliča. Mogoče ji za začetek opereš oblačila, ki se čudežno razbarvajo ali pa skrčijo. Pa sigurno bi našla še kakšno idejo, ki bi punci dala malo misliti.

Čudno, da si velesposobna svakinja z odlično plačo ni sposobna najti najemniškega stanovanja in živeti od svoje odlične plače, ampak se je morala nasrati pri bratu in partnerki ter ju zajedati. Naj jo povabita še v trojčka, da bo zadovoljna.
Močno dvomim, da bi bila sama pripravljena vrniti uslugo in pomagati njima, če bi bilo treba.
Zanimivo, kako zavzeto zagovarjaš parazitko. Bi tudi ti morala žreti črve z bližnjega travnika, če se ne bi šla zajedalko?

Pri nas ima svakinja višjo plačo kot mi2 oba skupaj, pa je pri 35 prodala 4 sobno stanovanje in ker ji novo (najem) ni bilo všeč je prišla k nama. Lepo na kuhano in spucano pa še tipa (brata) je imela za družbo – prej je bila pa večno samska. Se kar nikamor ni hotela spokat. Še na dopust je hotela it zraven. Enkrat sem ponorela in mojega zelo glasno nadrla v stilu “ali gre ona ali pa jaz” – tako, da je slišala tudi ona. Potem se je spakirala.

Po moje ima svakinja sedaj v načrtu, da se bo počasi preselila k novemu partnerju in ji ni v nobenem interesu, da bi sedaj iskala svoje najemniško stanovanje. Tako počno tisti, ki izkoriščajo druge.

Svakinja se je lepo naredila neumno in prav dobro ji ratuje. Vidiš, da živi na tvoj račun. Zdaj, ko vidiš kako funkcionira, bodi korak pred njo. Pa srečno!

Težka bo, sploh, ker tvoj partner, njen brat ne vidi problema. Boš snaho morala lepo kar sama pred dejstvo postaviti. Pa nič prijazne biti. Taki ljudje potrebujejo meje. Torej, ti si v poziciji, ko moraš postaviti mejo.

ta pa je prava brezobrazna izkoriščevalka. Daj ji pogoje, od dela doma, stroškov, obiskov. Pa ne se pustiti, da se pregovarja s tabo. Tvoja hiša, tvoja pravila.

Odgovor na objavo uporabnika
Bibi12345, 27.04.2021 ob 14:54

Če si (so)lastnica stanovanja svetujem tole:
Najprej se pogovori s svojim možem –
dorecita točno določen datum izselitve in koliko naj prispeva za stroške. Potem pa samo skupaj povejta še svakinji vajin dogovor.
V kolikor se mož ne strinja bi mu povedala, da boš v nasprotnem primeru žensko lastnoročno postavila pred vrata in takoj za njo še njega. (ker če te ne upoštev potem tako ali tako z njim nimaš prave prihodnosti)
Če stanovanje ni tvoje in ga je financiral samo mož oz. njegovi se pa poskusi pogovoriti z njim o nevzdržnosti takega bivanja, zahtevati pa ne moreš nič. Lahko samo greš.

Ni kaj drugega reči. To je to.

 

Avtorica srečno.

Ali je čedna?

New Report

Close