Najdi forum

Naslovnica Forum ‘Teorije zarote’ Švedska prepoveduje maske

Švedska prepoveduje maske

Ni bilo nobenih znanstvenih dokazov za nošenje mask

https://sverigesradio.se/artikel/halmstad-forbjuder-munskydd-i-skolan

Zares neverjetno je, kako daleč kot družbe dovolimo politikom, ki nimajo medicinske kvalifikacije, da uvajajo drakonske odloke.

Kdaj se bodo ljudje zbudili in se zavedali, da gre pri celotnem sklopu predpisov od mask do zaklepanja v resnici za zatiranje svoboščin, da bi nadaljevali s programom podnebnih sprememb? Ne gre za zdravje. Tudi levičarski Washington Post, ki sovraži kapitalizem, je moral priznati, da maske med epidemijo španske gripe 1918, kjer je umrlo skoraj 3{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} prebivalstva, niso delovale.

https://principia-scientific.com/sweden-bans-masks-no-scientific-evidence-they-prevent-covid/

Ojla, mene pa samo nekaj zanima- kaj te sploh grize, ali kdo nosi maske, kdo se bo cepil, kdo testiral, kakšni so ukrepi….?
ker ti tega sploh ne potrebuješ, ker si očitno 28 ur na dan za računalnikom, ko iščeš teorije zarote po celem svetu, tako, da posledično se te ti ukrepi sploh ne zadevajo, ker, drugega virusa, kot računalniškega, fasat ne moreš.

A ti švedsko razumeš?
Učiteljici so prepovedali nošenje maske in ker spada v rizično skupino se je pritožila. Sicer so pa samo v šolah odsvetovali maske. Pa še to samo zato, ker otroci z maskami ne znajo pravilno delati, si jih prav natikati in odstraniti. Mimogrede od koleice izvedela, da tudi v Rusiji maske sploh med priporočili niso.


Saj to vemo, da ni znanstvenih dokazov.
Vse so samo interesi mafije. Isto velja za testiranje in cepljenje.

Sory na poznem odgovori, najedel sem se in zaspal.
Sedaj sem ustal, spet sem jedel, i evo da odgovorim na hitro.
Premalo sem na netu, premalo naredim, da je dan dolg 50 ur meni bi bilo, malo. Žal mi je kaj sem šel spat, ampak me je “dol vrglo” hrana.
Kaj me moti?
Če do sedaj nisi ugotovil, brez zamere nikoli ne boš. Lp.

Sumadijac ne cita svedzanski in drka v gozdu.

STOCKHOLM (Reuters) – Sweden plans to launch a digital coronavirus “vaccine passport” by summer, assuming there is an international standard in place for the document by then, the government said on Thursday.

https://www.reuters.com/article/us-health-coronavirus-sweden-vaccine-idUSKBN2A41QU

asuming v tem kontekstu pomeni, če bo. Ampak če še nikoli ni zajca ujel. Z drugimi besedami, ugibajo, domnevajo. Jaz, recimo, assumam, da sta tebi na glavi zrasla dva rdeča rožička, iz katerih se cedi višek cepiva, ki si ga dobil pred 3 tedni. Pa je moja domneva pravilna?

asuming v tem kontekstu pomeni, če bo. Ampak če še nikoli ni zajca ujel. Z drugimi besedami, ugibajo, domnevajo. Jaz, recimo, assumam, da sta tebi na glavi zrasla dva rdeča rožička, iz katerih se cedi višek cepiva, ki si ga dobil pred 3 tedni. Pa je moja domneva pravilna?
[/quote]

Ocitno ne razumes kaj se dogaja. Nic novega za ta forum. Pojdi nazaj gledat tv.
Ste danes ze pocastili velikega vodjo?

New Report

Close