Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek SVEŽE MORSKE IZKUŠNJE?

SVEŽE MORSKE IZKUŠNJE?

Ne mi reči, da naj grem po iskalniku,ker ne najdem nič…)))

Rada bi kakšno dobro PREVERJENO idejo za dopust – urejen apartma ali manjša hiška za 2-4 ljudi, s plažo pred nosom- primerno za 3,5 letnika- tj peščeno ali mivkasto- vsaj delček , ostalo je lahko tudi bolj divje .Pa lahko je bolj na samem, še boljše)).
Aja.. srednji in južni Jadran in pa .. otoki .

Ne dam preveč na info agencij,ker zaposleni v agencijah še hotelov po Istri ne poznajo, kaj šele kje drugje.

Če ne bomo našli za letos, pa za drugo leto.
Hvala za informacije.

Po moje boš to sedaj na višku sezone zelo težko našla, sploh pa vse te zadeve na kupu na Jadranu.
Za drugo leto pa se da marsikaj, pobrskaj malo na adriatica.net in podobnih internetnih storitvah. Tam je veliko dobrih ponudb.
Meni je bil lani npr. Brač zelo všeč, morje smo imeli pred nosom, peščene plaže je sicer bolj malo, sence kolikor hočeš, bili pa smo v apartmajih Vila Diana v Supetarju. Je pa tudi na Bolu lepo.

lp,

N.

nats* koliko pa je bila cena apartmajev. Namreč rada bi šla naslednje leto tja, pa me zanima koliko dinarčkov bo treba našparat za 14 dni :). Bi pa šla prav v Supetar, ker ste ga tukaj tako hvalili, da ga moram preizkusit ;).

Hvala za info.

Uh, naš apartma je bil zelo drag. Za en teden je stal ok. 180 000sit – samo najem studia – je pa bila velika soba z mizo in stoli ter velikima dvema posteljama, balkon, zelo dobro opremljena kuhinjska niša, lepa velika kopalnica, vsak drugi dan sveže brisače, pa seveda klima. Spadali so pod hotel, tako da niso zasebni. Je pa tam malo bolj v hrib ogromno (verjetno cenejših) zasebnih apartmajev, ampak mi smo bolj leni in se nam v tisti vročini ne da hoditi v “hribe”.

Mislim pa, da je imel hotel še neke verjetno cenejše apartmaje. Za bolj podrobno bi se morala pozanimati na agencijah.

lp,

N.

aha, hvala. Bova raje šla v zasebne, ker nisva fina pa bova zraven vzela kolo
;).

Nam je bilo všeč v Pirovcu, pri Vodicah, app. za 3 (za silo tudi 4) osebe, nov, lepo urejen, prijazni lastniki, plaža oddaljena 5 min.ali še manj (ko greš nazaj, je malo v hrib, ampak ni hudo),prodnata,kot nalašč za otroke, čisto morje,…Cena app. je 30 evra, ko smo mi še bili tam, so rekli da imajo prosto od 14.8.

New Report

Close