Najdi forum

Naslovnica Forum ‘Teorije zarote’ Svoboda govora

Svoboda govora

Lep pozdrav vsem.
Ponovno odpiram temo o svobodi govora ker so jo dones zbrisali kljub temu da ni bilo nobenih zaljivih komentarjev. Pozivam vse naj odprto izrazajo svoje mnjenje.
Zanima me se ce mogoce kdo ve kdo je lastnik med.over.net. ? Vlada ?

tudi mene so že brisali, vem pa da je urednica- moderator tale:
[email protected]

Tanka je linija med svobodo govora in sovražnim govorom, ki ga je enostavno nastalo preveč. Poleg tega ne gre več za izražanje mnenj, ampak za vsiljevanje prepričanj, pozivanj k uporu, obkladanju z žaljivkami, provociranje in zajebavanje. Težko se da s kom sploh še normalno pogovarjat in udarit kako konstruktivno debato, kjer na koncu vsak nekaj ugotovi.

Ni toliko pomembno kdo je lastnik.
Običajno se pojavi nek sponzor, ki pod takšnimi in drugačnimi pogoji ponudi denar.

Sem pričakoval, da se bo s pričetkom cepljenja začel pojavljati pritisk na medije in portale, ki so dopuščali svobodo govora.
Samo poglejte, kako je vlada spet začela deliti denar.
In od kje denar, če pa smo v recesiji?
Ob zadnji gospodarski krizi je jajo ljudem jemal denar, uvedel zujf….
Zdaj pa se denar deli, pa je kriza še hujša.

Ja, glih tukaj nastopi problem. Taksni ki izrazajo sovrazni govor do drugi monovk in monovcev se se kar naprej svobodno komentirajo in zalijo ljudi tukaj gor. Tisti pa k hocemo normalno izraziti svoje mnjenje brez da bi bilo isto za kogakoli zaljivo nase komentarje in teme pa brisejo. Zakaj ? Ker se ne znate ali ne morete dvigniti na taksno raven in odgovoriti v podobnem stilu ? Pa sej nima veze, vsak naj se izraza na svoji ravni ampak brez zaljivk. Tukaj se prej gre za to da ko nekdo nekaj kar je napisal tudi dokaze, ta dokaz pa nekomu ne pase, se komentar zbrise. Zalostno.

Meni najbolj disi to da tisti ki tukaj gor brisejo komentarje (samo tiste ki im niso vsec) in dobesedno pljuvajo po vsem ki ne razmisljajo kot oni, dobivajo isplacila z strani vlade. V prostem prevodu, nas denar vlada (zlo)uporablja za placilo politicne podpore.

Meni najbolj disi to da tisti ki tukaj gor brisejo komentarje (samo tiste ki im niso vsec) in dobesedno pljuvajo po vsem ki ne razmisljajo kot oni, dobivajo isplacila z strani vlade. V prostem prevodu, nas denar vlada (zlo)uporablja za placilo politicne podpore.
[/quote]

Bi se kr strinjal z napisanim. Dodal bi se to, davkoplacevalski denar ne gre samo za taksne umazane igrice tamvec tudi za sirjenje panike v medijih. Ja, mastne bankovce dobijajo. To mi je najbolj zal, niti novinarji niso vec to kar so bili. Redke so izjeme.

Moderatorji – a ne bi tole temo prestavili na ‘teorijo zarot’ kamor spada?

Želeli ste, dobili ste.

No, kaj zdej… muca papala jezik. Ko pridete na svoj forum pa nič od nič – okoli ste prazni, v sredini vas pa nič ni 😂 Navadni sesalci tem.

New Report

Close