Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Swinger club slovenija

Swinger club slovenija

Živjo, meni so zelo lepe suhe mlade punce, samo pomislim na njih pa mi že stoji. So še komu všeč ful suhe mlade punce?

Zanima i mene molim vas javite mi gde to ima a ako zelite da se druzite sa mojom prijateljicom i sa mnom javite se

Pridite

Javite se na [email protected]

Zanima me, če ste se kdaj dogovorili v swinger klubu z drugim parom da oba moška obdelata prvo eno žensko npr z dvojno penetracijo pol še drugo. Moja partnerka bi rada poskusila z dvema na enkrat.

Razmišljava in vsi drugi pari javite se na [email protected]

Vaju rajca dvojna penetracija…. V nedeljo imava namen it v sun garden, pridita, se tam srečamo in skupaj uživamo

zanimivo. [email protected]

Tudi to nam je zanimivo. [email protected]

Ejga, a ma kdo za swing klub za posodit plesne čevlje št. 42?

Mas v Rovinju Moonlight Club…. Anaconda Club….se kr najde….mal prebrskaj. Mas pa na Dunaju prav sex partye ampak zelo težko prides notri mislim, da bi lažje prisla do predsesnika. Swinger klubov je pa kr nekaj…. ampak pejta ven iz SLO … Rovinj je top. Dunaj pa še bolje…to je pa filmska domisljija…kot v filmih…noro.

Odgovor na objavo uporabnika
Radabiswingala, 25.01.2022 ob 08:44

Ogrizek, 25.01.2022 ob 07:29

To je tvoj mož predlagal?

Zato, ker hoče z drugo? Kao legalno varanje ali kako temu rečeš?

Mi lahko malo razložiš, ker me zanima – pa ne zato, da bi to preizkusila, ampak zato, ker sem samo radovedna.

Ne, to sem prva jaz predlagala, že nekaj let nazaj, pa nama še ni uspelo tega uresničit.

Imava pa jasna pravila, torej… On ne bo druge fuckal, jaz pa ne drugega… Bova pač tam ker naju vzburja opazovanje drugih med sexom, če bo pa priložnost bom pa samo jaz in to…ne boš verjela…z žensko…

Sem potešila tvojo radovednost?

Kaj že briga kaj bi ona rada si ji fauš?

Drugače ko že primerjaš ljudi pa živali smo ljudje skoraj edine živali ki seksamo zaradi užitka. Užitek je pri swinganju, trojčkih, fetiših, istospolnih ipd na prvem mestu, ker pri teh oblikah seksa ne gre za potomstvo ampak zgolj za uživanje. Tako da če gledamo dejstva si ti veliko bolj podobn/a živali kot ljudje, ki ne seksajo samo nagonsko in za potomstvo. Pusti ljudi da živijo svoje življenje ti se pa le drži svojega pašnika🐑, kjer ste vsi sproščeni in zadovoljni ovčice božje⛪ hehe.

Se opravičujem za zadnjih par besed samo moral sem 😁

Lep pozdrav iz Kopra pojedinac za par 44 godine ako ste za javite se hvala

Pisao u imel hvala

Kje v kočevju

To bi se pa pridružil z veseljem

Anonimno 2004, 14.12.2023 ob 12:24

Zanimivo,jaz bi rad gledal ko drug f…a mojo

Želiš gledat kako drugi fuka tvojo, piši na mail, se zmenimo  [email protected]

mi smo par 37 ona on 38 moze Vas kontakt ?

Swing par, 15.08.2024 ob 10:58

mi smo par 37 ona on 38 moze Vas kontakt ?

Mozete se meni javiti

Lohk ti ponudim tipa

V Prekmurju imaš 3 zelo prijetne klube.. kontaktiraj [email protected]

Pridite na Dunaj k meni ..

Rado bih vam se pridruzio

Pozdravljeni,

mi smo par iz Srbije.

Rado bi probali swing.

Ako želite da se upoznamo,pređimo na instagram ili fejs.

L.p

SJ maš prov uživaj ,dokler lahko

New Report

Close