swinger klub labyrinth underground
Hej,
Jaz in moja ljubica se igrava z mislijo, swing kluba. Vidim da je v Ljubljani to skoraj nemogoce. Pravis, da poznas lokacijo, imas morda kaksen kontakt, oziroma nama poves kako se lahko pridruziva.
Sva cista zacetnika, morda za prvic opazovalca, a kolikor naju poznam, bi bili hitro vsi zadrzki pizabljeni.
Upam da nama lahko pomagas?
Lp, LUKA
Piksi, 23.05.2024 ob 18:00
Hej,
Jaz in moja ljubica se igrava z mislijo, swing kluba. Vidim da je v Ljubljani to skoraj nemogoce. Pravis, da poznas lokacijo, imas morda kaksen kontakt, oziroma nama poves kako se lahko pridruziva.
Sva cista zacetnika, morda za prvic opazovalca, a kolikor naju poznam, bi bili hitro vsi zadrzki pizabljeni.
Upam da nama lahko pomagas?
Lp, LUKA
piši mi na [email protected] pa vama vse pojasnim
Rebellion, 04.06.2024 ob 15:17
Zdravo, lahko vama razkażem skrivnosti swinga, stopimo v kontakt
Skrivnost swinga? Ananas, ketna okoli noge, mogoče kak QOS tatu. Daj ne nakladaj no. Kakšna skrivnost swinga. Vsi, ki vam je to ok in bi, obstajajo portali, kjer se najdejo vse “skrivnosti” in glej tudi istomisleči. Pa poskusite tam.
fire014, 01.11.2015 ob 11:12
Nevedna… Z veseljem bi se kaj dogovoril s tabo…nekej izkušenj že imam v svingerstvu, tako da se lahko komot kaj dogovoriva…če hočeš v LJ, lahko greva tudi tja, drugače bi ti predlagal Sun Garden…
Javi se na [email protected] in se vse dogovoriva 🙂
Pa lep dan še naprej
the mail adress is doesnt work
zivjo. ze nekaj casa iscem in nepoznam nbene osebe ki bime vkljuclja. rad bi spoznal punco dekle damo zensko ki bi skupaj hodila…