Najdi forum

Naslovnica Forum Sex v mestu swingerstvo – izkušnje

swingerstvo – izkušnje

Kren me je vzpodbudil, da se znova dotaknem swingerstva, tokrat me zanima predvsem mnenje tistih, ki so poskusili. O nasprotju fantazij in real lajfa smo dost govorili, o moralnih pomislekih prav tako, zato se morda ni treba ponavljat.

Od tistih, ki ste to ŽE poskusili me torej zanima, če vam je bilo všeč ali ne, če to prakticirate še naprej… Kren je namreč postavil teorijo, da je večina po dejanju razočarana, jaz pa se s tem samo delno strinjam, zato me zanima mnenje tistih, ki ste poskusili… Če niste bili ful zadovoljni ali ful nezadovoljni, lahko ocenite npr z oceno od 1 do 10, ali kako drugače.

Jaz sem svojo izkušnjo že večkrat opisal, pa se ne bi ponavljal. Bilo je samo 1x in če bi moral ocenit… hm, kaj vem 6 ali 7 od 10… Toliko kar se tiče samega seksa, fantaziram pa o tem, kot da bi bilo 10 od 10.

Res pa je, da je pri ostalih dveh verjetno ocena precej nižja, predvsem pri možu, ki je gledal, kako obdelujem ženo (ali bolje rečeno ona mene).

Pa bodite odkriti…

Jaz sem že precej napisala. Meni je super, nimam pa kakšnih množičnih izkušenj. Samo če pa te boli, ko gledaš partnerja z drugim (drugo), potem pa to itak nima smisla. Mene to pač rajca, in mojega tudi in par, s katerim to počnemo tudi, tako da… Meni osebno je predpogoj, da poznam par oz. ljudi s katerimi se to grem: navade, finte, vrednote, prepričanja… zato, da ni neljubih izkušenj (ki jih sicer še nimam, si pa predstavljam, da so lahko).

Midva vedno to počneva s parom, s katerim smo frendi. Enkrat sem pa za valentinovo možu domov pripeljala svojo frendico, ki je bila za in smo v tri. Ona ima sedaj tipa (takrat je bila samska), ki se tega ne želi it. Takrat je bilo pa super, predvsem zaradi presenečenja. Mi je pa zanimivo, kako je bil moj takoj za… :)))

Izkušenj nimam. Mi je pa mož že to predlagal. Sem malo skeptična, glede na to, da nikoli ne veš s kakšno žensko imaš opravka. Prijateljic, ki bi bile na kaj takega pripravljene nimam. Verjamen, da je lahko zanimivo. Bi se pa strinjala, da je fantazijah boljše kot v resnici.

Mogoče sem se zmotil, vem pa da s TROJČKOM niso bili zadovoljni skoraj vsi po vrsti, ki so se spustili v to, ne s swingerstvom. Nekateri niso našli vzdržljivega moškega, ženskam pa v glavnem ni bilo všeč se dol dajati z drugimi. V swingerje pa hodijo v glavnem neki “posebneži”, ki jih jaz poznam! Žena enega takega mi je priznala, da bi ji zveza razpadla, če se ne bi spustila v to. Druga dva sta bila oba malo “odštekana”, če smatram za to take, ki nočejo imeti otrok in živijo boemsko življenje. Spet tretja je bila poročena že 3x itd…

PS -mm
A je bilo ženski, ki si jo obdelal pred njenim možem všeč ali ne? Kako ste se pa spoznali?

he he… prek oglasa… pa pijača, pol pa bum… V sosednji sobi so jima pa spali otroci; mater mene je blo bolj strah ko njiju, da bo kteri ven privandral. Saj res, da je otrokom marsikaj jasno, kar se seksa tiče, ampak nekoga xy zagledat med maminimi nogami bi bil pa verjetno kar šok

njej … ne vem!? Takrat ji definitivno ni prišlo, je pa kasneje omenila, da bi rada samo z mano. Pa nisva realizirala, se pa večkrat vprašam če je tako prav ali ne.

swingerstvo… a trojček pa po tvojem ni swingerstvo!??

Zdi se mi, da je swingerstvo bolj “več” kot tri 😉

Huh, kako pa to, da so bili otroci doma? Se nisi pri njej nič potrudil? To, da nisi realiziral samo z njo si naredil pravilno! Ker potem bi hotela biti še ljubica kar pa že poznamo! Verjetno ji razpada zakon…?

ne ne ne… so po desetih letih še menda kr skupaj. Kren, sorry, ampak preveč črno belo gledaš na stvari…

je bla pa kakih 8 let starejša, z dvema otrokoma, jaz pa študent… no way

Ne da bi črno belo gledal, žal samo take poznam, ki imajo kakšne težave in si potem želijo take stvari. Razen, če ne greš eksperimentirat taki tudi niso nevem kako zanimivi.

no, tu je šlo očitno za eksperiment… ampak se je tip verjetno pol mal ustrašu, da bo žena samo še name mislila (:-P)

Pridružite se nama in spoznajte še ostale lokalne swingerje ter najdite swingersko zabavo nocoj!http://goo.gl/2GANzl

Link: h t t p : / / g o o . g l / 2 G A N z l (brez presledkov)

New Report

Close