Tako dober sex..
Prevarala sem moža.
Šit!
Imam slabo vest in upam, da ne bo nikoli izvedel.
Ampak veste kakšen sex je bil???
Moj lover me je nabadal 2 uri non-stop. Prišlo mi je ene 10-krat, sprobala sva vse poze, teklo je od naju, po tistem sploh nisem mogla normalno hodit.
Takšen sex, kot si ga nisem nikoli predstavljala…
važno da je odleglo:))))
če ne veš kaj rabiš, težko dobiš:=) torej…si morala srečat takega, ki ti je dal, tisto kar si vedno rabila:))) dve uri nabadanja, dokler te vse ne boli:)
Ne vem, zakaj si pa sploh še z možem, če pojma nima, kaj ti rabiš:)
Gotovo dobro zasluži;)
Reci možu, da teb tisto božanje nč ne pomen, in naj te že enkrat posexa tako, da bo teklo od tebe in da ne boš mogla hodit!! Boš vidla, tud on zna, sam ni vedel, da teb to paše, ker si se do njega zmer obnašala ko kaka kumara:))))
Nisi niti prva, sploh pa ne edina na tem forumu, ki imaš slabo vest….pač nekomu moraš to zaupat, pa si se “izlila” tukaj sem, na forum.
Ko prevaraš partnerja, pomeni, da iščeš nekaj, kar je še v tebi neizživeto, nekaj o čemur si sanjala, si želela; sigurno nisi zadovoljna z možem, manjka ti nekaj, in to si našla pri “loverju”.
Želim ti samo, da uživaš življenje, kaj več pa ti žal glede na tvojo situacijo ne morem svetovat…niti nisi napisala, ali imata otroke…..itd.
Predvsem pa ne prihitevaj časa….čas prinese svoje, uživaj vsak dan posebej.
Srečno!
“Zgodba” nezveste žene se mi sicer zdi popolna provokacija… Ampak pustmo to… To je itak samo moje mnenje… pravilno al pa ne…
Zakaj sem se torej sploh oglasila? Da pohvalim tvoj komentar (natančneje: drugi odstavek)…:))). Se ne bi mogla bolj strinjat…
Tole:
“Predvsem pa ne prihitevaj časa….čas prinese svoje, uživaj vsak dan posebej.” je pa sploh upoštevanja vreden nasvet… Za vsakogar… Čeprav gospa nezvesta za nasvete sploh niso prosili in, čeprav so gospod naredili slovnično napako…:))). Hec… Brez zamere…